Uporabno
7659 ogledov

Partis.si je nazaj!

Partis.si Skupina Partis.si
Želimo vas obvestiti, da je eden izmed najbolj priljubljenih spletnih portalov v Sloveniji, Partis.si ponovno aktiven.

V začetnem obdobju, ko spletna stran ni delovala zaradi potekle domene in nato zaradi požara v največjem podatkovnem centru za storitve v oblaku v Evropi, je slovenski spletni promet padel za vsaj 25 %. V času odsotnosti si je skupina Partis.si prizadevala za ponovno vzpostavitev in nadgradnjo spletnega portala, da bi le ta deloval najbolj optimalno in brez prekinitev.

Več kot pol leta kasneje se Partis.si vrača v prenovljeni grafični podobi in nadgrajeni uporabniški izkušnji. Kljub temu spletno platformo še urejamo, v prihodnjih tednih in mesecih pa se lahko pričakujejo še večje nadgradnje. V zadnjih 7 dneh smo na portalu zabeležili več kot 249.000 unikatnih uporabnikov, za kar se jim iskreno zahvaljujemo, še zlasti pa smo veseli naših starih uporabnikov, ki so hrbtenica Partis skupnosti, zato smo jim dodelili 500 GB upload-a in jim omogočili, da so obdržali VIP status.

S ponovnim zagonom spletnega portala pa skupnosti dodajamo še humanitarno noto. Odločili smo se da s pomočjo aplikacije E-Donacije, ki ji zaupa že več kot 1.300 organizacij in več kot 18.000 donatorjev, začnemo z delovanjem po sistemu DONIRAJ in PREJMI, kjer bodo uporabniki svoj VIP status  lahko nadgrajevali z doniranjem dohodnine raznoraznim organizacijam in menjavami ponudnikov storitev na kar 8 področjih. Dohodnine, neposredno za spletni portal Partis, ne moremo zbirati, zato želimo pomagati drugim. Odločili smo se, da pri doniranju dohodnine najprej podpremo Zavod Aktivna starost, neprofitno organizacijo, ki deluje na področju socialnega varstva starejših s ciljem dviga kakovosti življenja v tretjem življenjem obdobju. Odziv starostnikov je bil neprecenljiv in poln hvaležnosti, zato z akcijo nadaljujemo do 31.12.2021!

Z vsako donacijo dohodnine se omogoči topel obrok starejšim osebam v socialni stiski, donatorju pa VIP status. 1 donacija = 1 topel obrok!


Partis.si nikakor ni plačljiv in bo tudi v prihodnje še naprej brezplačen za uporabo. Prav v ta namen uporabljamo spletno aplikacijo E-Donacije, ki omogoča brezplačno doniranje. Z novim VIP MEMBERSHIP sistemom, uporabnikom omogočamo dodatne ugodnosti, njegova največja prednost pa je zagotovo njegova dostopnost, saj lahko VIP prednosti prejme vsak, brez da bi za to uporabil lastna sredstva. VIP status omogoči takojšen prenos torrentov, možnost povabil s PROMO kodo, e-novice o ekskluzivnih ponudbah, @partis.si osebni e-mail, 100 GB prostora na strežniku, popolnoma novo brezplačno uporabo seedboxa, e-novice o lastno izbrani vsebini, VIP GOLD cene produktov in še mnogo več. V prihodnje si bodo uporabniki Partis-a lahko optimizirali ali občutno zmanjšali stroške ogrevanja, elektrike, plina, mobilne telefonije, telekomunikacij, zavarovanj in še stroške na ostalih področjih. VIP je sistem, ki ustreza vsem, Partis-u, donatorjem in naročnikom, omogoča stabilnost naše skupnosti ter nemoteno delovanje. Portal še vedno nadgrajujemo, vse funkcionalnosti pa bodo na voljo v roku 1 meseca.

V decembru smo vsem uporabnikom spletne platforme že omogočili nakup e-vinjete za 70 EUR ob čemer so uporabniki prejeli tudi VIP točke s katerimi so si nadgradili VIP status. V zelo kratkem času pa prihajajo že nove ugodnosti za vse uporabnike, ki so del Partis.si spletnega portala.

Prav tako bomo omogočili zadnje dni decembra 2021 nove prijave 5000 novim uporabnikom. Prijave bodo možne Izključno z unikatno promo kodo, ki se jo pridobi po izvedeni donaciji dohodnine eni izmed organizacij, ki jih podpiramo s pomočjo partnerske platforme.

Želimo biti skupnost, ki si medsebojno pomaga, išče prihranke in medgeneracijsko sodeluje, predvsem pa skupaj raste! Prilagamo vam povezavo do spletnega mesta: https://www.partis.si/.

Uživajte v novi uporabniški izkušnji!