Uporabno
871 ogledov

Nova stvaritev kuharskega mojstra in vizionarja

OMV - CHEF UROŠ ŠTEFELIN OMV - CHEF UROŠ ŠTEFELIN
Priznani slovenski kuharski mojster Uroš Štefelin je v sodelovanju kulinaričnim vizionarjem Tomijem Češkom ustvaril nov sendvič VIVA FIT.

Priznani kuharski 'chef' Uroš Štefelin je znan po svoji želji predstaviti tradicionalne slovenske okuse ter jih obogatiti s sodobnimi pristopi pri pripravi hrane. To uresničuje tudi pri ustvarjanju sendvičev VIVA, najnovejši Štefelinov sendvič pa lahko že zdaj sami preizkusite na vseh bencinskih servisih OMV VIVA s ponudbo sendvičev po Sloveniji. Družini sendvičev VIVA se namreč pridružuje novi sendvič VIVA FIT, ki ga je Uroš Štefelin ustvaril v sodelovanju s Tomijem Češkom, kulinaričnim znanstvenikom, ki je posebej za to priložnost ustvaril inovativno štručko.

VIVA FIT SENDVIČ | Avtor: OMV VIVA FIT SENDVIČ OMV VIVA FIT SENDVIČ

Sendvič VIVA FIT je pripravljen s sloganom »bodi sit, pa vendar fit«. V mislih pri njegovem ustvarjanju sta imela Štefelin in Češek pomladno prebujanje, ki v nas prebudi željo po gibanju v naravi. Sendvič VIVA FIT je odgovor za tiste, ki iščejo svež in prehransko bogat prigrizek, Štefelin pa pravi, da je prav, »da si privoščimo okusen in bogat sendvič brez slabe vesti«.

OMV - CHEF UROŠ ŠTEFELIN | Avtor: OMV - CHEF UROŠ ŠTEFELIN OMV - CHEF UROŠ ŠTEFELIN
Posebnost sendviča VIVA FIT je FIT štručka, ki vsebuje mandljevo moko in beljake ter pri pripravi katere se namesto pekovskega kvasa uporabljajo droži. Pri tem gre za star, a ponovno obujen postopek vzhajanja testa brez industrijsko izoliranega kvasa in sladkorja. Tako pripravljen kruh je namreč bolj zdrav in ugodnejši za prebavo. FIT štručki je Štefelin dodal mlečni namaz, bazilikin pesto genovese in dimljena piščančja prsa. Okus zaokrožijo rezine mini paradižnika, za piko na i pa poskrbi z olivnim oljem in balzamičnim kisom marinirana rukola.

Dodatna ponudba na bencinskih servisih OMV VIVA dokazuje prizadevanja družbe OMV za izpolnjevanje obljube blagovne znamke WE CARE MORE, ki stremi k novim in izboljšanim izdelkom skupaj s storitvami najvišje kakovosti.

OMV Slovenija s tem dopolnjuje bogato ponudbo VIVA izdelkov, ki vključujejo tudi vrsto dišečih kavnih napitkov, svežih sendvičev in pekovskih izdelkov. Edinstvena domačnost na bencinskih servisih OMV VIVA še nikoli ni bila tako posebna.