Uporabno
3883 ogledov

Pokukajte v 5 top počitniških hrvaških vil, ki jih lahko najamete tudi vi

LUVA Villas LUVA Villas
Preverite, kje na Hrvaškem lahko to poletje po ugodnejši ceni najamete čisto svojo zasebno vilo, kjer boste uživali v luksuzu in si dodobra napolnili baterije.
LUVA Villas je ponudnik oddaje in najema luksuznih vil na Hrvaškem in je hkrati edina agencija, ki pokriva področje celotne Hrvaške – od Istre in Kvarnerja do Dalmacije vse do Dubrovnika, celo notranjost Hrvaške. Ker prisegajo le na najboljše, je njihov izbor vil, ki jih lahko najamete, zares kakovosten in vas ne bo razočaral. V naslednjih tednih ponujajo tudi posebne popuste. VEČ O AKTUALNI PONUDBI PREVERITE TUKAJ!


Poletne počitnice so pred vrati in zagotovo vsi že komaj čakamo, da spakiramo kopalke, sončne kreme in klobuke ter se odpravimo na morje. Ker pa je to za večino tudi čas, ko se je treba spočiti in si dodatno napolniti baterije, je še kako pomembno, da si za dopust izberemo lokacijo, ki nam to lahko omogoči.

LUVA Villas | Avtor: LUVA Villas LUVA Villas

To je 5 top razkošnih vil letošnjega poletja

V agenciji LUVA Villas so za vas pripravili izbor petih vil, za katere so prepričani, da vas bodo navdušile in morda boste našli popolno lokacijo tudi za svoj letošnji poletni dopust.

Villa Leucolea, Cres

LUVA Villas | Avtor: LUVA Villas LUVA Villas
LUVA Villas | Avtor: LUVA Villas LUVA Villas

Villa Leucolea z lastnim zunanjim bazenom se nahaja neposredno ob morju na otoku Cres, le nekaj minut sprehoda do središča mesta Cres. Sprejme lahko do osem oseb. Kljub bližini mesta zagotavlja dovolj zasebnosti in miru, saj stoji na 670 kvadratnih metrov veliki ograjeni parceli s prečudovitim pogledom na morje. Ima tri spalnice, od katerih ima vsaka lastno kopalnico in klimatsko napravo, ter je primerna tako za družinski dopust kot za počitnice za pare brez otrok. Vila je bila zgrajena letos, ponaša pa se s tradicionalnim izgledom, ki mu poseben čar dajejo zidovi iz kamna in leseni tramovi.  

Najemite luksuzno Villo Leucolea z bazenom. Villa Leucolea stoji tik ob morju na Kvarnerju. Več fotografij in informacij o njej najdete TUKAJ.


Villa Ursula, Crikvenica

LUVA Villas | Avtor: LUVA Villas LUVA Villas
LUVA Villas | Avtor: LUVA Villas LUVA Villas

Na Kvarnerju, natančneje v Crikvenici, se nahaja še ena vila s prekrasnim panoramskim pogledom na morje in zunanjim bazenom, in sicer Villa Ursula. Zgrajena pred več kot sto leti, renovirana pa leta 2013, se ponaša z vinsko kletjo in s kar petimi spalnicami (vsaka ima lastno kopalnico in klimo), sprejme lahko do 12 gostov. Od morja in središča mesta Crikvenica je oddaljena osem kilometrov, do najbližje trgovine je le 600 metrov.

Najemite Villo Ursulo z bazenom. Villa Ursula je hiša za oddih blizu Crikvenice, ki nudi mir in zasebnost. Več fotografij in informacij o njej najdete TUKAJ.


Villa White Gold, Vrsarz

LUVA Villas | Avtor: LUVA Villas LUVA Villas

LUVA Villas | Avtor: LUVA Villas LUVA Villas


Zunanji bazen, notranji jacuzzi, savna, fitnes oprema, biljard, ogromna zelenica, zunanja kuhinja in žar, concierge usluga, možnost organiziranja zajtrka in prva vrsta do morja. Vse to nudi razkošna Villa White Gold v Istri, natančneje v Vrsarju. Kar 680 kvadratnih metrov velika hiša s petimi spalnicami in šestimi kopalnicami sprejme do 10 oseb in nudi možnost zares popolnega dopusta na samem, hkrati pa je le streljaj od središča mesta Vrsar.

