Uporabno
5409 ogledov

Odslej v Sloveniji neomejeno interneta na telefonu – preveri, kako!

Telemach Telemach
Imate telefon? Seveda. Uporabljate prenos podatkov? Seveda.

Se pogosto sprašujete, kdaj boste presegli zakupljeno količino in vedno iščete wifi? Najverjetneje tudi. Tovrstne skrbi so zdaj odveč, kajti v Sloveniji imamo mobilni paket, ki zagotavlja neomejeno količino prenosa podatkov. Njegova cena pa je le 20 evrov.

Družbena omrežja, slike, videi, mobilna televizija, YouTube, vse to so zvesti spremljevalci našega vsakdana, hkrati pa so tudi veliki porabniki prenosa podatkov. Vse bliže so tudi pametni domovi, pametna mesta in ostale napredne tehnologije, ki v svojem bistvu zahtevajo nemoteno delovanje interneta. In na koncu smo tu potrošniki, ki si seveda želimo uporabljati novosti, ki so nam na voljo.

Mobilni operaterji so v zadnjem času pogosto povečevali količino prenosa podatkov v svojih mobilnih paketih, k čemur pripomorejo zahteve uporabnikov in nenazadnje tudi uredbe, ki prinašajo brezplačen mobilni internet v državah EU. Ker pa je prihodnost vse bliže, je bilo tako rekoč le vprašanje časa, kdaj bomo dobili tudi neomejeni paket, s katerim bodo skrbi uporabnikov glede prenosa podatkov povsem odveč.

Telemach | Avtor: Telemach Telemach

Kdor čaka dočaka – paket NAJVEČ, ki ga ponuja Telemach, ima odslej namreč neomejeno količino prenosa podatkov, ob tem pa seveda tudi neomejeno klicev in SMS ter MMS sporočil v vsa omrežja. Na slovenskem trgu torej Telemach s paketom NAJVEČ prvič odpravlja vse skrbi, ob tem pa je paket obstoječim uporabnikom Telemachovih fiksnih storitev na voljo že za pičlih 20 evrov na mesec, ostalim pa le za 22 evrov. Uporabniki paketa NAJVEČ lahko uživajo tudi v 9 GB prenosa podatkov brez doplačila ob gostovanju v državah EU/EEA.

"Uporabniki želijo brezskrbno surfati, uporabljati vse mogoče aplikacije, biti na poti in gledati televizijo, skratka uporabljati vse, kar jim tehnologija lahko ponudi. Naša dolžnost je, da jim to omogočimo, zato smo se odločili ponuditi paket, ki ima neomejeno količino prenosa podatkov. S tem smo premaknili mejo pri zagotavljanju mobilnih storitev in navdušeni smo, da bodo naši uporabniki uživali v prenovljenem paketu," je ob predstavitvi paketa poudarila članica poslovodstva Ditka Maučec, ki je pri Telemachu odgovorna za razvoj produktov in marketinga.

Telemach | Avtor: Telemach Telemach

Najugodnejši paket z največ vsebine na trgu

Ob novem mejniku je zanimivo pogledati tudi konkurenčne ponudbe na trgu in primerjati redno ceno paketa. Hitro ugotovimo, da je paket NAJVEČ z 20 evri mesečne naročnine najugodnejši, obenem pa ponuja neomejene količine prenosa podatkov. Pri A1 tako najdemo paket A1 GO L, za katerega uporabniki mesečno odštejejo 23,99 evra, ob preseženi količini prenosa podatkov pa se dodatna poraba uporabniku zaračuna. Enako velja za Telekom Slovenije, kjer za paket Vse Dobro uporabniki odštejejo kar 24,99 evra na mesec.

Dobra novica pri tem je, da Telemach pri nobenem od svojih paketov ne zaračunava dodatne porabe prenosa podatkov. Tudi če uporabnik preseže zakupljeno količino, se mu zgolj zmanjša hitrost interneta. To pomeni, da so uporabniki pri Telemachu lahko povsem brez skrbi, da bi jih presenetil visok račun ob prekoračitvi prenosa podatkov v Sloveniji.

V Sloveniji prvič neomejeni paket

Telemach, ki je svoje naročniške mobilne pakete družine VEČ predstavil pred tremi leti in pol ter od takrat beleži z naskokom najhitrejšo rast tržnega deleža, kot prvič v Sloveniji ponuja paket, kjer uporabniki dobijo neomejeno količino klicev, sporočil, prenosa podatkov v domačem omrežju in tudi WiFi omrežja po vsem svetu, kar zagotavljajo s storitvama UNIFI in UNIFI Travel, ki sta vključeni v prav vse Telemachove mobilne pakete VEČ.