Uporabno
2587 ogledov

Pameten, lep in cenovno dostopen

iStock
A1 Slovenija so pripravili izjemno ponudbo, ki za malo denarja ponuja vse, kar obljubljajo pametne naprave višjega cenovnega razreda. S hitrim operacijskim sistemom, velikim zaslonom in odličnima kamerama po ugodni ceni zagotavlja kakovost, uporabnost in veliko zabave.

Vaš osebni stil pa lahko dopolnite s čudovitim dizajnom novega A1 Smart N9, ki zagotovo ne bo ostal neopažen.

Mobilni operater A1 na tržišče pošilja pametni telefon, ki je s kakovostjo, uporabnostjo in edinstvenim izgledom odlična odskočna deska za vstop v svet pametnih mobilnih naprav. Velik 5,5 palčni zaslon je idealen za raziskovanje najljubših vsebin in pregled fotografij in video posnetkov. Dve izvrstni kameri za snemanje kvalitetnih fotografij pa obljubljata kakovostne in nepozabne posnetke. Tehnično dovršen telefon z izjemnim dizajnom ima nameščeno najnovejšo različico operacijskega sistema Android Oreo, ki zagotavlja hitro odzivnost in nemoteno preklapljajte med aplikacijami. Za vse, ki se z Androidom srečujejo prvič pa bo z nasveti, kako v polni meri izkoristiti uporabne funkcije in različne zmožnosti novega telefona, pomagala pred naložena aplikacija.

Izvrstni kameri (zadnja s 13, sprednja z 8 milijoni slikovnih točk) omogočata snemanje kvalitetnih fotografij in video posnetkov, ki si jih lahko ogledate na velikem 5,5 palčnem zaslonu z razmerji stranic 18:9.

 | Avtor: A1 A1

Telefon je primeren za vse generacije, a v prvi vrsti je namenjen iskalcem prvega pametnega telefona ter uporabnikom, ki cenijo enostavnost in zanesljivost. V paketu poleg novega telefona in minimalne papirologije prejmete tudi slušalke, USB kabel in stenski polnilec.