Uporabno
40 ogledov

Potopite se v svet večpredstavnosti z novimi televizorji Samsung

Samsung Electronics Samsung Electronics
Samsung Electronics je ob začetku poletja pripravil posebne ugodnosti ob nakupu letošnjih modelov televizorjev Neo QLED 2022 in The Frame. Poleg vrhunskih možnosti slike in inovativne tehnologije vas podjetje k nakupu spodbuja tudi s priložnostnim darilom – zvočnikom Samsung soundbar v vrednosti do 929 €*!

Dopolnite večpredstavnostno izkušnjo z odličnim darilom – zvočnikom Samsung

Potopite se v prostorski zvok orkestra, ki igra v živo neposredno iz vaše dnevne sobe z najnovejšo tehnologijo Dolby Atmos® in Q-symphony, ki popelje vašo izkušnjo gledanja na višjo raven. V okviru nacionalne promocije ste upravičeni do darila, s katerim boste izkušnji uživanja v multimediji dodali piko na i.

Multimedijski center v dnevni sobi

Nova modela televizorjev Neo QLED 8K in 4K nadaljujeta linijo Neo QLED s še več inovacijami in odličnimi tehnologijami. Tehnologija Quantum Matrix vas z najbolj jasnimi podrobnostmi pritegne v središče dogajanja. Uživajte v filmih in serijah v kinematografski kakovosti z napredno tehnologijo procesorja Neural Quantum 8K, ki uporablja umetno inteligenco za doseganje močnejših ravni kontrasta in naredi vse, kar gledate, kristalno jasno.

Poleg vrhunskih zmogljivosti predvajanja večpredstavnosti novi televizorji Neo QLED prinašajo tudi številne možnosti za zabavo in delo znotraj štirih sten. Odkrijte pametnejši način, kako združiti svojo ekipo z novo linijo televizorjev Samsung Neo QLED. Povežite svoj televizor z aplikacijami za osebni računalnik in videoklice, kot je Google Duo, in združite celotno ekipo v udobju svoje dnevne sobe v hipu. Če potrebujete več prostora za delo, povežite pametni telefon s televizorjem Neo QLED za udobnejši in širši pogled na vaše dejavnosti. Način Multi View vam omogoča, da razdelite zaslon na kar štiri dele – kot nalašč za čase, ko potrebujete več zaslonov za delo ali želite spremljati več vsebin hkrati.

Dnevna soba je popoln prostor za uživanje v najnovejših video igrah, z novim Neo QLED, ki prinaša številne tehnologije, zasnovane za igranje iger, pa lahko uživate v izkušnji igranja video iger na novi ravni. Z izjemno širokim akcijskim zaslonom Super Ultrawide v razmerjih stranic 21:9 in 32:9 ter nadgrajeno vrstico Gamebar, ki nenehno preverja optimizacijo igre in statistiko v realnem času, osvojite še več iger. Televizor Neo QLED z Motion Xcelerator Turbo Pro podpira ločljivost 4K s hitrostjo osveževanja brez primere 144 Hz.

Samsung Electronics | Avtor: Samsung Electronics Samsung Electronics

Umetniška galerija v vašem domu

Novi modeli televizorjev The Frame ponujajo številne možnosti, ki presegajo zgolj gledanje vsebine na televizorju. Potopite se v svet umetnosti z The Frame Art Store, ki ponuja več kot 1500 umetniških del iz svetovno znanih muzejev in galerij, kot so ruski muzej Ermitaž, francoski Louvre in španski muzej Prado. Zbirka, ki je na voljo v Art Store, vključuje edinstvena umetniška dela obetavnih umetnikov z vsega sveta, kot so Magnum Photos, globalna skupina fotoreporterjev ali vodilno fotografsko podjetje YellowKorner.

Naj inovativne tehnologije letošnjih televizorjev Neo QLED in The Frame popeljejo vašo izkušnjo uživanja v večpredstavnostnih vsebinah na novo raven in se potopite v svet kinematografske kakovosti slike in zvoka!

Akcija traja od 15. 6. 2022 do 17. 7. 2022 oziroma do razprodaje zalog. Več informacij najdete na povezavi.

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd. 

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s prodornimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo oblikuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnika, sistemov LSI sistemov in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsung medijsko središče na news.samsung.com.

*Akcija velja za modele od leta 2022 in traja od 15.6. do 17.7.2022 ali do razprodaje zalog. Če si izberete enega od modelov Neo QLED 8K, dobite za darilo zvočnik Soundbar HW-Q930B. Ob nakupu The Frame televizorja, velikega 138 cm ali 163 cm, ter ob modelih Neo QLED 4K, velikih 125 cm (50") ali 138 cm (55"), vam podarimo zvočnik Soundbar HW-B550. Ob modelih Neo QLED 4K, velikih 163 cm (65"), 189 cm (75") ali 214 cm (85"), ter ob modelu The Frame, velikem 189 cm (75"), pa vam podarimo zvočnik Soundbar HW-Q600B. Priporočena maloprodajna cena najdražjega darila. Dejanska vrednost darila je odvisna od maloprodajne cene, ki jo določi prodajni partner ponudnika Samsung.