Uporabno
74 ogledov

Nova Philips Lumea serije 9000

Ženska na plaži v kopalkah Profimedia
Naša najhitrejša in najučinkovitejša naprava IPL do zdaj.

V stresnem vsakdanu je vsak naš trenutek dragocen, zato želimo svojo dnevno lepotno rutino kar najbolj poenostaviti in hkrati ohraniti njeno učinkovitost. Na voljo nam je vse več tretmajev, ki jih lahko izvedemo doma, brez obiska kozmetičnega salona, kar nam v veliki meri olajša razporejanje časa in tudi financ. Odstranjevanje dlačic s telesa mora biti učinkovito in neboleče, da te ne bi več predstavljale "težave, ki jo moramo urediti v zadnjem trenutku". Nova Philips Lumea serije 9000 IPL s tehnologijo SenseIQ in kar 450.000 impulzi se prilagodi vaši koži, vam zagotovi po meri prilagojen tretma in hitro ter neboleče odstrani dlačice brez pordelosti in draženja. V gladki koži brez dlačic lahko tako uživate do kar 6 mesecev.  

Znamka IPL številka ena v Evropi 

Pri izbiri vsakega lepotnega izdelka moramo preveriti, ali ustreza našemu tipu kože, če želimo, da je nega pravilna, naša koža ali lasje pa kar najbolj naravni in zdravi. Enako velja tudi za druge vsakodnevne lepotne rituale, kot je na primer odstranjevanje dlačic. Neboleče odstranjevanje dlačic je postalo veliko dostopnejše in je na področju vsakodnevne nege povzročilo pravo revolucijo. Zahvaljujoč tehnologiji SenseIQ nova Philips Lumea serije 9000 prepozna vaš tip kože in vam priporoči popolno intenzivnost tretmaja, prilagojeno prav vam. Prav zahvaljujoč tej tehnologiji lahko brez strahu odstranjujete dlačice tudi na občutljivih predelih brez razdraženosti, poškodb in bolečine. "Minilo je skoraj 10 let, odkar je Lumea na področju nebolečega odstranjevanja dlačic povzročila revolucijo. Postopek zdaj ni več rezerviran samo za kozmetične salone, saj je tehnologija IPL postala dostopna za vsakodnevno uporabo, prav tako pa jo naši strokovnjaki izboljšujejo iz dneva v dan. Nova Philips Lumea serije 9000 z novo tehnologijo SenseIQ se prilagodi vsakemu tipu kože, s čimer odstranjevanje dlačic postane še enostavnejše in učinkovitejše. Gre za po meri prilagojeno nego, ki si jo zasluži vsaka ženska," je povedala Nina Keš, marketinška vodja za kategorijo lepotnih izdelkov za regijo Adria.  

Tehnologija, ki ustreza vašemu tipu kože 

Nov senzor SmartSkin oceni, kateri od petih ponujenih tretmajev je popoln za vašo kožo. Po tem prvem koraku preprosto prislonite Philips Lumea serije 9000 na kožo in dovolite, da svetlobni impulzi naredijo svoje. Ustavijo se točno tam, kjer se morajo, pri korenini, kjer uspavajo rast dlačic. Rezultat? Gladke noge brez pordelosti in razdraženosti. Prvih 4 do 5 tretmajev je treba izvesti vsaka 2 tedna, študije pa so pokazale, da so dlake zmanjšane do 92 % že po 3 tretmajih. Naslednjih 8 tretmajev je treba izvesti v razmiku od 4 do 8 tednov in po 12 tretmajih lahko pričakujete gladko kožo do kar 6 mesecev.  

Razvita v sodelovanju z dermatologi  

Philips Lumea serije 9000 je razvita v sodelovanju z dermatologi. Ker je povsem varna ter enostavna za uporabo, je postala nepogrešljiv dodatek v vsaki ženski kopalnici. Posebni dodatki so zasnovani za vsak del telesa: roke in noge, obraz, pazduhe in bikini predel in prav zaradi takšne prilagoditve lahko dlačice odstranite zelo hitro. Na obeh golenicah v 8,5 minute, na pazduhah v 1,5 minute in na bikini predelu v 2 minutah. Uporabljate jo lahko z ali brez kabla, tako da je praktična tudi za potovanja. Prav zaradi vseh teh razlogov 3,5 milijona žensk na svetu uporablja Philips Lumeo, z uporabo aplikacije Philips Lumea IPL pa si lahko tretmaje in tehnologijo vsak dan po želji ogledate še podrobneje.