Uporabno
2480 ogledov

Ostanimo povezani med letošnjimi prazniki

Huawei Xmas
1/6
Huawei

Božič je čas za druženje, družino, mir in zabavne spomine. Decembra vsako leto se običajno odpravimo na obisk k preostanku naše ožje in širše družine. Tam si izmenjamo darila, lepe želje in kaj dobrega pojemo in popijemo. Letos bodo prazniki popolnoma drugačni, a kljub temu lahko poskrbimo, da bodo izredno lepi in polni ljubezni.

Decembrski čas je običajno namenjen obiskovanju naših prijateljev in bližnjih, uživanju v kuhanem vinu z družbo v mestnem središču med občudovanjem božičnih okraskov ter iskanju najboljših daril za naše najdražje.

Druženje bo letos zagotovo popolnoma drugačno. Letos se je naše življenje v veliki meri preselilo na splet – tako v službah, kot tudi v šolah in prostem času. Podobno se bodo na splet preselili tudi prazniki.

Razveselite svoje najdražje

Huawei Xmas P smart 2021 | Avtor: Huawei Huawei

Tkanje močnejših družinskih vezi, tako značilno za praznike, bo letos potekalo virtualno. Ker pa se pogosto vrtimo le okoli nekaj idej, kako nekomu popestriti praznike preko spleta, smo za vas pripravili še nekaj idej, kako svojim najdražjim polepšati decembrske dni.

Zakaj torej ne bi izkoristili tehnologije na drugačen način. Pošljite svojim dragim virtualni adventni koledar - 25 lepih misli o obdarovani osebi, ki jih vsak dan pošljate prek družbenih omrežih ali sms-ov s Huaweievim telefonom P smart 2021. Ob vsaki lepo misli jim lahko pošljete še kako prikupno sliko, posneto z eno od kar štirih kamer telefona P smart 2021, ki vam omogočajo tudi fotografiranje v slabi svetlobi in pa zajemanje fotografij s kamero z visoko ločljivostjo kar 48 MP.

Izrazite svojo umetniško žilico in najdražjim na tablici Huawei MatePad Pro pripravite izvirno božično čestitko, digitalno umetnino, na kateri ste vsi skupaj ali pa umetelno ilustriran družinski recept, ki se prenaša iz roda v rod.

Huawei Xmas MatePad Pro | Avtor: Huawei Huawei

Veliko bo vašim najdražjim pomenilo tudi na roke napisano pismo ali čestitka, sveže pečeni piškoti na pragu, dolg pogovor preko  telefona. V božičnem času se marsikdo rad tudi spominja veselih trenutkov preteklih praznikov, zato povežite svoj prenosnik Huawei MateBook 13 s tablico MatePad Pro in telefonom P smart 2021, ter si kjerkoli in kadarkoli oglejte svoje najljubše fotografije ali pa jih pošljite svojim najdražjim. 

Kako preživljati čas skupaj, ko smo narazen

Huawei Xmas FreeBuds Pro | Avtor: Huawei Huawei

Da božični večer in božični dan ne bosta osamljena, se z družinskimi člani dogovorite za videoklic. Z babico, ki peče najboljšo potico, in starši se lahko dogovorite kar za skupno peko potice prek klica, kjer vas lahko babica kot v živo uči peke pravih božičnih dobrot. Skupaj nato spijte kako skodelico čaja ali pa domačega kuhanega vina, ter se pripravite na skupno večerjo prek spleta.

Večerjo lahko prav tako skuhate skupaj. Kake mojstrovine boste pripravili bodo lahko videli vsi člani družine, saj ima Huaweiev MateBook 13 zaslon z ločljivostjo kar 2K. Poleg tega vam ne bo treba skrbeti, da bi vam med klicem zmanjkalo baterije, med tem ko prenosnih nosite naokoli po kuhinji, saj baterija pri normalni uporabi zdrži kar 11 ur. Ker je zelo lahek pa vas bodo roke bolele le od mesenja testa za potico in ne zaradi teže prenosnika. Po večerji se skupaj igrajte družabne igrice, kot so ugani kdo ali pa poslušajte zgodbe iz mladosti vaših staršev in starih staršev.

Če stanovanje delite s sostanovalci, ki se udeležujejo svojih virtualnih božičnih zabav, pa si v ušesa dajte še brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro. Z njimi lahko izklopite zunanji trušč in s funkcijo ojačitve glasu poskrbite, da boste glasove svojih ljubih slišali tako jasno, kot da stojijo poleg vas.

Huawei MateBook 13 bo poskrbel tudi za vaše oči. Naj vas po celem dnevu druženja pred zasloni oči ne pečejo zaradi modre svetlobe. MateBook 13 ima možnost blokiranja modre svetlobe, tako da se boste lahko s svojimi najdražjimi prek zaslonov družili cele dneve.

Huawei Xmas MateBook 13 | Avtor: Huawei Huawei

Huawei ima tudi možnost sodelovanja več zaslonov, tako da boste zlahka med videoklicem preklapljali med telefonom, tablico in prenosnikom. Tablica Huawei MatePad Pro vam bo še posebno prav prišla, ko boste želeli svojim najdražjim razkazati okrašeno stanovanje in božične voščilnice, ki vam jih je poslala družina.

Božič v virtualnem objemu družine

Huawei Xmas MatePad Pro | Avtor: Huawei Huawei

Naj bo božič letos ravno tako lep, kot druga leta. Uživajte ga v krogu družine, če že ne fizično, pa vsaj virtualno. Pustite Huaweievemu prenosniku MateBook 13 in tablici MatePad Pro, da dasta vam in vašim najbližjim občutek, da ste z njimi v istem prostoru. Prek videoklicev in družbenih omrežij si skupaj ustvarite čarobni božič, ki se ga boste toplo spominjali še leta.