Uporabno
1160 ogledov

Perfektno grilan pišek brez dodatkov in e-jev

1/5
perutnina ptuj
Slastnega “piščanca po ptujsko” najbrž vsi poznamo, izvira iz našega najstarejšega mesta, kjer ptujsko perutninarsko podjetje z več kot 110- letno tradicijo in zavezo po ustvarjanju kvalitetnih in okusnih izdelkov posebno pozornost posveča tudi oblikovanju jedi po meri potreb in želja današnjega človeka. Tako je nastala tudi linija Piknik brez e-jev in aditivov.

Naravne začimbe in arome

Izdelki Perutnine Ptuj vsebujejo minimalno dodatkov, vsak pa je uporabljen s tehnološko upravičenim razlogom in v najmanjši možni količini, ki zagotavlja varnost in trajnost izdelka. Tudi pri ustvarjanju značilnih in nadvse priljubljenih okusov nadzorujejo kakovost in sledljivost sestavin. Značimbne mešanice nastajajo v njihovem lastnem obratu, s čimer se ponaša le redkokateri prehranski obrat v Evropi, v Sloveniji pa zgolj Perutnina Ptuj.

Posebnost Piknik linije brez e-jev in aditivov: s skrbno nadzorovanimi tehnološkimi postopki so željeno obstojnost in kakovost izdelkov dosegli z naravnimi začimbami in aromami.

Naj zadiši po žaru po celi soseščini!

  • Piščančji BBQ steak

Izkoščena piščančja bedra, že marinirana v omaki za žar in pripravljena za peko na žaru.

  • Ptujski ražnjiči

Odlični piščančji ražnjiči, ki jih odlikuje originalna ptujska čebula ter rdeča in zelena paprika. Na palčki so mešani kosi belega in sočnega rdečega mesa.

  • Piščančji čevapčiči

Nova receptura odličnih piščančjih čevapčičev iz 100 % piščančjega mesa. Vroči piščančji čevapčiči se priležejo z mlado čebulo, kajmakom, ajvarjem, s sezonsko solato in izbranim kruhom.

PP dobrote za žar brez e-jev in aditivov

najbolj zaželenimi dobrotami za žar, ki jih odslej pri Perutnini Ptuj dobite tudi povsem brez e-jev in aditivov so: sveži piščančji ražnjiči, fit in pikantna piščančja nabodalca, BBQ krilca, grill in ognjene perutničke, BBQ piščančji in puranji steak, marinirana piščančja stegna s pikantno texas marinado, piščančji ali puranji čevapčiči, piščančje in puranje pleskavice in za gurmane še gurmanska pleskavica iz puranjega mesa s sirom.

#Perfektnogrilanpišek