Uporabno
2023 ogledov

Portoroški Act-ION Hotel Neptun z novo ponudbo za kolesarje

Lifeclass
1/5
LifeClass
Ali ste vedeli, da Portorož ni priljubljen le poleti ampak se za obisk te obmorske destinacije vse več gostov odloča tudi izven poletne sezone? Razlog je preprost. Kraj predstavlja odlično izhodišča za kolesarje, pohodnike, tekače in ljubitelje supanja. Ponaša pa se tudi s hotelom, ki je športnikom pisan na kožo in kjer je vsako nadstropje posvečeno drugi aktivnosti na zdravilnem morskem zraku. Predvsem kolesarji bodo od sedaj naprej prišli na svoj račun.

Lifeclass | Avtor: LifeClass LifeClass
V LifeClassovem Act-ION Hotelu Neptun so v teh dneh svojo pestro ponudbo wellness in drugih storitev za športnike oplemenitili z novostmi, ki so namenjeni predvsem kolesarjem. Investirali so v sodobno opremljeno kolesarnico za 40 koles s kletko za shranjevanje vrednejših koles, uredili kotiček za pranje, sušenje, osnovno popravilo in polnjenje zračnic koles, namestili nova zunanja stojala za kolesa ter vzpostavili info točko z uporabnimi informacijami o kolesarskih poteh, izletih, hotelskem rekreacijskem programu in atrakcijah v bližini. Gostom štirizvezdičnega Act-ION Hotela Neptun je v brezplačno uporabo na voljo tudi sodobni fitness center LifeFit, ki olajša priprave na športna tekmovanja ali doprinese k izboljšanju osebnih rekordov.

Lifeclass | Avtor: LifeClass LifeClass

Športna prehrana po mediteransko

Šport in zdrava, polnovredna hrana gresta z roko v roki. Kuharska ekipa Hotelov LifeClass Portorož pod taktirko chéfa Boruta Jakiča bdi nad pripravo jedi, ki so v skladu s prehranskimi potrebami ter željami tako rekreativnih kot profesionalnih športnikov. Jedi s prilagojeno vrednostjo proteinov, ogljikovih hidratov in soli v hotelskem naselju prepoznate po simbolu kolesarja. Po vnaprejšnjem dogovoru zaključenim skupinam kolesarjev pripravijo menije po naročilu, rekreativnim kolesarjem pa so namenjena ˝kosila za seboj˝, ki jih lahko dan pred načrtovanim izletom naročite na recepciji. Vaš oddih se lahko spremeni v kolesarsko avanturo, tudi, če se zanjo odločite na kraju samem!

www.lifeclass.net 05 692 90 01 booking@lifeclass.net

Lifeclass | Avtor: LifeClass LifeClass