Uporabno
2565 ogledov

Po pozornost za vsako priložnost se odpravite na Petrol

Petrol Petrol
Niste prepričani, kaj pokloniti? Po darilo za prav vsak okus in čisto vsako priložnost se odpravite kar na najbližji bencinski servis.

Zagotovo ste že navajeni, da se po poln rezervoar, hitro kavico na poti ali prigrizek, ko med vožnjo zakruli po želodcu, ustavite na Petrol bencinskem servisu.

Pa ste vedeli, da se lahko tja odpravite tudi po darilo za vsako priložnost?

Depresija | Avtor: Profimedia Profimedia
Rože, čokolade in – doživetja!

Na policah Petrol prodajnih mest vas, za začetek, čaka pestra ponudba čokolad, bombonjer in sladkih presenečenj, ki bodo postavila piko na i prav vsakemu darilu, pa tudi širok nabor rezanega cvetja in lončnic za pozornost, ki je bo zagotovo vesel prav vsak.

To pa še ni vse! V ponudbi Petrola boste našli tudi nepozabna razvajanja in dogodivščine, ki jih vaši najdražji lahko izkoristijo takrat, ko si zaželijo in ki bodo ostala v spominu še leta.

V Petrol darilnih bonih Donum je tako skritih več kot 150 različnih ponudb več kot 50 ponudnikov, od razvajanj, kopanj v termah, oddihov in adrenalinskih trenutkov, do praktičnih daril, katerih vsebino si lahko obdarovanec izbere popolnoma sam – pa naj gre za nakit, knjigo ali dan, preživet na poligonu varne vožnje. Izbiro še dopolnjuje ponudba doživetij, zajeta v darilnih bonih SelectBox, SelectCard in SuperCard, tudi te namreč najdete na Petrolu.

V njih boste našli pravo oazo wellness tretmajev, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega, pa tudi bogato izbiro darilnih in vrednostnih kartic.

Morda pa bo pravo darilo darilna kartica?

Za vse najdražje, ki bolj kot na razvajanja prisegajo na praktična darila, pa je tu še darilna kartica Petrol

Depresija | Avtor: Profimedia Profimedia

Z njo lahko obdarovancu podarite med 10 in 200 €, ki jih ta lahko na Petrolu porabi po svojih željah: natoči gorivo, opere avto, si kupi sendvič, natoči kavo, vplača Loto in več. Če je prejemnik darilne kartice poleg tega še član Petrol kluba, pa bo z vsakim nakupom zbiral še Zlate točke za popuste in ugodnosti iz Petrolove ponudbe.

Zato se nakupovanja daril za prav vsako priložnost lotite prav – ustavite se na Petrolu in v hipu poskrbite za popolno darilo, ki bo na kožo pisano tudi najbolj zahtevnemu obdarjencu.