Uporabno
1586 ogledov

Odkrijte, zakaj je čiščenje s sesalniki Samsung Jet lažje kot kadarkoli prej

Samsung Samsung
Čeprav sesanje ni najljubša naloga večine ljudi, je izjemno pomembno za čist in svež dom. Namreč, na tleh se pogosto nabira nesnaga in prah, ki mogoče ni zelo viden, vendar je vseeno prisoten in ga je potrebno odstraniti, da bo bivanje v prostoru bolj prijetno in zdravo. Zato je pomembno, da imamo močne zaveznike, ki učinkovito čistijo naš dom in sesanje naredijo lažje kot kadarkoli prej.

Idealni sesalniki so zmogljivi in učinkoviti, obenem pa tudi niso robustni, da jih lažje premikamo po prostoru in tudi, da zavzamejo manj dragocenega prostora za shranjevanje. Zmogljivi pokončni brezžični Samsung sesalniki iz serije Jet so lahki in enostavni za uporabo, hkrati pa izjemno učinkoviti, saj z njimi lahko pozabite tudi na mikro delce prahu.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Pozabite na nadležne kable

Tudi vi sesanje povezujete z borbo in preskakovanjem kablov, ki se vedno najdejo na napačnem mestu? S Samsung sesalniki iz serije Jet te težave postajajo del zgodovine, saj jih poganja zmogljiva baterija, ki vam ponuja več kot 40 minut sesanja s samo enim polnjenjem. Tako ni več potrebe za preskaovanjem kablov ali izklapljanjem sesalca iz vtičnice in vklapljanja v drugo, ko se premikate iz prostora v prostor. V kompletu boste prejeli vse kar je potrebno za enostavno polnjenje, lahko se pa odločite tudi za nakup dodatne rezervne baterije in boste lahko brezžično sesali več kot eno uro v kosu! In ne samo to, zmogljivi brezžične Samsung sesalnike zaznamuje sodoben in prefinjen dizajn, ki bo navdušil prav vsakega uporabnika. Pri tem se je razmišljalo tudi o vašem položaju, ko sesate, zato sesanje s sesalniki iz serije Jet zahteva minimalen fizični napor in ne obremenjuje dodatno vaših sklepov.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Zajamite nevarne prašne delce

Zaradi večslojnega filtracijskega sistema zraka, ki ujame prašne delce, digitalnega invertnega motorja, ki ohranja visoko stopnjo energetske učinkovitosti, ter zaradi rotirajočih se ščetk boste posesali ne samo vso vidno umazanijo, ampak tudi 99,999 odstotka prašnih mikrodelcev. Glavni ciklon in kovinski mrežni filter pobereta večje prašne delce, ciklonska šoba in mikrofilter nato ujameta majhne prašne delce, filter prašnih delcev pa ujame mikroskopske prašne delce. Na različnih vrstah tal, tako da bodo kot nova zasijala trda tla ali preproge in bo vaš dom svež, čist in sijoč.

Ciklonska prilagodljiva krtača bo namreč pobrala prašne delce na preprogah in trdih tleh. S 180-stopinjsko vrtljivo glavo lahko enostavno spreminjate smer in očistite vse kotičke vašega doma, s klikom pa lahko krtačo preprosto snamete in z nje brez težav odstranite umazanijo ter tako poskrbite za njeno higienično vzdrževanje.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Lahki in praktični

Samsung sesalniki iz serije Jet se ponašajo z nizko težjo ohišja, ki zagotavlja večjo uporabnost in zmanjšuje obremenitev zapestja. Prav tako so zaradi teže in oblike, enostavni za shranjevanje in se bo za njih našlo mesto tudi v najmanjših stanovanjih. Tudi sami so enostavni za vzdrževanje. Posodo za prah enostavno snemite in izpraznite, nato pa operite, saj sta tako posoda za prah kot večsiklonski sistem popolnoma pralna. Posodo za prah lahko odstranite brez snemanja cevi. Enostavno jo nagnite nad koš za smeti in jo izpraznite.

Naj tudi vaš dom zasija brez napora. Vstopite v svet enostavnega sesanja s Samsung sesalniki iz serij Jet in preverite več informacij na https://www.samsung.com/si/.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Samsung za določene modele Samsung sesalnikov, kupljene v obdobju med 1. 9. in 31. 12. 2021, v sklopu posebne promocije daje kar 5-letno garancijo. Več informacij o promociji 5 let garancije najdete na https://www.samsung.com/si/offer/5yw-wg-promo-2021/.