Uporabno
1491 ogledov

Novost na slovenskem trgu: lahke in ergonomske šolske torbe

Jeune
1/6
Jeune Premier
Nakup šolske torbe marsikateremu staršu povzroča nočne more. Ne le, da mora biti torba všeč otroku, nujno je tudi, da je pravilno oblikovana in tako ščiti hrbtenico otroka. Kako se odločiti torej za pravilno?

Nekoč je veljalo pravilo, da naj šolarji ne bi nosili šolske torbe, katerih vsebina je za več kot 10 do 25 odstotkov težja od telesne teže. Dandanes si strokovnjaki niso več tako enotni. Strinjajo se pa vsi, da je izjemnega pomena kvalitetna šolska torba, ki je primerna za otroka in hrbtenico, ki se še razvija.

Ne prevelika, ne premajhna

Šolska torba, ki rase z otrokom? Kar se sliši izjemno praktično in varčno, lahko žal pogosto povzroča otrokom težave s hrbtenico. Pri šolskih torbah, kakor tudi npr. pri otroških čevljih, je namreč izjemno pomembno, da izberete primerno velikost in obliko za vašega otroka. Šolska torba se mora dobro prilegati otrokovi hrbtenici in upoštevati otrokovo konstitucijo.

Jeune | Avtor: Jeune Premier Jeune Premier
Pri otroški trgovini SIlly.si, ki kot prva spletna trgovina v Sloveniji ponuja nakup kakovostnih šolskih torb belgijske blagovne znamke Jeune Premier, so prav v ta namen pripravili vodič kako izbrati primerno šolsko torbo tudi za vašega otroka. Poudarjajo, da je izjemnega pomena izbrati primerno velikost torbe, glede na starost vašega otroka. Zato lahko izberete tudi med različnimi velikosti istega modela.

Ergonomske in lahke

Blagovna znamka Jeune Premier ima v svoji ponudbi kar štiri različne modele šolskih torb, ki navdušujejo s kakovostjo in premišljenimi detajli (npr. držalo za steklenice in žepki z zadrgo v notranjosti, predel za prenosni računalnik). Vsi modeli se lahko pohvalijo s težo do 1,1 kilograma in ergonomsko oblikovanim hrbtiščem ter mehkimi podloženimi naramnicami.

Nov model Ergomaxx ponuja tudi nastavljivo hrbtišče in domiselen sistem za nošenje, ki poskrbi, da se 50 odstotkov teže prerazporedi z otrokovih ramen na boke. Tako bodo lahko vaši otroci tudi težjo vsebino torbe varno nosili.

Jeune | Avtor: Jeune Premier Jeune Premier

Inovativni sistem Easy-locks bo poskrbel, da se vaš otrok ne bo več mučil z zapiranjem in odpiranjem šolske torbe. Moderni in dovršeni dizajn ter bogata izbira barv pa zagotavljata, da boste za vsak okus našli primerno šolsko torbo.

Primerne torbe tudi za najmlajše

Jeune | Avtor: Jeune Premier Jeune Premier
Tudi najmlajši, predšolski otroci pogosto že potrebujejo svojo torbo, v katero lahko shranijo nekaj malenkosti. Jeune Premier ponuja več modelov vrtčevskih torb in nahrbtnikov za otroke od drugega do šestega leta, ki bodo vašega otroka spremljali v vrtec in na izlete. Izbrani materiali seveda tudi poskrbijo, da so vse torbe Jeune Premier vodoodporne (tudi v notranjosti) in jih lahko, če se umažejo, enostavno obrišete z vlažno krpo.

Vsi nahrbtniki Jeune Premier, ki so namenjeni predšolskim in šolskim otrokom so seveda samostoječi, saj lahko samo s trdim in ergonomskim hrbtiščem ponujajo razvijajoči se hrbtenici podporo, ki jo potrebuje.

 

Jeune | Avtor: Jeune Premier Jeune Premier