Uporabno
1049 ogledov

Odslej bo prenos vaših najljubših vsebin skoraj dvakrat hitrejši!

Telemach GIGA omrežje s sprejemnikom EON omogoča najsodobnejše funkcionalnosti.
Si še znate zamisliti življenje brez interneta?

Svetovni splet je tako rekoč postal naše okno v svet; z njegovo pomočjo komuniciramo, delamo, poslušamo glasbo in predvajamo video vsebine. Vsi si želimo, da bi to počeli karseda nemoteno in čim hitreje, za kar je z največjim GIGA omrežjem v Sloveniji poskrbel Telemach.

Telemach | Avtor: Pri Telemachu so znova razveselili uporabnike. Pri Telemachu so znova razveselili uporabnike.

Vsak internetni uporabnik si zasluži odlično uporabniško izkušnjo. Ta je v glavnem odvisna od kakovosti in hitrosti internetne povezave, slednjo pa zagotavlja ustrezna infrastruktura. Z mislijo na zadovoljstvo končnih uporabnikov pri Telemachu že leta razvijajo in vlagajo milijonska sredstva v največje GIGA omrežje v Sloveniji, prek katerega so že v preteklem letu zagotovili hitrost dostopa do interneta, ki znaša kar do 1 Gbps. Za še boljšo uporabniško izkušnjo so naročnikom brezplačno zamenjali več kot 70.000 sprejemnikov, kartic in modemov. S tem so vse uporabnike pripravili na napredne storitve, ki nam bodo kmalu krojile vsakdan.

 

 

Visoke hitrosti in najsodobnejše funkcionalnosti

Poleg višjih hitrosti GIGA omrežje s pametnim sprejemnikom EON omogoča tudi najsodobnejše funkcionalnosti, kot so ogled nazaj za 7 dni na vseh programih, več kot 14.000 naslovov v Video klubu, programi v visoki ločljivosti 4K in podobno. Pri Telemachu so ponosni, da že več kot 80 odstotkov njihovega omrežja omogoča GIGA hitrosti, stremijo pa k temu, da bodo z GIGA omrežjem pokrili vso Slovenijo. GIGA omrežje nove generacije namreč omogoča brezhibno in nemoteno uporabo obstoječih tehnologij, obenem pa je pripravljeno tudi na prihod tehnologij prihodnosti.

Še hitrejši paketi EON za isto ceno

Telemach, ki je sicer še vedno najhitreje rastoči slovenski operater, še naprej beleži zgodbe o uspehu. Tokrat so znova razveselili naročnike, saj so v priljubljenih paketih EON ob nespremenjeni ceni še povišali internetno hitrost. Ta se je v paketu EON LIGHT tako zvišala s 75 na 100 Mbps, v paketu EON FULL s 150 na 250 Mbps, v paketu EON PREMIUM pa s 300 na kar 500 Mbps. Svoje najljubše vsebine boste tako prenašali skoraj dvakrat hitreje!

Telemach | Avtor: Še hitrejši paketi EON so trenutno na voljo po izjemno ugodni ceni. Še hitrejši paketi EON so trenutno na voljo po izjemno ugodni ceni.

Pri Telemachu nadaljujejo tudi z vsebinsko nadgradnjo svojih paketov EON, ob čemer so za nove naročnike pripravili tudi posebno akcijo. Do 31. 7. 2019 vam bodo vsi paketi EON prvih 12 mesecev na voljo že za 29,90 EUR mesečno.