Uporabno
1442 ogledov

Pet razlogov, zakaj jih morate imeti

OMV brisače OMV Slovenija
Vrhunske brisače različnih barv in velikosti s certifikatom Fairtrade, lahko po izjemno ugodnih cenah dobite zdaj v akciji zbiranja nalepk na vseh bencinskih servisih OMV!

Brisače so pomemben del našega življenja, čeprav jim včasih namenimo premalo pozornosti. Čista in kakovostna brisača za roke je nepogrešljiva pri vsakdanjem vzdrževanju higiene rok, ki je tako pomembna preventiva pred okužbami z virusi in bakterijami. Mehke brisače poskrbijo za nežno nego občutljive kože na obrazu, visoko vpojne brisače pa za hitro suhe lase.

Brisače so nepogrešljive sopotnice popotnikov, na njih ležimo na plaži, zvečer se z njimi pokrijemo, ko opazujemo zvezdnato nebo, pogrnemo si košček travnika za malico v naravi, se z njimi ogrnemo po kopanju in savnanju.

So obvezna oprema v fitnes in športnih centrih, kjer so naša podlaga, naša zaščita, z njimi si obrišemo prigarani znoj in se ogrnemo po tuširanju v skupni garderobi. Potrebujemo jih vsak dan, na vsakem koraku, zato je tako pomembno, kakšne brisače izberemo.

Tokrat vam OMV ob zbranih nalepkah ponuja neverjetno nizke cene za vrhunske brisače, ki jih boste po prebranem spodnjem seznamu morali imeti.

Pet razlogov, ki prepričajo

1. Za božanski občutek ob stiku z brisačo ni primerna katerakoli tkanina, saj morajo biti brisače izdelane iz bombaža visoke kakovosti. Ena od najpomembnejših lastnosti, po katerih ločimo kakovostne brisače od nekakovostnih, je vsekakor izbira materiala, iz katerega je tkanina stkana. Za zagotavljanje najvišje ravni udobja je pri izbiri materiala neizogiben kakovosten bombaž, iz katerega so stkane tudi vrhunske brisače, ki jih lahko kupite na bencinskih servisih OMV.

OMV brisače | Avtor: OMV Slovenija OMV Slovenija
2. Ko govorimo o kakovostnih brisačah, je zelo pomemben tudi podatek o gostoti tkanja, ki ima oznako GSM (grams per square metre), kar v prevodu pomeni količina gramov na kvadratni meter. Tkanine z višjo vrednostjo GSM nam dajejo prijetnejši občutek, takšne brisače so tudi mehkejše in bolj vpojne, kar je znak visoke kakovosti izdelka. Posebna lastnost takšnih brisač je tudi njihova vzdržljivost, saj svojo mehkobo ohranjajo dlje, tudi po številnih pranjih, zaradi svojega gostega tkanja pa ostajajo prijetne na otip tudi pri pranju brez mehčalca. Številka GSM teh vrhunskih brisač je 450!

3. Ob nakupu brisač, ki jih lahko v Sloveniji dobite samo na bencinskih servisih OMV, pa boste podprli tudi koncept pravične trgovine, saj imajo vse brisače certifikat Fairtrade. Ta zagotavlja, da so bile brisače proizvedene v skladu s konceptom pravične trgovine, katerega delovanje temelji na zmanjševanju neenakosti v svetovnem gospodarstvu, saj zagotavlja pravičnejše poslovanje s proizvajalci iz gospodarsko zapostavljenih držav. Pridelovalci bombaža so žal pogosto spregledani in nemalokrat jih izkoriščajo velike korporacije ter so tako prisiljeni delati v zelo slabih delovnih pogojih, za nezadostno plačilo. S podporo takšnemu načinu proizvodnje in trgovanja izkažemo veliko mero družbene odgovornosti, saj vsi vpleteni v proizvodno verigo prejmejo pošteno plačilo, kar jim omogoča boljše pogoje za dostojno življenje, obenem pa zagotavlja, da so vsi proizvodni postopki opravljeni na okolju prijazen in odgovoren način.

4. Seveda prepriča tudi privlačen izgled, zato so tudi v tem primeru brisače na bencinskih servisih OMV najboljša izbira. Visokokakovostne brisače so kot lahko vidite na fotografijah različnih nežnih barv in velikosti. Dobite jih v nežni sivi, roza ali modri barvi, izbirate pa lahko med brisačami za roke, večjimi brisačami v velikosti 100x50 centimetrov, kopalnimi brisačami velikimi 140x70 centimetrov, na voljo je tudi siva SPA brisača za posebna doživetja.

5. Gospodinje imajo rade brisače, ki se lepo zložijo, ki ostanejo kot nove, njihovi robovi pa ravni. Brisače imajo posebej šite robove, ki jih naredijo atraktivnejše, obenem preprečujejo močno mečkanje tudi po več pranjih.

Kako do vrhunskih brisač?

Čudovite brisače, izdelane iz 100-odstotnega bombaža, pridobljenega po konceptu pravične trgovine Fairtrade, lahko po izjemno ugodnih cenah in z velikimi prihranki dobite v akciji zbiranja nalepk, ki jih prejmete ob nakupih na vseh bencinskih servisih OMV po Sloveniji do vključno 16. decembra 2019.

Za vsakih 10 evrov vrednosti nakupa boste prejeli eno nalepko, z zbranimi dvajsetimi nalepkami pa si boste prislužili vse do 68 odstotkov popusta pri nakupu brisač s certifikatom pravične trgovine Fairtrade. Člani Kluba OMV SMILE & DRIVE boste za ugodnosti pri izdelkih iz celotne kolekcije brisač in ostalih kopalniških pripomočkov potrebovali le 10 nalepk ob hkratnem unovčenju 200 točk, prihranek pa je še večji.

Ob nakupu brisač vas bo prijetno presenetilo tudi minimalistično pakiranje, brez odvečne plastike in podobnih materialov, s čimer OMV dopolnjuje svojo zavezo trajnostnemu delovanju in varovanju okolja.