Uporabno
2753 ogledov

Podarite svojim najdražjim zdravo posodo

EMO - ETT EMO - ETT
"Če želimo zdravo živeti, moramo imeti zdravo posodo. Podobno kot pri gradnji hiše, kjer so najbolj pomembni temelji."

Česa v kuhinji naših babic nikoli ni manjkalo? Vsi se spomnimo rdečih in črnih loncev, iz katerih je tako mamljivo dišalo. Emajlirane posode podjetja EMO iz Celja so bile stalnica našega otroštva. Dolgoletna tradicija proizvodnje v Sloveniji, zanesljiva kvaliteta in odlične kuhalne lastnosti so nekdaj prepričale naše babice, sedaj pa tudi nas.

EMO posode ne vsebujejo niklja, zato so primerne tudi za alergike.

EMO | Avtor: EMO - ETT EMO - ETT

 

Podjetje je od vedno dalo poudarek na kakovostne izdelke, ki ne vsebujejo zdravju škodljivih snovi. Ljudem želijo predstaviti zdravo posodo in tako zdrav način življenja in kuhanja. Kot edini slovenski ponudnik stoodstotno zdravju neoporečne posode, utrjujejo položaj enega vodilnih ponudnikov emajlirane posode v Sloveniji.

 

 

Silikonski izdelki LÉKUÉ za zdravo peko in shranjevanje hrane

V izbor svojih izdelkov je zato EMO uvrstil tudi silikonske posode priznane španske blagovne znamke LÉKUÉ. Izdelki so iz naravnega silikona, ki ne vsebuje škodljive organske spojine BPA, enostavni so za uporabo in čiščenje ter vsestransko uporabni. Zelo primerni so tudi za peko, saj jih lahko segrejemo tudi na do 220 stopinj.

Če želimo zdravo živeti, moramo imeti zdravo posodo. Podobno kot pri gradnji hiše, kjer so najbolj pomembni temelji.

EMO | Avtor: EMO - ETT EMO - ETT
Med trenutno najbolj priljubljene izdelke šteje novi LÉKUÉ lunch box, v katerem si boste lahko zdravo domače kosilo prinesli v službo, na pot ali varno shranili malico za otroke. Lunch box vsebuje dve 500 mililitrski posodi, ki sta pritrjeni s silikonskim trakom za lažje prenašanje. Posodi sta stoodstotno neprepustni in tudi varni za uporabo v mikrovalovni pečici. Vaš zdrav obrok bo tako v nekaj minutah pripravljen.

Svoje najdražje presenetite s prav posebnim loncem

Ker se bliža dan žena, vam EMO predstavlja tudi nove lonce s sporočilom, s katerimi boste lahko presenetili vaše najdražje. Navdušite drago že zjutraj s sveže skuhano kavo Pikčasta EMA v lončku z napisom "Draga, ti si kraljica.", "#supermama" ali "samo ti".

1/6
EMO - ETT

Oglejte si tudi posebne džezvice, ki bodo vaše najdražje dame vsak dan spomnile, kako so posebne.

Poleg tega pa ji postrezite tudi štruce kruha ali mini bagete, ki ste jih spekli v LÉKUÉ pekačih. V pekačih se vam testo ne bo prijelo, zato bo peka in tudi pomivanje enostavno. Bolj ambiciozni se pa lahko odločite tudi za pekač za tortne lizike in z njimi razveselite drago.

Obiščite še danes spletno trgovino emo-shop.com ali se ustavite na stojnici podjetja EMO na Sejmu Dom od 5. do 10. marca na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. S kodo za popust DOM2019 boste od 5. do 10. marca prejeli 10 odstotkov popusta na vaše naročilo ter brezplačno poštnino. Te priložnosti ne smete zamuditi.

EMO | Avtor: EMO - ETT EMO - ETT