Najemite razkošno Villo White Gold v Istri. Villa White Gold se nahaja v prvi vrsti pri morju, ima bazen in jacuzzi. Več fotografij in informacij o njej najdete TUKAJ.


Villa Cinema, Motovun

LUVA Villas | Avtor: LUVA Villas LUVA Villas
LUVA Villas | Avtor: LUVA Villas LUVA Villas

V notranjosti Istre, z dih jemajočim pogledom na okoliško pokrajino, se nahaja Villa Cinema, ki ima poleg zunanjega bazena še zunanji jacuzzi in lahko nudi namestitev za osem ljudi. Je idealno počitniško zatočišče za tiste, ki iščete popoln mir in spokojnost ter vam kopanje v morju ni na prioritetni listi, temveč imate raje plavanje v lastnem bazenu.

Najemite razkošno Villo Cinema v Istri. Villa Cinema ima bazen, prekrasen pogled in lahko sprejme osem gostov. Na voljo boste imeli štiri spalnice, pri čemer ima vsaka ne le lastno kopalnico in klimatsko napravo, temveč tudi teraso. Več fotografij in informacij o njej najdete TUKAJ.


Villa Dajana, Split

LUVA Villas | Avtor: LUVA Villas LUVA Villas
LUVA Villas | Avtor: LUVA Villas LUVA Villas

Letos renovirana Villa Dajana v Dalmaciji v treh etažah nudi namestitev za osem oseb, in sicer v štirih spalnicah, ter ponuja prekrasen razgled na morje, sploh iz višjih nadstropij. Poleg lastnega zunanjega bazena in zunanjega jacuzzija bo zlasti otroke razveselil podatek, da se boste lahko ob večerih pozabavali ob igranju igralne konzole Playstation. Villa Dajana stoji v mirnem mestu Podstrana, nedaleč od Splita, in nudi popolno zasebnost ter mir.

Najemite luksuzno Villo Dajana. Villa Dajana je razkošna vila z bazenom in jacuzzijem blizu Splita, ki lahko sprejme osem ljudi. Več fotografij in informacij o njej najdete TUKAJ.


Zakaj je najem luksuzne vile odlična zamisel?

Resda so hoteli dobra izbira, ker je tam poskrbljeno tudi za hrano in nam ni treba kuhati in pospravljati, in je kampiranje sploh za družine z otroki odlično, saj si ves čas zunaj, na svežem zraku, in se nenehno kaj dogaja. A tudi najem čisto svoje zasebne vile ima številne prednosti, ki mnogim, ko dajo na tehtnico odločitev, kje oziroma kako dopustovati, pretehtajo in se tako raje kot v hotel ali kamp odpravijo na počitnice v čisto svojo hišo.

LUVA Villas | Avtor: LUVA Villas LUVA Villas


Tukaj je nekaj prednosti najema lastne luksuzne vile:

  • Dopust boste preživeli na prečudoviti lokaciji, kjer vladata mir in spokojnost. Čez dan se boste lahko namakali v bazenu, zvečer posedeli na terasi oziroma vrtu, vonjali borovce, poslušali škržate in uživali v dih jemajočem razgledu. Nihče vas ne bo nikamor priganjal, ne bo vam treba poslušati hrupa, hitro boste pozabili na kaos vsakdana.
  • Ker boste imeli na voljo dovolj prostora in bazen, se vam ne bo mudilo v gnečo na plažo ali okrog po izletih. Na plažo ali na raziskovanje okolice se boste odpravili, ko se vam bo ljubilo, otroci pa vas zaradi možnosti čofotanja v bazenu ne bodo nikamor priganjali.
  • Vile so povečini dovolj velike, da se lahko tja odpravite tudi v družbi sorodnikov ali prijateljev, če bi se želeli tudi na dopustu družiti. Imajo namreč na voljo več spalnic in kopalnic.
Agencija LUVA Villas posredujejo med tistimi, ki želijo čez poletje oddajati svojo vilo, in dobrega dopusta željnimi gosti. Poskrbijo, da sta obe strani zadovoljni in da je vse tako, kot mora biti. Tako so lahko lastniki vile mirni, da bo z njihovo nepremičnino vse v redu in da bodo v njih bivali zanesljivi ljudje, gostom pa sta zagotovljena podpora 24 ur na dan, vse dni v tednu, ter možnost hitre rezervacije in varnega plačila. VEČ O AGENCIJI LUVA VILLAS PREBERITE TUKAJ!