Uporabno
42 ogledov

Omogočamo enostavno investiranje

Nova KBM Nova KBM
V Novi KBM si prizadevamo, da strankam olajšamo pot do banke, zato je seznam storitev, ki jih je mogoče opraviti na daljavo, kjerkoli in kadarkoli, vse daljši. Odslej omogočamo tudi poslovanje z vzajemnimi skladi in trgovanje s finančnimi instrumenti na enem mestu, prek spletne banke Bank@Net in mobilne banke mBank@Net, kjer lahko stranke spremljajo tudi stanje svojih naložb.

S pomočjo Bank@Neta ali mBank@Neta lahko stranke pri poslovanju z vzajemnimi skladi sklepajo nove pristope, kupujejo in prodajajo točke vzajemnih skladov ter opravljajo prenose sredstev med vzajemnimi skladi Sava Infond in Raiffeisen Capital Management (RCM). Za Triglav Sklade sta trenutno na voljo vpogled in nakup enot premoženja obstoječih vzajemnih skladov. Še zmeraj pa je strankam na voljo tudi vpogled v stanje njihovega portfelja. Prav tako lahko oddajo in pregledajo realizacije naročil nakupov oz. prodaj finančnih instrumentov, dostopajo do obračunov in dokumentacije o opravljenih transakcijah in poslovanju ter spremljajo gibanje tečajev delnic na Ljubljanski borzi v realnem času. Na voljo pa jim je še dostop do tedenskih poročil in prikazov gibanj delnic na izbranih svetovnih kapitalskih trgih.

Nova KBM | Avtor: Nova KBM Nova KBM

»Na tak način strankam omogočamo, da svoje naložbe upravljajo kadarkoli in kjerkoli, 24 ur dnevno. Hitro in preprosto bodo lahko izpolnile tudi nove pristopne izjave, opravile nakup, prodajo ali prenos enot premoženja vzajemnih skladov ter oddajale naročila za trgovanje na Ljubljanski borzi in na izbranih tujih kapitalskih trgih. Obenem bodo dobile takojšnje informacije o izvršitvi naročil,« je povedal direktor Oddelka investicijskega bančništva v Novi KBM Daniel Medved.