Uporabno
2507 ogledov

Postelja, ki jo lahko peljete povsod s sabo

tentbox rentandmore
Poletje je že skoraj tu, z njim pa dolgi, sončni dnevi, ki so idealni za popotovanje in raziskovanje naravnih lepot.

Mnogi radi svet raziskujejo kar z avtom, saj jim omogoča svobodo potovanja in odkrivanja novih kotičkov. Bolj spontani in avanturistični se tudi radi odločijo, da bodo v takih primerih spali kar v avtu ali pa v šotoru. Tako se lahko odpravijo na spontan oddih, za katerega ne potrebujejo rezervacij v hotelih ter jih ne skrbi, ali se bodo zvečer pravočasno vrnili v mesto, v katerem imajo prenočišče.

Naj bodo vaša potovanja še bolj udobna

Če si želite preizkusiti v tovrstnem spontanem potovanju, a vas odvrača ideja spanja v neudobnem šotoru ali pa v zadnjem delu vašega avtomobila, je za vas prava izbira strešna postelja. TentBox Classic so udobne premične spalnice za dve osebi, ki jih preprosto namestite na streho vašega avtomobila.

tentbox | Avtor: rentandmore rentandmore

Strešne postelje kvalitetnega britanskega dizajna, lahko namestite na katerikoli avto in uporabljate v vsakem vremenu. So izredno lahko in preproste za uporabo – postavljene so v eni sami minuti, tehtajo pa le nekaj več kot 60 kg. Poleg imate tudi teleskopsko aluminijasto lestev, s se boste lahko povzpeli v posteljo na strehi vašega avtomobila. Če boste naslednji dan želeli hitro oditi na pot, boste lahko imeli posteljo spakirano v le dveh minutah.

Strešno posteljo lahko brez težav postavite in pospravite. Postavljena bo le v eni minuti, medtem ko vam bo njeno pospravljanje vzelo le dve minuti časa.

Kvaliteten spanec kjerkoli ste

tentbox | Avtor: rentandmore rentandmore

Če vas skrbi udobje, je strešna postelja odlična izbira. Strešne postelje TentBox so dolge 210 cm in široke 125 cm, tako da bosta v njih lahko udobno spali dve osebi. Poleg tega ima na dnu vzmetnico iz spominske pene, na kateri se boste lahko izjemno udobno spočili. Ko je postelja pospravljena, je velikosti strešnega kovčka za avtomobile, visoka le 27 cm in aerodinamične oblike, ki ne ovira vožnje. Ko jo razprete, pa imate na voljo udobno posteljo, ki vam služi tudi kot šotor in je v notranjosti visoka 100 cm.

Streha postelje je izolirana in vam zagotavlja udobje v toplem in hladnem vremenu. Poleg tega so zadrge vodotesne, tako da vam ne bo treba skrbeti, da bi vas premočil dež. Za vse, ki ponoči radi spite na svežem zraku in pihljanju vetra, a se ne želite zjutraj zbuditi v družbi celega roja mrčesa, imajo strešne postelje na vseh odprtinah mreže proti žuželkam.

Preizkusite preden se odločite za nakup

Podjetje rentandmore vam omogoča, da strešne postelje najamete in se tako lahko prepričate, če so prava ideja za vas. Izposoja je odlična ideja tudi za tiste, ki se za tovrstna potepanja odločate zelo redko. Prav tako si lahko pri podjetju rendandmore izposodite tudi kombije in avtodome.

To poletje se podajte na pravo dogodivščino, ne da bi se pri tem morali odpovedati udobju. Kupite ali pa si izposodite strešno posteljo TentBox in se odpravite raziskovat lepote naše narave.