Uporabno
422 ogledov

Pomečkane bluze, suknjiči ali hlače? Nikoli več!

Philips
Vas ob misli na zmečkani kup perila zaboli glava? Se vedno znova zalotite, kako likanje vedno prestavljate na zadnje mesto?

Kljub temu, da gre seveda za nadvse preprosto hišno opravilo, je likanje eno izmed najmanj priljubljenih aktivnosti, ki čaka vse samostojne člane gospodinjstva. In ne glede na to, kako močno si želite, da bi se perilo iz pralnega stroja vrnilo popolnoma gladko in poravnano ... to žal še ni mogoče. Predstavljamo pa vam naslednjo najboljšo rešitev – likalni sistem Philips PerfectCare Elite Plus, ki perilo zlika skorajda sam.

Kaj ga torej loči od ostalih modelov na trgu?

Prežganine so stvar preteklosti

Naj začnemo kar z najboljšim, kar vam likalna postaja PerfectCare Elite lahko ponudi – likanje brez ročnega prilagajanja temperature ali spreminjanja nastavitev. Kaj to v praksi pomeni? Likalni sistem je opremljen z inovativno tehnologijo OptimalTEMP, ki likalniku omogoča samodejno nastavljanje temperature. Likalnik je tako vedno pripravljen na katero koli tkanino, samo likanje pa je kar dvakrat hitrejše, saj ne boste izgubljali časa z razvrščanjem perila, kot tudi ne s čakanjem, da se likalnik segreje oziroma ohladi.

Likalna plošča je izjemno trpežna, odstranjevanje vodnega kamna pa čisto enostavno

Likalnik je opremljen z vrhunsko likalno ploščo T-ionicGlide, ki zagotavlja gladko, malodane breznaporno drsenje. Plošča je narejena iz nerjavnega jekla ter prevlečena s Philipsovo patentirano 6-plastno prevleko z naprednim titanovim slojem, zato je trša in bolj odporna na praske v primerjavi z običajno aluminijasto osnovo.

A kaj vam pomaga dobra likalna plošča, če vam med likanjem na oblačila neprestano kaplja vodni kamen? Prav nič; zato so pri Philipsu razvili izjemni sistem Easy De-Calc Plus, ki učinkovito in preprosto prepreči nabiranje vodnega kamna in s tem puščanje madežev na vaših tkaninah. Za odstranjevanje vodnega kamna enostavno obrnite gumb in delci vodnega kamna bodo odplavali stran. Tako preprosto je!

Likanje brez skrbi

Če ste eni izmed tistih ljudi, ki jih pri likanju vedno skrbi za njihovo najljubšo srajco ali pulover, si boste pri uporabi likalne postaje Perfect Care Elite Plus lahko oddahnili. Na račun vsestranske tehnologije OptimalTEMP bodo vaša oblačila varna pred prežganinami tudi v primeru, da likalnik pustite z navzdol obrnjeno ploščo na oblačilih ali likalni deski.

Da bo likanje zares hitro in enostavno, poskrbi vgrajeni pametni senzor DynamiQ, ki natančno zazna, kdaj in kako se likalnik premika, ter temu primerno prilagodi izpust pare. Izpust pare je dovolj močan, da boste z lahkoto zlikali tudi najdebelejše tkanine, ki imajo običajno tudi najbolj trdovratne gube. Kadar običajni izpust pare ni dovolj, lahko vklopite dodatni izpust, ter zgladite tisto malo število gub, ki vam je preostalo. V primeru, da se likalnik ne premika, pametni senzor sproščanje pare popolnoma zaustavi.

Tudi po koncu likanja s Philips PerfectCare Elite Plus ste lahko popolnoma mirni. Ta vrhunska likalna postaja ima namreč funkcijo samodejnega varnostnega izklopa, ki likalnik po nekaj minutni neuporabi avtomatsko izklopi.

Možnost navpičnega likanja

S PerfectCare Elite boste lahko oblačila likali tudi navpično, kar vam bo prišlo zelo prav pri likanju zaves in zahtevnejših oblačil, kot so svilene bluze ter suknjiči. K enostavnemu in nenapornemu navpičnem likanju doprinese tudi teža likalnika, ki je zaradi svoje izjemne lahkosti ne obremenjuje zapestja, likalnik sam pa je neverjetno udoben za uporabo.

Resda s Philips PerfectCare Elite plus ne boste imeli več razloga za odlašanje z likanjem, bo pa zato likanje minilo dvakrat hitreje, vihtenje likalnika bo varno in prijetno, vaša morebitna nejevolja pa bo izpuhtela skupaj z gubami.