Uporabno
4053 ogledov

Poletja še ni konec, še bo toplo

Lifeclass LifeClass
Na oddih pod borovce in omamen vonj morja, se lahko odpravimo tudi septembra, saj sezone še ni konec. Bone še vedno lahko izkoristimo, saj se obetajo prijetnejše temperature, ki nas bodo postopoma pospremile v jesen.

Odlična priložnost za unovčenje turističnih bonov do konca leta

V resortu LifeClass Hotels & Spa Portorož z veseljem sprejemajo goste, ki želijo unovčiti turistične bone. Epidemija letos ni prinesla veliko dobrega, zato je vlada priskočila na pomoč in nam omogočila nekaj lepega. Odrasli smo lansko leto prejeli turistične bone v vrednosti 200 €, letos pa v vrednosti 100 €. Tudi mladoletni so dobili svoj delež, in sicer lansko leto 50 € in enak znesek tudi v letošnjem letu. Starejše in nove bone še vedno lahko koristimo v hotelskih verigah, zato je zdaj pravi čas. Tukaj preverite vse informacije o vnovčenju turističnih bonov.

Ne pozabite vnovčiti svojega bona, saj velja le do konca leta!

Istrian bistro & Tapas baru dnevno pripravljajo istrske tapase. To enostavno morate poiskusiti!

Lifeclass | Avtor: LifeClass LifeClass

Izberite varno destinacijo za vaš oddih

V Hotelih LifeClass Portorož je zdravje nedvomno na prvem mestu. Tam se lahko povsem odklopite od sveta in pozabite na aktualno dogajanje, saj se trudijo in skrbijo, da je dopustovanje pri njih varna in udobna izkušnja.

Svoje hotelske standarde so še nadgradili. Ti so v skladu z globalnimi standardi varnosti in higienskimi protokoli. V sodelovanju s Slovensko Turistično Organizacijo so pridobili tudi znak GREEN&SAFE, ki ga priznava celoten Svetovni potovalni in turistični svet (WTTC).

Med oddihom v Hotelih LifeClass Portorož ste zato lahko brez skrbi.

Brezskrbna uporaba bazena 

Wellness centri in bazen delujejo nemoteno. Na voljo so gostom hotela, do vseh informacij o storitvah pa lahko dostopate s QR kodami, ki so postavljene na vidna mesta na recepcijah centrov.

Prav tako so organizirane animacijske in rekreativne dejavnosti, ki jih v času epidemije skušajo v večini organizirati na prostem.

S talasoterapijo proti stresu

V Termah Portorož se nahaja Thalasso center, v katerem izvajajo  pomlajevalne in sprostitvene terapije. Te delujejo izjemno zdravilno, njihova moč ni skrivnost.  Povečujejo telesno odpornost, uporabljajo se pri hujšanju, pomagajo pa tudi nižati raven stresa v našem telesu. Tretmaji ugodno vplivajo na kožo, mišice, sklepe, dihala ter ščitnico.

V terapije je vključenih pet naravnih zdravilnih faktorjev, ki se uporabljajo v preventivne in zdravilne namene. Čakajo vas osebni posvet in individualna obravnava, sveže nabrano in prečiščeno zdravilno blato naravnost iz solin, 100-odstotno čista morska voda, ki se uporablja tudi za prhanje, ter kombinacija balneo In talaso terapije.

Aktivni tudi na dopustu

Telesna aktivnost ima velik vpliv na naše zdravje – predvsem gibanje v naravi. Kolesarski navdušenci se lahko podate na izlet do Pirana. Dobra ideja je tudi sprehod do Forme Vive. Tukaj lahko izberete svoje doživetje ter ideje za izlet: https://www.lifeclass.net/si/aktivnosti/rekreacija-na-prostem.

Lifeclass | Avtor: LifeClass LifeClass

V Hotelih LifeClass Portorož omogočajo covid testiranje

Za bivanje v Hotelih LifeClass Portorož je obvezen pogoj PCT (pogoj prebolelosti, cepljenja ali testiranja). Na voljo je za goste ter zainteresirane posameznike. V Galeriji San Marco, v neposredni bližini Café Centrala, se izvaja testiranje vsak dan med 8. in 15. uro. Enotna cena hitrega testiranja pa je 12 €. Po dogovoru je možno testiranje tudi zunaj delovnega časa. Vse, kar morate storiti, je, da se 24 ur pred želenim testiranjem najavite.

Za rezervacijo termina je informacijsko osebje dosegljivo na tel. št. 080 1234 ali 00 386 40 457 439, lahko pa jim pišete na elektronsko pošto terme.medical.center@lifeclass.net.

Od septembra dalje bo v sklopu Hotelov LifeClass Portorož organiziran stalni cepilni center v sklopu Medicinskega centra, na naslovu Obala 33, Portorož.