Uporabno
967 ogledov

Poravnava d.o.o. – edino odškodninsko podjetje v Sloveniji s platinasto boniteto odličnosti

Poravnava d.o.o. Poravnava d.o.o. - strokovnjaki za odškodnine v prometnih nesrečah
Poravnava d.o.o. ni samo edino odškodninsko podjetje s takšnim dosežkom, ampak je tudi edino podjetje v Sloveniji, ki ima v panogi v kateri deluje, takšen certifikat.

V isti dejavnosti kot Poravnava d.o.o. deluje 843 podjetij in samo Poravnava d.o.o. se lahko pohvali s platinasto boniteto odličnosti.

Prej kot 8-ih letih je nemogoče prejeti takšno priznanje

Zelo pomembno je poudariti, da se prej kot v osmih letih ne da pridobiti takšnega oz. tega certifikata, saj je delovanje podjetja redno spremljano iz strani evropsko priznane analitične hiše.

Platinasta izdaja ravno zaradi tega predstavlja posebnost in prestiž ter hkrati najvišje možno priznanje poslovne odličnosti, ki jo omenjeno analitično podjetje Bisnode podeljuje na evropski ravni.   

Poravnava d.o.o. | Avtor: Poravnava d.o.o. - direktor Ivan Gabrič s platinasto boniteto Poravnava d.o.o. - direktor Ivan Gabrič s platinasto boniteto

Statistika podjetja Poravnava d.o.o.

Statistika je edini pravi pokazatelj in tako lahko za največjo odškodninsko družbo v Sloveniji Poravnava d.o.o., napišemo izključno in samo statistične presežkev panogi.

Poravnava d.o.o. ima največ zaposlenih med vsemi odškodninskimi družbami: 17

Ima največ poslovnih enot: 10

Najvišji promet v letu 2019: 708.487,57€

Najvišji dobiček v letu 2019: 42.055,99€

Poravnava d.o.o. | Avtor: Poravnava d.o.o. - ekipa Poravnava d.o.o. - ekipa

Analitična hiša deluje v 19-ih državah EU

Svetovno priznana družba Dun & Bradstreet, ki je tudi lastnica Analitične hiše Bisnode v svoji baziposeduje 420 miljonov podjetij po celem svetu.

V okviru mednarodnega projekta bisnode izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 19-ih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji. 

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. 

Bisnode je letos drugič med vsemi gospodarskimi subjekti z zlatim bonitetnim odličjem izluščil platinasto bonitetno odlična podjetja (podjetja, ki po novem “failure score” modelu najvišji razred zlati AAA dosegajo najmanj tri leta zaporedoma). Med slednje letos prvič spada tudi PORAVNAVA d.o.o..

Zaupanje ne bi smelo biti vprašljivo

Poravnava d.o.o. | Avtor: Poravnava d.o.o. - direktor Ivan Gabrič s platinasto boniteto Poravnava d.o.o. - direktor Ivan Gabrič s platinasto boniteto

Odlična podjetja tako nenehno dvigujejo meje možnega. Podjetja, ki negujejo dobre poslovne običaje, dosegajo izjemne poslovne rezultate in skrbijo za zadovoljstvo vseh vpletenih v delovni proces, tovrstne standarde dosegajo kot posledico.

Cilj tega podjetniškega odlikovanja ni samo promocija dobro delujočih podjetij ter dobrih poslovnih običajev, ampak tudi doseganje finančne neoporečnosti.

Podjetja, ki imajo pravico do platinastega bonitetnega odličja predstavljajo vzor vsem tistim, ki te še nimajo. Izjemna plačilna disciplina je pomembna za zdravje vsakega podjetja, zato je ključno ohranjati tradicijo v doseganju standardov AAA in s tem vzdrževati dobro finančno kondicijo.

Kako se podjetja s platinasto boniteto odličnosti soočajo s kriznimi časi

Zadnja leta smo v gospodarstvu beležili pozitivne trende in navkljub temu je bil procent podjetij, ki so dosegali standarde bonitetne odličnosti, še vedno precej nizek. Podjetja, ki so tekom let dosegala in izkazovala konsistenco uspešnosti poslovanja, so se letos znašla pred velikimi izzivi. Failure score (FS) model, ki ga Bisnode uporablja kot temelj za izračune bonitetne odličnost, je najbolj zanesljiva ocena, ki ji lahko sledimo v teh časih, ko je do predikcije težko priti.

Certifikati tako igrajo še posebej veliko vlogo pri sestavljanju končne slike, saj so tista podjetja, kot je Poravnava d.o.o., z visokim številom točk FS, podjetja, ki so se v najbolj togih, negotovih in nepredvidljivih časih najbolje znašla in izkazala ter ohranila stabilnost.

Kakšna so torej podjetja kot je Poravnava d.o.o.

Poravnava d.o.o. | Avtor: PoraVnava.si PoraVnava.si

Torej podjetja, kot je Poravnava d.o.o., ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. 

Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven. Z njim se lahko podjetja izpostavijo pred njihovo širšo fizično in poslovno javnostjo, se pohvalijo in še dodatno utrdijo zaupanje, hkrati pa ga lahko uporabljajo kot dodatno referenco pri razpisih ter poslovanju tako z domačimi kot tudi tujimi poslovnimi partnerji.