Uporabno
1238 ogledov

Postani član kluba zvestobe MOL for me!

MOL MOL
Mesec november je mesec zvestobe na vseh bencinskih servisih MOL.

Da bi nagradili pripadnost in zvestobo svojih strank, so v podjetju MOL Slovenija aprila 2018 na slovenskem trgu lansirali klub zvestobe MOL FOR ME. Namen slednjega je nagrajevati zvestobo strank in jim na mesečni ravni ponujati ugodnosti, ki bodo ustrezale tako njihovim interesom kot željam ter jim omogočale priročne izdelke po dostopnih cenah. Naj si gre za izdelke za dom, vozilo, vsakdan ali izbran izdelek iz njihove aktualne Fresh Corner ponudbe. Do danes je pozitivne lastnosti kluba MOL FOR ME prepoznalo že več kot sto tisoč članov, katerim iz meseca v mesec ponujajo le najboljše. Tokrat pa so se odločili, da partnerski odnos s člani še dodatno nadgradijo. Mesec november je tako na vseh bencinskih servisih MOL poimenovan tudi kot mesec zvestobe.

par denar tablica bančna kartica | Avtor: Profimedia Profimedia

To pomeni, da bodo nakupi članov kluba MOL FOR ME tokrat še bolj bogato nagrajeni. Vsakič, ko boste v mesecu novembru koristili svojo kartico zvestobe, boste dosegali različne ravni in stopnje pripadnosti. Višje kot boste, več točk se vam bo v mesecu decembru na vaši kartici zvestobe pomnožilo. V prvi stopnji bodo na MOL-u vaše točke potrojili, v drugi početverili in v zadnji, tretji stopnji celo popeterili. Vse z namenom, da še dodatno nagradijo vašo pripadnost in vam pokažejo, kako zelo cenijo vašo zvestobo. Izmed vseh sodelujočih, tudi tistih, ki bodo v klub MOL FOR ME v novembru vstopili prvič, pa bodo izžrebali nekoga, ki bo prejel strešni kovček za avtomobil znamke Thule ter deset nagrajencev, ki bodo prejeli slovensko letno vinjeto 2021.

MOL bencinski servis | Avtor: Reuters Reuters

Zatorej, v kolikor še niste član kluba MOL FOR ME, je skrajni čas, da postanete del te velike družine. Ob registraciji preko spleta  boste na svojo kartico nemudoma prejeli 200 točk zvestobe, ki jih lahko že ob naslednjem obisku enega izmed številnih bencinskih servisov MOL tudi izkoristite. Točke zvestobe lahko izkoristite  za ugodnejši nakup izdelkov za vozilo,  dom ali potrebščin za vsakdan kot za pranje vašega vozila ali le za kavico. Nekatere izdelke pa ob unovčenju točk lahko prejmete tudi brez doplačila.  Izbira je vsekakor bogata in pestra.

Prihodnost zvestobe je pomembna za zadovoljstvo strank

voznik voznica | Avtor: Profimedia Profimedia

V želji, da se čim bolj približajo svojim strankam ter zadovoljijo njihove potrebe in pričakovanja, bodo v podjetju MOL Slovenija tudi v prihodnje sledili trendom na trgu. Tako bodo ugoden nakup izbranih izdelkov  še naprej omogočali svojim članom kluba. Primarni cilj in vodilo kluba zvestobe MOL FOR ME  je prilagoditev aktualne ponudbe z namenom povečanja zadovoljstva strank s ponudbo, storitvami ter dostopnimi cenami.

Obiščite spletno stran in se o bogati ponudbi znotraj kluba zvestobe MOL FOR ME prepričajte tudi sami. V kolikor še niste del velike družine MOL FOR ME, pa vam v mesecu novembru priporočajo, da to tudi čimprej postanete. Vse, kar morate narediti je, da izpolnite spletni obrazec ali izpolnite prijavnico na bencinskem servisu MOL in kmalu vas razveselijo z vašo kartico zvestobe. Zato ne odlašajte in postanite član kluba zvestobe MOL FOR ME že danes.