Uporabno
101 ogledov

Po 25 letih končno v Sloveniji – REVALID® celostna nega las iz Švice

Revalid Revalid
Blagovno znamko Revalid® so razvili strokovnjaki iz Švice, ki zagovarjajo celostni pristop k negi las. Sestoji iz različnih izdelkov, ki poskrbijo za lepoto in zdravje las od zunaj in znotraj.

Ewopharma od leta 1992. nenehno izboljšuje Revalid®  kot celovit sistem za nego las. Z velikim ponosom in veseljem najavljamo prihod linije Revalid® na police lekarn po Sloveniji, in sicer marca 2022. Izdelki so namenjeni ženskam in moškim ki iščejo preprosto, a učinkovito rešitev za spodbujanje rasti las. Tako bo v Sloveniji prvič na voljo klinično preizkušena in večkrat nagrajena sestavina Redensyl®, ki zagotavlja vidne rezultate brez neugodnih učinkov in poskrbi, da vaši lasje zasijejo v vsej svoji lepoti.

Nepremagljiv trojec v bitki proti izpadanju las

Revalid® serum za rast las

Revalid® serum za rast las vsebuje inovativno in patentirano sestavino Redensyl®, ki ji pogosto rečemo kar »spodbujevalec rasti las«. Redensyl® je sestavljen iz dveh patentiranih molekul, pridobljenih iz macesna in listov zelenega čaja ter znanih snovi, ki podpirajo in obnavljajo lasne mešičke. Med drugim vpliva na matične celice v lasnih mešičkih in poveča presnovo tistih celic, ki proizvajajo keratin (gradnika naših las).

Do 28.000 novih las po 3 mesecih redne uporabe!*

Revalid® serum za rast las vsebuje 3% Redensyl®, ki prispeva k rasti do 28.000 novih las po 3 mesecih redne uporabe.* Dodan je še izvleček pelina iz švicarskih Alp, ki vsebuje antioksidantna eterična olja, ki dopolnjujejo poživljajoč učinek formule Redensyl®. Dodane aminokisline in pantenol (vitamin B5) navlažijo lase in suho lasišče ter spodbudijo obnovo kožnih celic na lasišču.

*V dvojno slepi, s placebom kontrolirani klinični raziskavi pod  nadzorom izkušenih dermatologov je polovica od 26 moških s plešavostjo ( stopnje 3-4), starih 18-70 let, , prejemala formulo s 3-odstotno sestavino Redensyl® .

Revalid® stimlirajoči šampon

Revalid® stimulirajoči šampon prav tako vsebuje Redensyl®. V šamponu najdemo tudi izvleček pelina iz Švice in pantenol, ki dodatno pripomoreta k vlaženju in krepitvi las. Revalid® stimulirajoči šampon zagotovi najboljšo nego in obenem pripravi vaše lase za nadaljnjo nego proti izpadanju las z Revalid® serumom za rast las. Ne vsebuje parabenov, sulfatov in silikona.

Revalid® kapsule za lase

Vitamini in minerali v Revalid® kapsule za lase nahranijo lase od znotraj navzven in popolno dopolnjujejo nego z Revalid® stimulirajočim šamponom ter Revalid® serumom za rast las. V razvoj izdelka je bilo vloženih več kot 25 let švicarskega strokovnega znanja.

Povsem nova formula vsebuje vitamine B1, B6, D3, minerale, aminokisline in rastlinske izvlečke. V skrbno izbrani formuli sta tudi cink in biotin, ki prispevata k ohranjanju zdravih las. Dodan je še baker, ki prispeva k normalni obarvanosti las. Najboljše učinke lahko pričakujete ob sočasni uporabi z Revalid® serumom za rast las in Revalid® stimulirajočim šamponom za zunanjo uporabo. Tako bodo vaši lasje resnično popolnoma nahranjeni od zunaj in znotraj.

O Revalidu

Revalid® je bil razvit leta 1992. v Švici z namenom zagotoviti celovito nego las in obravnavo izpadanja las. Visoko kakovostni proizvodi Revalid®, ki so jih ustvarili strokovnjaki, da bi naredili lase bolj zdrave in močne, so formulirani posebej za zagotovitev vse potrebne nege las. Vsi proizvodi so dermatološko testirani (www.revalid.si).        

O družbi Ewopharma

Ewopharma AG je švicarsko farmacevtsko podjetje s 60-letno tradicijo trženja farmacevtskih izdelkov na področju centralne in vzhodne Evrope in Švice. Družba pokriva vse vidike dostopa do trga, trženja farmacevtskih izdelkov in izdelkov za zdravje potrošnikov. Več na www.ewopharma.com in na www.ewopharma.si.