Uporabno
835 ogledov

Nove "smehoepizode" z Rankom Babićem in športniki

Allianz Allianz
Kaj vam najbolj popestri sobotne popoldneve? Šport in rekreacija, zadovoljstvo po opravljenih domačih opravilih, druženje s prijatelji … Kaj pa dobra doza smeha in ogled malo posebnih intervjujev s slovenskimi športniki? O športu in športnikih malo drugače v intervjujih Iz oči v oči z Rankom Babićem, premierno vsako soboto ob 17. uri.

Komik Ranko Babić je v prvih epizodah že gostil uspešne slovenske športnike in olimpijce, kot so taekwondoist Ivan Trajković, karateistka Tjaša Ristić, judoistka Maruša Štangar in plavalec Peter John Stevens. Po številnih ogledih sodeč so intervjuji med občinstvom zelo priljubljeni, saj Ranko Babić v svojem stilu brez dlake na jeziku športnike sprašuje vse, kar mu pade na misel. 

Tako je Petra Johna Stevensa spraševal, ali plavalci kdaj opravijo malo potrebo kar v bazenu oziroma kako se pripravijo do tega, da ob šestih zjutraj skočijo v bazen hladne vode. Ali pa, kakšen je občutek, ko ga po nasvetih za najboljši štart sprašujejo svetovni rekorderji. Marušo Štangar je med drugim spraševal tudi o tem, ali se je kdaj stepla izven tatamija, in ali si fantje sploh upajo pristopiti k njej, če vedo, da je tako uspešna judoistka in olimpijka. Tjaša Ristić pa je izpostavila tudi stereotipe o ženskah in borilnih veščinah, zakaj se med borbo tekmovalci derejo in še več zanimivih podrobnost, ki so bile doslej malo poznane.

Allianz | Avtor: Allianz Allianz

Z intervjuji sta Allianz Slovenija in Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez želela v olimpijskem letu različne športe in športnike še bolj približati ljudem. Za sproščene pogovore je poskrbel komik Ranko Babić in tako pred ekrane pritegnil ne le športne navdušence, ampak tudi tiste, ki jih šport sicer ne zanima. Vsako soboto ob 17. uri je tako na Youtube kanalu Allianz Slovenija premierno predstavljena nova epizoda.

Ne spreglejte! Naslednji gost bo Tina Šutej. 

Allianz | Avtor: Allianz Allianz

Če ste katerega izmed podkastov zamudili, jih lahko poiščete tukaj in zagotovo si jih boste želeli pogledati večkrat, saj Ranko Babić ve, kako vsak intervju narediti še posebej zanimiv in gledljiv – tudi z zabavnimi preizkusi na koncu vsakega podkasta.