Uporabno
628 ogledov

Pisalo M-Pencil odličen dodatek tabličnega računalnika Huawei MatePad 11

Huawei Huawei
Spoznajte najboljši duet za dvig produktivnosti. Huawei MatePad 11 in M-Pencil se odlično dopolnjujeta.

Vas stisne v trebuhu, ko pomislite na naslednji sestanek, na katerem vas čaka zapisovanje opomb in oblikovanje raznovrstnih seznamov. Pišete lahko na list papirja, ali si pomagate s prenosnim računalnikom, toda veliko preprosteje je s tabličnim računalnikom in elektronskim pisalom. V tej vlogi se namreč odlično obnese Huawei MatePad 11, saj poenostavi delo in omogoči dvig produktivnosti.

V prednaročilu je na voljo po odlični ceni 469 €, a le do 22. avgusta oziroma do razprodaje zalog. Do takrat namreč brez doplačila prejmete še pisalo M-Pencil in magnetno tipkovnico v vrednosti več kot 150 €. Redna prodaja se začne 23. avgusta.

Povedano na kratko, Huawei MatePad 11 je vsestranski tablični računalnik s skoraj 28-centimetrskim (10,95-palčnim) zaslonom sposobnim 120-herčnega hitrega osveževanja za nemoteno brskanja po vsebinah in izredno občutljivostjo na dotike. Podpira hkratni prikaz več oken in sodelovanje na več zaslonih, kar izboljša večopravilnost. Sestavljanje poročil ob hkratnem iskanju podatkov na spletu ali pripravljanje dokumentov med pogovorom s stranko. S tem tabličnim računalnikom boste visoko produktivni, ne glede ali delate v pisani, od doma ali iz bližnje kavarne.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Kot bi pisali s pravim svinčnikom

Rokopis, pisanje na roko, je verjetno naš najboljši izum, kajti poleg zapisa idej, pomaga razmišljati in omogoča, da se lažje osredotočimo na delo. Skupaj s pisalom M-Pencil tablični računalnik Huawei MatePad 11 nudi revolucionarno izkušnjo, saj je pisanje skoraj takšno, kot če bi v rokah držali svinčnik.

Šesterokotno oblikovano pisalo teže 16 gramov in dolžine 160 mm je preprosto imeti blizu tabličnega računalnika. Ali na njem, saj se z magnetom pritrdi na zgornji rob, kjer po potrebi steče brezžično polnjenje, medtem ko tanka polkrožno oblikovna konica omogoča natančno pisanje po zaslonu. Pisalo Huawei M-pencil poleg tega razlikuje med 4096 stopnjami pritiska in ima del površine občutljive na dotik za lažje delo in preprostejše spreminjanje funkcij. Na primer risanje različno debelih črt, spreminjanje barv ali risalnih pripomočkov.

Delovanje je podprto s programskimi algoritmi. Odličen je predvsem algoritem, ki preprečuje nenamerne vnose med pisanjem ali risanjem, če se zaslona na primer dotaknete z dlanjo. Kadar uporabljate aplikacije, ki podpirajo vse zmogljivosti pisala M-Pencil, vam ta omogoča celo izbiro najbolj primernega učinka, kot so svinčnik, nalivno pero ali čopič ter prilagajanje debeline in barve črt v dokumentih. Kadar želite narisati lik in z njim označiti del beležke, vam bo funkcija »Instant Shape« omogočila prostoročno risanje, ki bo potem standardno na voljo v vseh zapiskih. Funkcija »Instant Table« pa olajša oblikovanje raznovrstnih tabel z omogočanjem preprostega brisanja ali dodajanja vrstic in stolpcev.

