Uporabno
5805 ogledov

Poglejte, kako ganljivo gesto je partnerki in sinčku pripravil novopečeni očka #VIDEO

Continental Continental
Vsak posameznik, ki je postal starš, pozna nepopisne občutke sreče, ko se ti rodi otrok. A kmalu po rojstvu pride tudi prvi strah.

Prva avtomobilska vožnja domov, z mamico in novorojenčkom na zadnjih sedežih. V tistem trenutku ni nič pomembnejše od njiju. Ne zanima nas, komu se na cesti mudi, kdo bi nas rad prehitel. V tistem trenutku vozimo počasi, po pravilih, skrajno previdno. Vozimo tako, da bi bili še nemški pionirji varnosti ponosni na nas. In šele takrat nam postane dejansko jasno, kako nevarna je lahko cesta.

Pri Continentalu je varnost na prvem mestu že neverjetnih 150 let. Namesto, da bi slavili le lasten jubilej, so se pri Continentalu odločili, da se bodo poklonili vsem tistim, ki se odpravljajo na najpomembnejšo vožnjo njihovih življenj. Z mladim očkom Maticem so v tajnosti skovali načrt, ki je omogočil,  da se je mlada družina na prvo skupno pot iz porodnišnice podala s prav posebno popotnico. Odziv mlade mamice Ines si lahko ogledate v zgornjem videu.

Continental | Avtor: Continental Continental

Continental je v oktobru, mesecu nastanka tega nemškega gumarskega velikana, nagovoril prav vse starše, ki so v tem mesecu pričakovali naraščaj. Vse, ki so v oktobru postali starši, so nagradili s potiskanimi otroškimi bodiji in varnostnimi nalepkami za avto.

Skrb za varnost se ne konča, ko je novorojenček doma. Takšna, kot je bila prva pot domov iz porodnišnice, bi morala biti vsaka. Srečno in varno na vseh vaših poteh vam želi Continental.

Continental | Avtor: Continental Continental