Uporabno
2125 ogledov

Poskrbi za popestritev spomladanskega videza s parom trendovskih dokolenk

Dedoles Dedoles
Iščeš navdih za spomladansko garderobo? Na pravem naslovu si. Pomlad pomeni sveže začetke, zato je popoln čas, da preizkusiš nove stvari ali nove trende. Morda si že opazila, da se dokolenke to sezono vračajo v velikem slogu in imajo čisto svoj nov začetek. Ne glede na to, ali si najstnica ali odrasla ženska, je absolutno dobra ideja, da jih dodaš svoji spomladanski opravi.

Kako lahko nosiš dokolenke

Ali si zvesta enobarvni klasiki ali pa raje eksperimentiraš z vzorci in barvami? V vsakem primeru imamo dobre novice. Obuj par temnih dokolenk z belo ali bež mini obleko. To enobarvno srečanje bo zagotovo pritegnilo vse poglede. Ali pa obuj par živahnih dokolenk in jih dopolni z ostalimi kosi oprave. Živo zelene ali rumene dokolenke v kombinaciji s kratkimi hlačami iz džinsa in barvitim puloverjem bodo oddajale izjemno spomladansko energijo. Če ciljaš na vzdušje devetdesetih, kombiniraj dokolenke s sandali z debelo peto in prikupnim krilom. Ne glede na to, za kateri videz se odločiš, bo z dokolenkami jasno, da spremljaš zadnje modne trende.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Prijeten objem za tvoje noge

Pomlad običajno ni dovolj topla za gole noge, vendar pa tudi ne prehladna, zato tople hlačne nogavice ne pridejo v poštev. Dokolenke so popolne dolžine za pomlad, če pa so poleg tega izdelane iz bombaža, je to zmagovita kombinacija. Ne pozabi, da prekrivajo velik del tvoje kože, zato bolj kot so udobne, bolje je. Bombažne dokolenke so mehke in dihajo, zato tvoja koža ne bo trpela, tudi če jih nosiš ves dan. Bombaž tudi dobro vpija vlago, zato ti ni treba skrbeti za potenje stopal ali predela za koleni. Dokolenke iz mehkega bombaža so na občutek kot mehak objem za vaše noge.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Sveži pomladni vzorci

Kot smo že omenili, je pomlad povezana z novimi svežimi stvarmi. Dokolenke z vzorcem po navdihu spomladanske narave so zato najboljša odločitev te sezone. Vdahnile bodo nekak svežega zraka v tvojo garderobo in ti v trenutku pričarale nasmeh na obraz. Travniško cvetje, rožmarin, lilija, jagode ali čebele in med – vsi ti motivi bodo tvoji opravi dodali spomladanski pridih. Samo izberi svoj najljubši motiv in v trenutku sestavi trendovsko spomladansko opravo.

Glavni zaključek glede na napisano je, da če obuješ par izvirnih dokolenk, boš vedno oblečena v skladu s trendi leta 2022. Od tebe je odvisno, ali boš izbrala temne ali barvite odtenke in ali boš segla po zabavnih vzorcih ali enobarvnem dizajnu. V spletni trgovini Dedoles najdeš širok nabor dokolenk in še veliko več, zato jo obišči in se pripravi na pomlad že danes.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles