Uporabno
1323 ogledov

Popoln dom izpod rok popolnih mojstrov

GA+kuhinje GA+kuhinje
Opremljanje novega doma je velik finančni in miselni zalogaj. Izbira materialov, izvajalcev in usklajevanje različnih mojstrov pa v današnjem času, ko imamo vsi na razpolago le malo res prostega časa, mnoge postavlja pred skorajda nerešljiv izziv.

Veselje pri opremljanju in prenavljanju doma se pogosto spreobrne v živčnost in stres, ko ugotovimo, koliko je treba res postoriti. Kdor se želi temu izogniti, se bo po pomoč obrnil na strokovnjake, ki nam bodo zadevo olajšali in poskrbeli, da bo vse potekalo po načrtih in nam vrnili veselje do urejanja doma.

Celovit servis pomeni več časa za pomembne stvari v življenju

GA+kuhinje | Avtor: GA+kuhinje GA+kuhinje
Se lotevate načrtovanja nove kuhinje? Poplava informacij in možnosti postane hitro neobvladljiva. Začnete dvomiti v svoje odločitve in spreminjati že dokončane načrte. Tako boste zapravili veliko časa, ki ga bi lahko namenili bolj pomembnim stvarem v življenju. Zato že od vsega začetka v svoj odločitveni proces vključite strokovnjake, ki vam bodo lahko svetovali glede možnih rešitev.

GA+kuhinje | Avtor: GA+kuhinje GA+kuhinje

GA+kuhinje svojim strankam nudijo celovit servis – vse od prvih odločitev glede dizajna kuhinje do končne izvedbe. Z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem vas bodo vodili skozi celoten proces, ki vsebuje tudi izris, izmero na domu, dostavo in montažo ter priklop na električno in vodovodno omrežje. Vse kar boste morali storiti vi, je, da skupaj s svetovalcem izberete dizajn in material kuhinje, želeno belo tehniko ter pripraviti prostor za montažo kuhinje, vse ostalo bodo prevzeli strokovnjaki GA+kuhinj. Nič časovno potratnega usklajevanja in iskanja mojstrov.

GA+kuhinje vsem strankam nudijo kar 50 odstotkov popusta na kuhinje + 400 evrov izbora aparatov po lastni želji ter priklop na elektro in vodovodno omrežje za 1 evro.

GA+kuhinje | Avtor:

V galeriji si oglejte nekaj zaključenih projektov GA+kuhinj. Več pa na tej povezavi:

1/5
GA+kuhinje / Vesninina kuhinja

 

GA+kuhinje | Avtor: GA+kuhinje GA+kuhinje
Kaj pa ostali prostori?

Takšen brezskrbni servis si želimo seveda za vse prostore našega doma. Zato GA+kuhinje nudi tudi pohištvo za dnevno sobo, kopalnico, predprostor in utility. Ker boste vso opremo kupili pri istem podjetju, bo tako seveda tudi usklajevanje materialov in barv veliko lažje. Svetovalec vam bo predstavil različne možnosti kombinacij in skupaj z vami izbral najbolj primerne kose pohištva. Poleg tega pa je seveda pomembno izbrati in dodati vse funkcionalnosti, ki jih želimo imeti v svojem domu.

Imate večji prostor za utility? Ustvarite gospodinjski delovni prostor s priročno shrambo in izvlečnimi pulti, ki nudijo dodaten delovni prostor, ko ga potrebujete. Si želite moderno kopalnico, ki združuje estetiko in funkcionalnost? Skupaj s strokovnjakom GA+kuhinj ustvarite pravo domačo SPA-oazo.


GA+kuhinje | Avtor: GA+kuhinje GA+kuhinje

Najlepši so uspehi, ki jih delimo

GA+kuhinje | Avtor: GA+kuhinje GA+kuhinje
GA+kuhinje se zavedajo pomembnosti družbene odgovornosti prav vsakega podjetja, zato so v letošnjem letu pripravili že dva dobrodelna projekta. V teku prvega so otrokom iz socialno šibkih družin zagotovili šolske potrebščine, omogočili tečaj kuhanja in poravnali stroške za nekatere šolske obveznosti. Maja in junija pa je podjetje zbiralo sredstva za družine, ki jih je epidemija novega koronavirusa najtežje prizadela. Družinam so kupili darilne bone za trgovine z živili in nakup oblačil. Nekaterim so plačali tudi položnice za elektriko in kupili računalnike, da so se otroci lahko šolali na daljavo. V letu 2020 so GA+kuhinje donirale že 7.200 € v dobrodelne namene.

GA+kuhinje | Avtor: GA+kuhinje GA+kuhinje