Uporabno
18330 ogledov

Odlična novica za voznike Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in Porsche!

porscheinterauto.net porscheinterauto.net
Avtoservisi Porsche Inter Auto so ponovno odprti za VSE servisne storitve!

AVTOSERVIS: Imate vozilo znamke Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda ali Porsche in potrebujete popravilo ali redni servis? "Skladno z odlokom Vlade RS so naše servisne delavnice pri Porsche Inter Auto zopet odprte in povsem nemoteno opravljajo celovite servisne storitve. Za vas nudimo redni servis vozila, menjava olja, veliki servis, prijava škode in popravilo poškodovanih vozil - vsekakor ob strogem upoštevanju vseh varnostnih priporočil", nam je potrdil g. Matjaž Juvančič, vodja servisa. Pri Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Maribor, Porsche Ptujska cesta in Porsche Koper vas vabijo na vrhunski servis vašega jeklenega konjička

Pokličite jih in se naročite na servis!

Za rezervacijo servisnega termina ali za izdelavo ponudbe pokličite sodelavko Majo na 051 288 567 ali ji pišite na maja.masten@porsche.si, lahko pa se obrnete direktno na poslovalnico Porsche Inter Auto. Servis vozil deluje vsak dan od 7:00-16:00:

Zakaj je vredno obiskati pooblaščeni servis?

Porsche Inter Auto je pooblaščeni servisni partner za vozila Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda ter Porsche in opravljajo vse storitve po priporočilih matične tovarne. Verjetno ena izmed najboljših in zanesljivih izbir za servis je še vedno pooblaščeni servis avtomobila vaše znamke, saj vam zagotavlja veliko ugodnosti ob rednem servisiranju vašega jeklenega konjička.

AKCIJA UGODNI REDNI SERVIS

Menjava motornega olja je del rednega vzdrževanja vašega vozila, ki ga je potrebno opraviti letno oziroma na pretečene kilometre. Z redno menjavo poskrbite, da se motor ne poškoduje kot posledica uporabe starega olja, premajhne količine motornega olja ali celo izbire napačnega olja.

VELIKI SERVIS: v kolikor imate na sporedu veliki servis avtomobila, pa je prav tako priporočljivo, da ne čakate na konec krize, saj nihče ne ve, kdaj se bo to zgodilo. Tako da le pokličite svojega serviserja in se naročite na veliki servis, kjer vam bodo zamenjali tudi zobati jermen in črpalko hladilne tekočine, da boste zimsko obdobje pričakali mirno in s poskrbljenim vozilom. 

porscheinterauto.net | Avtor: porscheinterauto.net porscheinterauto.net

Katere so bistvene prednosti servisa pri pooblaščenem servisu?

  • kar dvoletna garancija na storitve in vgrajene originalne dele
  • strokovno izobraževanje servisnih delavcev
  • povezava z matično tovarno znamke, ki skrbi za posodobitve in odpravljanje napak v vozilu
  • originalni deli, zasnovani izključno za vaš model vozila
  • potrjena servisna zgodovina vozila (ohranjanje vrednosti in hitrejša morebitna prodaja)
  • Porsche Slovenija asistenca

Ste vedeli, da lahko ob avtoservisu privarčujete do -30%?

V kolikor imate avto starejši od štirih let in je del koncerna Volkswagen (VW, Audi, SEAT, Škoda), ste upravičeni do koriščenja varčevalnih paketov Vedno vredno, s katerimi lahko privarčujete tudi do -30%. Višja starost vozil pomeni večjo možnost okvar, zato je reden avtoservis še toliko bolj pomemben.

3 glavne prednosti servisnih paketov:

  • privarčevali boste na vsakem servisu,
  • ohranili garancijo vozila in njegovo vrednost,
  • z rednimi servisi si boste podaljšali življenjsko dobo vozila.

Pokličite jih in se naročite na servis!

Za rezervacijo servisnega termina ali za izdelavo ponudbe pokličite sodelavko Majo na 051 288 567 ali ji pišite na maja.masten@porsche.si, lahko pa se obrnete direktno na poslovalnico Porsche Inter Auto. Servis vozil deluje vsak dan od 7:00-16:00.

porscheinterauto.net | Avtor: porscheinterauto.net porscheinterauto.net

V Ljubljani sta za hiter in kvaliteten servis vozil VW, Audi, SEAT in Škoda na voljo Porsche Ljubljana in Porsche Verovškova, medtem ko sta na štajerskem koncu Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta. Na Obali pa imate na voljo vrhunske storitve Porsche Koper.

  • Servis Porsche Ljubljana, Bravničarjeva ulica 5, Ljubljana, tel. 01 58 25 300
  • Servis Porsche Verovškova, Verovškova 78, Ljubljana, tel. 01 53 03 600
  • Servis Porsche Maribor, Šentiljska cesta 128a, Maribor, tel. 02 65 40 300
  • Servis Porsche Ptujska cesta, Ptujska cesta 150, Maribor, tel. 02 45 02 660
  • Servis Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, Koper, tel. 05 61 16 500