Uporabno
217 ogledov

Optimizem velja!

Telemach Telemach
Inovativnost in iznajdljivost sta v času koronavirusne epidemije marsikaterega posameznika ali pa podjetje spremenila v velikega zmagovalca krize. V nastalem položaju je bilo treba poiskati nove poti do potrošnikov, poslušalcev, gledalcev itd., ki so seveda na drugi strani odprtih rok sprejeli novosti in se jim prilagodili. Tako so lahko na neki način vsaj delno še vedno uživali v svojih najljubših dejavnostih, konjičkih ter si s tem krajšali čas.

Država se postopoma odpira, še naprej pa smo večinoma prikrajšani za kulturne dejavnosti. Gledališča, kinematografi, koncertne dvorane ostajajo zaprti, splet je še vedno edina rešitev za vse, ki si želijo tovrstnega razvedrila. Prav posebne rešitve pa si je domislil Lado Bizovičar in skupaj z Janezom Hočevarjem Rifletom ter Goranom Hrvaćaninom (Gojko Ajkula) ustvaril Optimiste, prvo (in zdaj tudi edino) slovensko originalno digitalno komedijo, v kateri lahko skupaj uživa celotna družina. Predstava je tudi interaktivna, zato omogoča novo izkušnjo za gledalce, saj lahko na vzporednem klepetu vplivajo na njen potek. Zato jo je tudi mogoče gledati le v živo, ob razpisanem terminu, brez možnosti ogleda na zahtevo ali z zamikom ter premora za skok v hladilnik.

"Nobena naravna nadloga nam ne bo preprečila, da bi se imeli fajn in se režali skupaj. Poudarjam – SKUPAJ. Mogoče ne ravno v istem prostoru, vsekakor pa na istem dogodku, ob istem času, v živo,"

pravi Lado Bizovičar, ki je skupaj z Rifletom in Gojkom poskrbel za zelo odmevno premiero, sledilo pa ji je tudi že nekaj ponovitev, nad katero gledalci niso skrivali navdušenja. Nova priložnost za smeh se ponuja konec meseca, natančneje 27. februarja, ob 20. uri, ko bo tudi televizijska premiera za vse Telemachove naročnike.

Telemach | Avtor: Telemach Telemach

Telemach je namreč eden najpomembnejših podpornikov projekta, z Optimisti pa so pri enem največjih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji združili moči ob praznovanju posebnega jubileja, namreč že 600.000 naročnikih mobilne telefonije. Tako Telemach ostaja najhitreje rastoči mobilni operater pri nas, za kar gre v prvi vrsti zasluga paketom VEČ, za katere velja, da so enostavni, pregledni in zelo bogati. Ob tej priložnosti seveda pri Telemachu niso pozabili na svoje naročnike, saj so tako za obstoječe kot nove pripravili posebne akcije, omogočili pa so jim tudi cenejši ogled Optimistov.