Uporabno
2139 ogledov

Okusno, zdravo in etično. Naravnost iz Slovenije

Earths’ Goodies
1/2
Earths’ Goodies
Skrbništvo psov pridobiva iz leta v leto večje razsežnosti. Psi so naši zvesti spremljevalci, sodelavci, zaupniki, junaki, diagnostiki, naši učitelji in terapevti. Psi nam ogromno dajejo in ponujajo, prav tako se skrbniki zavedamo, da si zaslužijo le najboljše.

Skrbimo, da imajo dovolj gibanja, pravilno vzgojo, dovolj umske zaposlitve, jih ljubeče negujemo in crkljamo z okusno ter predvsem zdravo hrano. Prav hrana je namreč temeljni pogoj za srečno in zdravo življenje našega psa.

To vedo tudi pri Earths' Goodies – blagovni znamki hrane za pse iz Slovenije

Z inovativnimi formulacijami, ki so plod slovenskega znanja, stremijo k zavezi napolniti vsako skledico kosmatinca le z najboljšim. Njihova linija izdelkov za hišne ljubljenčke je polna hranil z življenjsko energijo, ki nahrani našega kosmatinca tako, kot veleva narava.

»Prepričani smo, da sveže in naravne sestavine, predelane in pakirane v majhnih serijah, hišnim ljubljenčkom zagotavljajo najboljšo možno prehrano. Tako, kot bi jo za svoje kosmatince kuhali v domači kuhinji,« opisujejo. Njihov trud ne ostaja neopažen, njihova prva linija funkcionalnih priboljškov goCBD je prejela tudi Nagrado za inovativnost za izdelke za hišne živali v 2021.

Earths’ Goodies | Avtor: Earths’ Goodies Earths’ Goodies
Nežno pokuhano na pari

Številni pasji skrbniki imajo svoje kosmatince tako radi, da bi jim hrano najraje kuhali kar sami. A se tu ne pojavi težava le pri pomanjkanju časa, velika težava je tudi nepravilna sestava tako pripravljene hrane. Če nismo dovolj poučeni o pravih potrebah psa, jim lahko z našim kuhanjem celo škodimo, z določenimi hranili pretiravamo oziroma jih priskrbimo premalo. To lahko dolgoročno vodi v zdravstvene težave, zelo hitro pa se lahko pojavijo tudi težave z zaprtjem ali drisko.

Če za pripravo domače hrane nimate dovolj časa, znanja ali pravih surovin, je tu slastna mokra hrana za pse Earths' Goodies, ki vsebuje sveže kose pravega mesa in superživila, vključno z jagodičjem, spirulino in konopljinimi srčki iz Bele krajine, ki je enkraten vir vlaknin, ki je hkrati izredno hranilen.

Vse sestavine so nežno pokuhane na pari v pločevinki ali vrečki, da ohranijo koristne lastnosti in okus, ki ga psi tako obožujejo. Mokra hrana Earth’s Goodies zagotavlja celosten in hranilno uravnotežen obrok za pse.

»Za naše dobrote v pločevinkah in vrečkah uporabljamo samo kakovostno, sveže meso, ki bi ga uživali tudi sami, brez kakršnihkoli stranskih mesnih proizvodov. Naša hrana predstavlja pravo osnovo dobrega počutja za naše kosmatince, saj ponuja najboljšo možno kombinacijo vseh koristnih sestavin lokalnega izvora brez uporabe umetnih barvil ali konzervansov,« opisujejo.

Ker so psi mesojede živali, mokra hrana Earths' Goodies ne vsebuje žitaric, obenem ima vabljivo aromo, okus in teksturo ter najpomebnejše, vsebuje visok delež pravega mesa.

Izdelki so na voljo na veterinarskih klinikah in ambulantah, specializiranih trgovinah za male živali in vetshop.si.

Najvišji etični standardi

S hrano Earths' Goodies ne boste naredili usluge le vašemu psu, z nakupom hrane Earths' Goodies boste poskrbeli tudi za dobrobit živali v prehranski industriji in za dobrobit našega planeta. »Naši dobavitelji izpolnjujejo visoke etične standarde za dobro počutje in dobrobit živali, kar redno preverjamo. Z vsemi živalmi, ki se jih uporabi za proizvodnjo hrane, se ravna spoštljivo in skladno z etiološkimi načeli: živalim prijazna in najbolj naravna prosta ali pašna reja, trajnostni lov divjadi v njihovem naravnem okolju,« opisujejo.

Seveda sta tudi sveže sadje in zelenjava, ki jo uporabljajo, lokalnega in ekološkega izvora.

Earths’ Goodies | Avtor: Earths’ Goodies Earths’ Goodies
Rešitev tudi pri alergijah

Pasji skrbniki, ki imajo psa alergika, vedo, kako nadležne so lahko alergije in kako vplivajo na kakovost življenja. Earth's Goodies hrana predstavlja rešitev pri takšnih psih saj temeljijo formulacije izključno na enem viru živalske beljakovine, kot rečeno so brez vsebnosti žitaric in celostno gledano vsebuje hipoalergene sestavine.

S pomočjo hrane Earth's Goodies lahko vzpostavite izločevalno dieto pri vašem psu in posledično ugotovite kaj vašemu psu odgovarja in kaj ne.

Vaše pse lahko razvajate z mokro hrano iz vrečke ali pločevinke z okusi: BIO raca s superživili; jagnetina iz proste reje s superživili; divjačina, prostoživeča s superživili; kunec iz proste reje s superživili; bio raca s superživili za mladičke. To še ni vse, kmalu bodo svoje mačje ljubljenčke s hrano Earths'Goodies razveseljevali tudi mačji skrbniki.

Earths’ Goodies | Avtor: Earths’ Goodies Earths’ Goodies

Earth‘s Goodies je član globalne mreže 1% FOR THE PLANET. »Kot člani smo zavezani, da dajemo 1 odstotek vse prodaje nazaj h aktivnostim za ohranjanje našega planeta. 1% FOR THE PLANET predstavlja del našega prizadevanja za pozitivne spremembe v okolju, ki so nujno potrebne,« pojasnjujejo.

»Vi kupite, mi vrnemo. Skupaj delamo nekaj res posebnega,« pravijo in se ob tem zahvaljujejo vsem kupcem izdelkov Earth's Goodies za nakup.

Izdelki so na voljo na veterinarskih klinikah in ambulantah, specializiranih trgovinah za male živali in vetshop.si.