Uporabno
2334 ogledov

Porsche Ljubljana in novi VW Caddy prepričata tudi najboljše

Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto
Zarja Elektronika s popolnoma novimi vozili Caddy – "Varno v nov dan".

Družba Porsche Inter Auto s poslovalnico Porsche Ljubljana velja za enega izmed največjih in glavnih ponudnikov gospodarskih vozil v širši okolici Ljubljane. Pred dnevi je potekal svečan prevzem novih vozil Volkswagen Caddy s strani sodelavcev podjetja Zarja Elektronika.

Volkswagen Gospodarska vozila pri Porsche Ljubljana že vrsto let zagotavljajo največjo dovršenost in robustnost za delo v vseh razmerah ter izpolnjujejo vse zahteve najrazličnejših gospodarstvenikov in podjetnikov – gre se namreč za izredno kakovostna in zmogljiva vozila, posledično pa so kos tudi najtežjim in največjim nalogam.

Porsche Inter Avto | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

Posebna priložnost: spoznajte novi Caddy v vašem podjetju

Vozila so registrirana in čakajo, da jih preizkusite pri vašem delu!

  • Novi VW Caddy Cargo 2021 – že od 14.867 € + DDV!*
  • AKCIJSKO FINANCIRANJE: -1.000 € bonusa in dodatne ugodnosti le do 30.6.2021

Pri Porsche Inter Auto (Porsche Ljubljana, Porsche Maribor, Porsche Koper) vas vabijo na predstavitev in na brezplačen test vozila v vašem podjetju. Kontaktirajte njihovo sodelavko Majo, tel. 041 392 204 ali pišite na maja.cebulj@porsche.si. Termini se hitro polnijo, zato vam svetujemo, da se čimprej prijavite in izkoristite vse ugodnosti.

Porsche Inter Avto | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

Volkswagen Caddy je že vse od predstavitve prve generacije najbolj priljubljen in najbolj uspešen dostavnik za vse priložnosti in je izjemno priljubljen v segmentu dostavnikov, družinskih enoprostorcev, kombijev za prevoz in celo bivalnikov... Še bolj sodoben, digitaliziran, prilagodljiv: takšen je novi Caddy 2021, ki vas bo prepričal s popolnoma novo oblikovno zasnovo in s številnimi novimi praktičnimi rešitvami ter tudi s Innovision Cockpit sistemom digitalne notranjosti. Novi Caddy je več kot le odličen partner za delo, saj je zanesljiv, udoben in funkcionalen - pripravljen na vse.

Tudi podjetje Zarja Elektronika se je odločilo za nakup novih službenih vozil VW Caddy najnovejše generacije. Tako so svojim zaposlenim omogočili najnovejša in izjemno zanesljiva vozila za optimalno opravljanje svojega poslanstva. Kamniško podjetje Zarja Elektronika skrbi za varnost tehnologij na najvišjem nivoju in je eno od vodilnih slovenskih podjetji na področju tehničnega varovanja. Njihovi sistemi uporabnikom zagotavljajo tehnično varnost pred posledicami požara, vloma, kraje, ropa, uhajanja plina, razlitja tekočine... Prepričani so, da bodo nova vozila Volkswagen Caddy izpolnila vse zahteve glede trpežnosti, prostornosti, praktičnosti in glede zanesljivosti, kar že tako velja za vsa gospodarska vozila Volkswagen.

Porsche Inter Avto | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto

Oglejte si fotografije s predaje vozil: VW Caddy in Zarja Elektronika

Želite tudi vi v svojem podjetju preizkusiti najnovejšega Caddy in odkriti vse njegove prednosti? Spoznajte novi Caddy pri Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper. Novi VW Caddy Cargo na voljo že od 14.876  + DDV. Prav tako so na voljo novi paketi opreme, ki vas bodo razvajali pri delu v vašem podjetju. Vabijo vas na predstavitev in brezplačen test vozila v vašem podjetju .

Kontaktirajte njihove sodelavce pri Porsche Inter Auto, ki so vam z veseljem na voljo:

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

  • Aleksandar Trček, tel.: +386 1 582 53 81
  • Klemen Ošlaj, tel.: +386 1 582 53 80

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

  • Roberto Eler, tel.: +386 5 611 65 33
  • Samo Vergan, tel.: +386 5 611 65 17

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

  • Iztok Drobnič, tel.: +386 2 654 03 02

Porsche Inter Avto | Avtor: Porsche Inter Avto Porsche Inter Avto