Uporabno
1865 ogledov

Osebni pomočnik, s katerim mirneje spite, bolj zdravo živite in ste vedno v modi

Samsung Samsung
Nove Samsung pametne ure Samsung Galaxy Watch4 in Samsung Watch4 Classic ob pomoči napredne tehnologije merijo tudi krvni pritisk in sestavo telesa, ponoči pa spremljajo, kako dolgo in predvsem kako dobro spite.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Samsung Galaxy Watch4 in Samsung Watch4 Classic – osebni pomočnik, brez katerega ne gre!

Hitrejši način življenja, številne obveznosti, dolgi delovni dnevi, stres in družinske obveznosti so mnoge privedli do točke, ko so začeli pozabljati na svoje zdravje. Morda za to nismo ujeli časa, morda smo zdravje začeli postavljati na drugo, tretje in celo četrto mesto ali pa smo na svoje telo in njegove potrebe enostavno pozabili. Dokler nas nase ni opozorilo naše telo samo. Včasih je zaradi vseh naših obveznosti težko prepoznati potrebe, ki jih ima naše telo, ali mu prisluhniti, ko nekaj ni v redu, vendar pa smo zdaj na srečo dobili pomočnika, ki to odslej lahko počne namesto nas. To so pametne ure in njihova revolucionarna tehnologija, ki spremlja, kaj se dogaja z našim telesom, nas spodbuja, ko nimamo volje za razgibavanje, kaže naš napredek, ko se k gibanju spravimo, in bdi nad nami, ko spimo. In boljše pametne ure, kot sta Samsung Galaxy Watch4 in Samsung Watch4 Classic, ki s svojimi inovativnimi rešitvami in napredno tehnologijo presenečata na vsakem koraku, enostavno ni. 

Preženite glavobole, poslušajte srce 

Večina od nas se je že spopadala z glavoboli samo zato, ker nismo popili dovolj vode, ali pa smo začutili, da se nas loteva omedlevica, ker smo imeli nizek krvni pritisk. Telo nas na nezdrave navade opozarja tako, da se ne počutimo dobro, s Samsung Galaxy Watch4 in Watch4 Classic pa bomo to vedeli, še preden nas bo zabolela glava. Pametni uri sta namreč opremljeni z inovativnim BioActive senzorjem, ki nam ob pomoči enega samega, a zelo zmogljivega čipa omogoča izjemno natančnost merjenja in v realnem času zajame sestavo našega telesa ter nas obvešča o stanju.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Tako lahko le z nekaj kliki izveste, kakšen je vaš krvni pritisk, o katerem bo uri informacije posredoval optični senzor srčnega utripa (PPG), in kakšen je srčni utrip, ki ga bo spremljal električni senzor srca, izmerite lahko raven kisika v krvi, ter izračunate celotno sestavo vašega telesa, od tega, kakšen je odstotek telesne maščobe, do skeletne mišice in vode v telesu.  

Ob vsem tem vam Samsung Galaxy Watch4 in Watch4 Classic omogočata popolnoma personaliziran pristop do spremljanja dnevnih fizičnih akrtivnosti ter vnosa kalorij in vode v telo, temeljito pa boste obveščeni tudi o svojih rezultatih. 

Spanje brez skrbi 

Ko boste po napornem dnevu, v katerem se boste poleg dela posvetilu tudi svojemu zdravju, končno prišli do zasluženega počitka in se udobno namestili med rjuhami, boste lahko zaspali popolnoma brez skrbi, saj bo ura za vas skrbela tudi med spanjem. Ob tem pa spremljala, kako spite, ali spite dovolj in, kar je najpomembneje, ali spite kvalitetno in tako, da se res zbudite spočiti. Marsiko namreč misli, da prespi vso noč, a v resnici temu ni tako, prav Samsung Galaxy Watch4 in Watch4 Classic uri pa vam bosta pokazali, kje in zakaj se motite, ter z rezultati namignili, kako spanje lahko izboljšate.

Galaxy Watch4 serija namreč omogoča, da z napredno tehnologijo Sleep Scores dobite vse potrebne informacije o svojem spanju – podrobno lahko spremljate svoj ritem spanja, detektirate zvoke smrčanja in spremljate raven kisika v krvi med spanjem. Poskusite in se zbudite naspani!

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Modni ob vsaki priložnosti 

Ko se boste prebudili, pa vas bo Samsung Galaxy Watch4 osvežil še s trendovskim videzom. Sodobna oblika pametnih ur Samsung, ki jih dopolnjujejo različne barve paščkov – pri Galaxy Watch4 Classic sta to srebrna in črna, pri Galaxy Watch4 pa črna, srebrna in zelena – omogoča, da vsak lahko najde model, ki se najbolje dopolnjuje z drugimi kosi garderobe, od športne oprave pa do elegantnega kostima ali večerne obleke. To lahko storite tako, da zamenjate pašček, še lažje pa je, če izkoristite vse prednosti sodobne tehnologije, saj lahko menjate tudi zaslon ure. Izbirate lahko različne barve, teme in „widgete“, za ozadje pa si lahko nastavite tudi katero od svojih fotografij. Možnosti so z novo serijo Galaxy ur neomejene.   

Lahkotno gibanje med aplikacijami in z njimi 

Nova generacija Samsung pametnih ur je tudi prva generacija, ki podpira Wear OS platformo in napredni procesor, ki omogoča 20 odstotkov hitrejše delovanje. Tako boste še lažje in bolj poglobljeno uživali v uporabi številnih Google aplikacij, storitev iz vesolja Galaxy in aplikacij tretjih strank ter ob tem brez zatikov prehajali iz aplikacije v aplikacijo ali pa uporabljali več aplikacij naenkrat. Telovadba, poslušanje glasbe in branje sporočil naenkrat? Zakaj pa ne? S pametnimi urami Samsung Galaxy Watch4 je to mogoče.

Galaxy Watch4 je na voljo v 40- in 44-milimetrski različici, in sicer od 369,90 evra za različico Bluetooth in od 419,90 evra za model LTE. Izberite svojo Samsung Galaxy Watch4 pametno uro in poskrbite tako za svoje zdravje kot zabavo. Za več informacij kliknite TUKAJ.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung