Uporabno
2366 ogledov

Odlični prenosniki Huawei MateBook že kmalu v Sloveniji

huawei matebook Huawei
Huawei je prenosne računalnike MateBook predstavil v začetku leta 2016, v tem času pa so pridobili ugled enih izmed najboljših na trgu. Zato je toliko bolj razveseljivo, da bodo MateBook X Pro, MateBook 13, MateBook D14 in MateBook D15 zdaj na voljo tudi slovenskim kupcem, ki bodo po njihovi zaslugi imeli pestrejšo izbiro kakovostnih naprav, brez katerih sodobno življenje ni mogoče.

"Predani smo slovenskim uporabnikom in izjemno ponosni, da smo na lokalnem trgu zaokrožili ekosistem naprav Huawei. Prenosni računalniki serije MateBook uporabnikom ponujajo široko paleto možnosti in verjamemo, da bo vsak našel nekaj zase - od poslovnih uporabnikov, študentov do uporabnikov, ki bodo prenosni računalnik uporabljali doma za vsakodnevna opravila," je povedal Norman Mueller, direktor marketinga Huaweia za Hrvaško in Slovenijo.

huawei matebook | Avtor: Huawei Huawei

Na slovenski trg tako prihajajo vse tri družine prenosnikov MateBook, od cenovno dostopnih modelov MateBook D, prek modelov MateBook 13 do revolucionarnega poslovnega ultra tankega prenosnika MateBook X Pro. Ob nakupu izbranih modelov pa prejmete še bogata darila.

Ugodnosti za prve kupce

Huaweievi prenosniki bodo v Sloveniji na voljo od 27. julija, kupci, ki bodo z nakupom pohiteli, pa bodo poleg odličnega prenosnika dobili še zelo uporabna darila.

- Ob nakupu prenosnega računalnika MateBook X Pro prejmete pametni telefon Huawei P40, nahrbtnik in brezžično miško.

- Ob nakupu prenosnega računalnika MateBook 13 prejmete pametni telefon Huawei P40 lite, nahrbtnik in brezžično miško.

- Ob nakupu prenosnega računalnika MateBook D 14 ali D 15 prejmete pametni telefon Huawei P40 lite E, nahrbtnik in brezžično miško.

Ponudba velja do 9. avgusta 2020 ali do razprodaje zalog.

huawei matebook | Avtor: Huawei Huawei

MateBook X Pro za zahtevne uporabnike

Prenosni računalnik MateBook X Pro je namenjen poslovnim uporabnikom in ustvarjalcev vsebin, ki zahtevajo kakovost in visoke zmogljivosti. Odlikuje ga kovinsko ohišje z vrhunsko končno obdelavo, na voljo pa bo v mistični srebrni barvi. Huaweiev najpomembnejši prenosni računalnik je tudi izjemo prenosljiv; debel je le 14,6 mm in tehta 1,33 kilograma, odlikuje pa ga tudi 35,3- centimetrski zaslon občutljiv na dotike ločljivosti 3K (3000 x 2000 pik) sposoben prikazati 100 % barvnega obsega sRGB.

MateBook 13 za vse, ki vedo, kaj hočejo

S 33-centimetrskim (13-palčnim) zaslonom ločljivosti 2K (2160 x 1440 pik) prenosnik MateBook 13 prinaša neverjetno razmerje med ceno in zmogljivostmi. Z majhnimi merami, težo le 1,3 kg, vrhunskimi procesorji Intel in vzdržljivim kovinskim ohišjem nudi estetsko zasnovo, inovativne tehnologije in pametno izkušnjo rabe.

Zmogljivi in dostopni prenosniki MateBook D

Prenosni računalnik MateBook D s 14-palčnim (35,56 cm) ali 15-palčnim (39,62 cm) zaslonom in procesorji AMD odlikujejo zmogljivosti po dostopni ceni. Zasnovan je za mlade uporabnike, saj uvaja revolucionarno izkušnjo uporabe več različnih naprav na enem zaslonu. Poleg lahkega, elegantnega in kakovostno narejenega ohišja, neprekosljivih zmogljivosti in odličnega zaslona prinaša tudi vrsto novih funkcij, ki jih bodo uporabniki znali ceniti.

huawei matebook | Avtor: Huawei Huawei

Tehnične karakteristike in cene

Model

Tehnični podatki

MPC

MateBook X Pro

Intel i7, 16 GB RAM, pomnilnik 1 TB, grafična kartica Geforce MX250, zaslon na dotik, Windows 10 Pro.

2099 €

MateBook D 14

AMD Ryzen 5, 8 GB RAM, pomnilnik 512 GB, Windows 10 Home

699 €

MateBook D 15

AMD Ryzen 5, 8 GB RAM, pomnilnik 256 GB, Windows 10 Home

649 €

MateBook 13

Intel i7, 16 GB RAM, pomnilnik 512 GB, grafična kartica Geforce MX250, zaslon na dotik, Windows 10 Home.

1499 €

MateBook 13

Intel i5, 8 GB RAM, pomnilnik 512 GB, grafična kartica Intel UHD 620, Windows 10 Home.

999 €

Več o prenosnikih MateBook pa na spletni strani.

O podjetju Huawei

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. V obtoku je že več kot dva milijona pametnih ur Watch GT in več kot 10 milijonov telefonov serije P30, lani so po celem svetu razposlali več kot 200 milijonov izdelkov, Huawei pa se je uvrstil na drugo mesto v Evropi po številu patentnih prijav. V Sloveniji je zgolj lani Huawei uporabnikom dobavil 155 tisoč pametnih telefonov, njegov tržni delež na slovenskem trgu pa je bil v povprečju nad 30 %.

Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweia in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku ... Globalna mreža Huawei temelji na 30 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij obiščite spletno stran.