Za dodatni dvig produktivnosti poskrbi podpora funkcije »FreeScript«, ki omogoča prostoročno zapisovanje besedil v nekaterih sporočilnih aplikacijah. S tem prihranite na času, saj ni treba preklapljati med pisalom in zaslonsko tipkovnico. S pisalom želeno zapišete v posebno polje, nakar aplikacija rokopis spremeni v besedilo.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Bogat nabor beležk

Na tabličnem računalniku Huawei MatePad 11 je naloženih več aplikacij za beleženje. Tako da boste zlahka našli ustrezno. Pomislite na slabo voljo, ko vam na sestanku uspe tipkati dovolj hitro. Izgubite rdečo nit in zapiski niso popolni. Z aplikacijo Jnotes bo sestankovanje učinkovitejše. Ko začnete, preprosto sprožite snemanje, kajti aplikacija bo govor pretovorila v besedilo. Kasneje lahko tako ustvarjene zapiske urejate s pisalom, saj je na voljo tudi funkcija prepoznave rokopisa. Dopišemo, kjer in kar je potrebno in rokopis, pretvorjen v besedilo, bo takoj umeščen v obstoječi zapisnik. Hitro, preprosto in predvsem izredno učinkovito.

Naslednje priročna aplikacija je Touchnotes. Slike in besedila lahko dodate neposredno iz brskalnika tabličnega računalnika in s tem hitro ter predvsem preprosto ustvarite popolnejše zapiske. Ko so dokončani, jih lahko naložite v Huaweievo oblačno shrambo, da so varno shranjene ter kadarkoli in kjerkoli dosegljive drugim napravam.

Zelo uporabna je tudi beležka Evernote. Ne nudi le edinstvenih pripomočkov in učinkov, temveč tudi sočasno uporabo tipkovnice in zaslona na dotik za vnos vsebine. Da so zapiski podrobnejši ali preprosto rečeno boljši, zlahka dodajate risbe.

Navdihnite sodelavce s tabličnim računalnikom Huawei MatePad 11

Pisarniški paket WPS Office je priljubljeno orodje urejanja in ustvarjanja dokumentov. Na tabličnem računalniku Huawei MatePad 11 podpira celovito uporabo pisala M-Pencil. Ko na primer sestavite uvodno besedilo tedenskega poročila, s funkcijo risalne deske zapišete ključne točke ali narišete ilustracijo. Ko končate, lahko oboje integrirate kot slike v dokument, s katerim nato navdušite sodelavce ali stranke.

Večopravilnost je ključna za dosego ciljev, zato boste navdušeni nad funkcijo množilnika aplikacij. Po njegovi zaslugi lahko odprete do štiri okna z isto aplikacijo, ki funkcijo podpira. Več dokumentov pisarniškega paketa WPS Office, na primer predstavitev na eni strani in preglednicami na drugi, med katerimi nato zlahka kopirate podatke.

Še posebej je tablični računalnik uporaben med predstavitvami, saj lahko neposredno predvajate datoteko paketa WPS Office, medtem ko vam zaslon ostane za prikaz pomembnih točk, ki vam pomagajo voditi sestanek. Huawei MatePad 11 lahko uporabite celo v vlogi daljinskega upravljalca in neposredno vplivate na potek predstavitve.

Tablični računalnik Huawei MatePad 11 in pisalo M-Pencil druge generacije sta odlični orodji, s katerima boste ostali visoko produktivni in hkrati ohranili samozavest. Če ga še nimate, je skrajni čas, da razmislite o nakupu.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Širok ekosistem naprav

Huawei je pred kratkim slovenskim uporabnikom ponudil prave brezžične stereo slušalke FreeBuds 4. Če jih kupite do 23. avgusta oziroma do odprodaje zalog, boste brezplačno prejeli še pametne zapestnico Huawei Band 6. Pod enakimi pogoji lahko v obdobju prednaročil kupite novi tablični računalnik Huawei MatePad 11 in poleg vrhunske naprave boste, prav tako brezplačno, prejeli pisalo M-pencil in magnetno tipkovnico.

Huawei je nedavno predstavil še pametne ure serije Watch 3, ki so že dostopne na trgu, pametne zapestnice Band 6, novo serijo tabličnih računalnikov MatePad, ki obsega še modele MatePad Pro 12.6 in MatePad Pro 10.8 ter računalniška monitorja MateView in MateView GT, ki se pridružujeta 23,8-palčnemu modelu Huawei FullView.

Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/

Za več dodatnih informacij obiščite še: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas tudi na naslednjih platformah: