Uporabno
3785 ogledov

Obutev, s katero boste izstopali to jesen! Kako jo kombinirati?

Adidas ZX 2K Boost
1/5
Adidas
Najnovejši adidasov model s svojim barvnim ombre podplatom popestri še tako dolgočasen stajling in poskrbi, da boste na jesenske ulice vnesli občutek svežine.

Dodobra smo že pospravili lahkotna pisana oblačila in zakorakali v hladno jesen, v kateri po navadi posegamo po hladnejših, enobarvnih kosih.

A ni nujno, da naša oblačila in obutev odsevajo melanholično sivino, ki je tako značilna za ta čas. Novi adidasov ZX 2K BOOST navdušuje s svojim mavričnim podplatom, ki ga lahko zaradi pestre barvne palete kombiniramo s širokim naborom oblačil.

Adidas ZX 2K Boost | Avtor: Adidas Adidas

Nov dizajn, ki ga zaznamujejo osupljivost, nesmiselnost in drugačnost lahko najdemo tako v moški kot ženski različici. Ženski model ima bel mrežasti zgornji del z barvnim podplatom, ki se iz prstov prelije iz živo roza v modro barvo, podplat na moškem modelu pa iz modre v živo rdečo barvo. In kako ga lahko kombiniramo?

S kavbojkami ali obleko

Časi, ko smo športne copate nosili samo na športnih igriščih so že zdavnaj za nami, zdaj jih nosimo za vrsto priložnosti. Nove adidasove ZX copate lahko obujete v službo, zraven pa oblecite kavbojke, belo majico in črn suknjič.

Če se odpravljate na pijačo in se odločite za enobarvno oblekico, bodo odlično dopolnile ter poživile vaš videz. Tudi pri izbiri barv imate na voljo širok izbor, vsekakor pa bodo nove ZX prišle najbolj do izraza, če se odločite za manj vpadljive barve ali vzorce. Pustite copatom naj bodo v središču pozornosti in sledite pregovoru »manj je več«.

ZX pa ne zadovoljijo le oči, hvaležna vam bodo tudi vaša stopala. Če iščete par copat, ki jih lahko uporabite za premagovanje daljših relacij, hkrati pa želite izgledati dobro, morate preizkusiti model ZX 2K BOOST. Združuje namreč različne elemente legendarne serije ZX z najnaprednejšo adidasovo tehnologijo Boost™, ki je produkt desetletnega razvoja v tekaški tehnologiji in zagotavlja, da se med hojo počutimo, kakor da hodimo po oblaku.

Adidas ZX 2K Boost | Avtor: Adidas Adidas

Gre za enega izmed najmehkejših in najbolj progresivnih modelov modne družine adidas Originals, ki je na sceni že vse od leta 1984!

Naj ti bo med vsakodnevnimi opravki udobno – preizkusi nov adidasov copat ZX 2K Boost in se pridruži slovenskim znanim obrazom, kot sta pevki Gaja Prestor in Nika Krmec ali pa simpatičnemu pevcu Davidu Amaru, ki nas je navduševal v oddaji Znan obraz ima svoj glas, ki so že ugotovili, da občutek hoje še nikoli ni bil tako udoben in zadovoljujoč.

Adidas ZX 2K Boost | Avtor: Adidas Adidas