Uporabno
1512 ogledov

Otroške sobe malo drugače – z nekaj več

Opremisidom
1/8
Opremisidom
Kako pravilno opremiti otroško sobo? Vsa oprema mora ponujati dodano vrednost!

Govorili smo z lastnikom spletne trgovine Opremisidom o otroških sobah in v katero smer gredo trendi v letu 2020/21. Tilen, dipl. dizajner in nasplošno interior design navdušenec pravi:

Otroške sobe so bile vedno moja strast že od samega začetka in vedno sem se trudil, da ima vse kar ponujamo dodano vrednost. Tudi če je cenovno dostopna otroška soba, mora biti nekaj več.

Kaj pomeni, da je Otroška soba nekaj več?

Kupce želim maksimalno informirati. Vedeti morajo kaj kupujejo in ne nasedati namišljenim popustom, ki se v trgovinah s pohištvom zelo radi zlorabljajo. Če se prijavite v naše spletne novičke boste v 90 % prejeli kvalitetno in poučno vsebino, večinoma o naših izdelkih in pohištvu nasplošno. V 10 % primerov, ko boste prejeli promocije, pa bo pohištvo dejansko znižano z naše strani ali s proizvajalca. Če je kupec informiran o samih materialih in kvaliteti izdelave bo lažje spregledal poplavo popustov in se za nakup raje odločil na podlagi opisov in dejanskih specifikacijah.

Spodaj navajam tri proizvajalce, ki izstopajo po svoji ponudi in ponujajo nekaj več!

Otroške sobe Kiki

Če govorimo o cenovno dostopnih otroških sobah, so otroške sobe Kiki stopničko višje od konkurence. Kiki ima odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Poleg zelo dostopne cene in dobavljivosti v treh različnih barvah, je kolekcija zelo široka in lahko v večini primerov zelo lepo zapolnimo otroško sobo. Vse postelje so že opremljene z ivernim dnom kar redko vidimo pri konkurenci. Prav tako se vsa vrata programa mehko zapirajo.

Torej tukaj bi rekel, da za zelo dostopno ceno dobite kvaliteto, ki je opaznejše boljša od cenovno primerljivih izdelkov - NEKAJ VEČ

Opremisidom | Avtor: Opremisidom Opremisidom

Otroške sobe Vox

Naslednjo stopničko višje je proizvajalec Vox. Našim strankam je zelo zanimiva otroška soba Concept. Vox nas navdušuje z izjemnim dizajnom, odlično kvaliteto, a hkrati ceno, ki je dostopna večini kupcev. Vrata in predali se mehko zapirajo. Proizvajalec zanje uporablja okovja priznanih nemških proizvajalcev kot je Hettich. Zaščitna iverala ni folija temveč melamin (veliko debelejši sloj odporen na umazanijo in praske). Concept seveda ni edini program proizvajalca, ki je zanimiv. Predlagam, da preverite celotno kolekcijo na naši strani, in najdete tisto, ki vam je najljubša.

Pri Voxu bi rekel, da zelo kvalitetno izdelavo, in predvsem zelo inovativnim dizajnom ponuja NEKAJ VEČ od konkurence.

Opremisidom | Avtor: Opremisidom Opremisidom

Otroške sobe Compactos

Kot zadnje vam bom opisal otroške sobe Compactos, ki premikajo meje inovativnosti, dizajna in imajo hkrati sprejemljive cene za večino. Največja prednost proizvajalca je vsekakor prilagajanje po meri vaše sobe. S samim prilagajanjem lahko veliko bolje zapolnimo sam prostor in pri tem poskrbimo, da ostane dovolj prostora v sobi namenjenega igranju otroka, kar je prav tako zelo pomembno.

Opremisidom | Avtor: Opremisidom Opremisidom
Nekatere od inovativnih rešitev si lahko pogledate v zanimivem članku, ki sem ga napisal: Kako opremiti otroško sobo? Videli boste le del inovativnih rešitev, ki jih proizvajalec zmore. Vabimo vas, da nam pošljete skico prostora, in vam uredimo ter narišemo brezplačen 3D izris.

Compactos je bil zadnji od treh proizvajalcev z nekaj več, ki sem vam jih želel predstaviti v tem intervjuju. Vabim vas, da si ogledate celotno ponudbo ostali proizvajalcev, in najdete tisto, ki bo Vam najbolje ustreza.

1/6
Opremisidom