Uporabno
338 ogledov

Odprta je prva Home&Cook prodajalna v Sloveniji

Home&Cook Home&Cook
Big Bang je v sodelovanju z Groupe SEB odprl novo trgovino Home&Cook, kjer lahko stranke najdejo široko ponudbo vrhunskih izdelkov blagovnih znamk za dom. Ob uradni otvoritvi je dogajanje popestrila Ana Praznik z glasbeno skupino Bepop, za nepozabne okuse pa je poskrbel kuharski mojster Bine Volčič.

Home&Cook | Avtor: Home&Cook Home&Cook

Trgovina Home&Cook je prodajalna skupine Groupe SEB, ki obstaja že od leta 1946. Pod svojim okriljem združuje kar 31 različnih blagovnih znamk, od katerih so v Sloveniji najbolj poznane Tefal, Rowenta, Krups, WMF, Lagostina in Kaiser. Groupe SEB je v času svojega obstoja patentirala že 400 inovacij, ki jih vsako leto uspešno predstavlja na tržišča, hkrati pa ima po svetu že 1300 lastnih prodajaln.

Home&Cook | Avtor: Home&Cook Home&Cook

Home&Cook | Avtor: Home&Cook Home&Cook

Trgovina, ki se nahaja v središču BTC City Ljubljana, je svoja vrata odprla že v začetku septembra in v tem času jo je že obiskalo precejšnje število obiskovalcev, ki so že izkoristili možnost nakupa po otvoritvenih cenah, ki trajajo še do konca meseca. Četrtkovi uradni otvoritvi pa so se obiskovalci družili s simpatično Ano Praznik in prisluhnili melodijam glasbene skupine Bepop. Za nepozabno vzdušje so poleg dobre družbe in glasbe poskrbele še gurmanske specialitete izpod rok vrhunskega slovenskega kuharskega mojstra Bineta Volčiča, ki je na prizorišču poskrbel za pravi kulinarični šov.

Home&Cook | Avtor: Home&Cook Home&Cook

"Med epidemijo nam je le dom predstavljal varnost in v tem času se je marsikdo osredotočil za ustvarjanje in urejanje svojega doma. V tistem času smo na trgu zaznali povečano povpraševanje po gospodinjskih aparatih in vseh dodatkih za kuhanje in dom," je ob otvoritvi povedal Miha Drganec, direktor prodaje v podjetju Big Bang. "Veseli in ponosni smo, da smo skupaj z Groupe SEB odprli prvi Home&Cook koncept v Sloveniji in računamo, da bomo odprli še nekaj prodajnih mest v Sloveniji oziroma znotraj naših trgovin."

Home&Cook | Avtor: Home&Cook Home&Cook

Romana Kancler, direktorica podjetja Groupe SEB, je ob otvoritvi povedala: "Ponosna sem, da smo mreži 1.300 trgovin Home&Cook, dodali še eno v Sloveniji. Glede na prve odzive pa verjamem, da bomo kaj kmalu odprli še kakšno. Stategijo skupine SEB vodijo globoko ukoreninjene vrednote, ki so nam jih predali naši ustanovitelji, zato si prizadevamo spoštovati filozofijo podjetja, ki temelji na občutku odgovornosti, solidarnosti in predanosti. Strategija naše skupine temelji na petih močnih vrednotah: podjetništvu, strasti do inovacij, profesionalizmu, duhu skupine in spoštovanju ljudi."

Na koncu je še dodala:

Inovacije so ključnega pomena za SKUPINO SEB; Z ustvarjanjem novih, inovativnih izdelkov in storitev skrbimo za to, da je naše domače življenje  bolj prijetno, harmonično in izpopolnjeno.

Home&Cook | Avtor: Home&Cook Home&Cook