Uporabno
2428 ogledov

On-line rezervacija vozil preko spleta – velika novost v Sloveniji pri Porsche Inter Auto!

Porsche inter.avto porscheinterauto.net
Pri Porsche Inter Auto so se kljub trenutnim razmeram prilagodili svojim strankam in jim tako zagotavljajo najboljšo izkušnjo rezervacije novega vozila ali rabljenega vozila prek spleta. Že vrsto let podjetje Porsche Inter Auto ponuja na svoji strani izpopolnjeno ponudbo vozil, v času zaprtih prodajnih salonov (na podlagi odloka, sprejetega 24. 10. 2020) pa so se med prvimi v Sloveniji domislili prav domiselne ideje: on-line rezervacijo izbranega vozila kar preko spleta, hitro in enostavno!

NE SPREGLEJTE: dodatna ugodnost za rabljena in nova vozila!

Rabljena vozila: ob rezervaciji pridobi stranka vrednostni bon v višini 1% zneska od cene vozila  Znesek lahko porabi za pnevmatike, servis, za jamstvo RV Plus, itd. Ugodnost velja v času Odloka oz. zaprtja salonov, ob financiranju RV BON in za fizične osebe.

Nova vozila: ob rezervaciji pridobi stranka brezplačen prvi servis po navodilih proizvajalca. Velja za vsa nova vozila pri Porsche Inter Auto. Ugodnost velja v času Odloka oz. zaprtja salonov in le za fizične osebe.

Zakaj se odločiti za nakup vozila preko spleta in kako to sploh poteka, smo povprašali vodjo prodaje rabljenih vozil, gospoda Roka Florjanca.

1. Kaj je bil glavni razlog, da ste se odločili za prodajo preko spleta?

Porsche inter.avto | Avtor: porscheinterauto.net porscheinterauto.net

Sedaj ko je onemogočena prodaja vozil na klasični način, smo bili primorani poiskati nove možnosti za prodajo tako novih kot rabljenih vozil. Ker imamo že sedaj vso zalogo vozil na naši spletni strani porscheinterauto.net, je bila edina smiselna odločitev, da se strankam približamo tako, da jim ponudimo brezkontaktno rezervacijo preko spleta. Že spomladi smo imeli podoben način prodaje, ki se je izkazal za zelo uspešnega, zato smo prepričani, da nam bodo stranke zaupale tudi tokrat.

Preverite aktualno zalogo:

2. Čemu bi se stranka odločila za nakup vozila preko spleta? Kako je lahko stranka prepričana v nakup?

Prepričani smo, da bomo pri Porsche Inter Auto strankam z svojimi prednostmi tudi tako zagotovili brezkontakten, varen in brezskrben nakup. Trenutno imamo na voljo odlično ponudbo tako novih kot rabljenih in službenih ter testnih vozil - več kot 1.200 vozil iz zaloge, zagotovo se za vsakega najde primeren avtomobil. Ves čas je strankam na voljo na daljavo tudi naša celotna prodajna ekipa. Strankam lahko v celoti predstavimo vse podrobnosti vozila in strokovno svetujemo pri nakupu. 

3. Kako poteka online rezervacija vozila?

Online rezervacija vozil poteka tako, da si stranka izbere vozilo (novo vozilo iz zaloge ali rabljeno vozilo) na naši spletni strani in ga rezervira s plačilom v višini 500 €. Po plačilu je vozilo rezervirano ter čaka v naši poslovalnici – stranka ga lahko prevzame najkasneje v 14-ih dneh, po sprostitvi ukrepov. Naj omenim, da s strokovnim svetovanjem želimo doseči občutek varnega brezkontaktnega nakupa vozila – pri nas lahko stranke izbirajo tudi med različnimi načini ugodnega financiranja.

4. Zakaj kupiti avto ravno pri Porsche Inter Auto?

Pri Porsche Inter Auto na svoje delo ne gledamo le kot na dobavo in prodajo avtomobila, ki se zaključi, ko stranka svoj novi jekleni konjiček odpelje iz salona. Na svoje delo namreč gledamo kot na dolgoročni odnos, v katerem je najpomembnejše vaše zadovoljstvo!

Avtomobilski trg postaja namreč vse bolj zahteven in konkurenčen. Stranke so za samo poslovanje ključnega pomena in ravno zaradi tega smo tudi v teh časih naredili korak naprej s spletnim nakupom in rezervacijo vozil s čimer se razlikujemo od konkurence, da bo svojim strankam omogočili brezskrbno mobilnost in strokovno svetovanje.

5. Katere so vaše bistvene prednosti pri nakupu rabljenega vozila?

Porsche inter.avto | Avtor: porscheinterauto.net porscheinterauto.net

Pri Porsche Inter Auto vam v naši ponudbi rabljenih vozil nudimo le odlično ohranjene in preverjene avtomobile vseh znamk. To nam omogoča, da v naši ponudbi rabljenih vozil združujemo nadvse bogato ponudbo malo rabljenih, redno vzdrževanih in avtomobilov z malo prevoženimi kilometri po še bolj ugodnih cenah kot sicer. Naša izjemna ponudba vozil Das WeltAuto omogoča, da boste v primeru nakupa rabljenega vozila prav vedno zelo zadovoljni.

Prednosti nakupa rabljenih vozil pri nas:

  • bogata zaloga vozil v petih poslovalnicah
  • odlična rabljena vozila s preverjeno zgodovino
  • akcijsko financiranje vozil
  • možnost dodatnega jamstva

Potrebujete pomoč pri rezervaciji? Pokličite nas na: 031 616 918! Z veseljem smo vam na voljo!

PREVERITE TUDI: novi VW Golf 8 že v predprodaji!

VW Golf 8 Variant – že v predprodaji pri Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper. Popolnoma novi VW Golf Variant je sedaj še bolj prostoren, dinamičen in digitalen kot kdajkoli prej! Golf 8 Variant je sedaj nekoliko daljši od prejšnjega, kar pomeni predvsem več prostora za potnike na zadnjih sedežih. Večji pa je tudi prtljažnik, sedaj meri od 611 do 1642 litrov.

Znamka Škoda ima v svoji ponudbi veliko različnih modelov, poleg izjemno priljubljenega modela Škoda Octavia, , je v zadnjem času obogatila tudi ponudbo športnih terencev. Sedaj ima v ponudbi model Škoda Kamiq,ki pa kljub temu, da je najmanjši, zagotavlja vse prednosti SUV-ja in hkrati omogoča najnovejšo povezljivost. Naslednji v ponudbi je model Škoda Karoq, ki je nekoliko večji in je športni terenec z vsestranskim značajem. Največji in najbolj tehnološko napreden pa je Škoda Kodiaq, sprejme namreč tudi do sedem potnikom in prepriča s prostornostjo.