Uporabno
894 ogledov

Povabite prijatelje v kino – k sebi domov!

Samsung Samsung
S Samsung QLED televizorji vaša dnevna soba lahko postane pravi kino, kjer bo vsak od vaših prijateljev imel najboljši sedež v dvorani. Skupaj z njimi pa lahko uživate tudi v storitvi Spotify Premium. Samsung namreč ob nakupu Samsung Smart televizorja iz leta 2020 in 2021 podarja 3 mesece brezplačne uporabe te storitve.

Nihče ne more zanikati dejstva, da smo v zadnjih dveh letih zakorakali v novo realnost. Naše navade so se vsaj na nekaterih področjih življenja namreč korenito spremenile. To velja tudi za naš prosti čas, kamor vsekakor sodi gledanje filmov, serij ter dokumentarcev in vedno bolj impresivnih naravoslovnih oddaj, ki naravo včasih oživijo do te mere, da se nam zdi, da smo stopili vanjo.

Medtem ko smo naravoslovne oddaje že prej gledali doma, na televiziji, je bilo drugače s filmi. V preteklosti smo namreč za ogled filma, ki smo se mu res želeli posvetiti, odšli v kino, danes pa pogosteje ostajamo doma in si ga privoščimo na domačem televizijskem zaslonu. In boljši in večji je zaslon, boljša je gledalska izkušnja.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Bogastvo barv zaradi QLED tehnologije

Pri gledanju filma ali naravoslovne oddaje doma, najpomembnejšo vlogo igra to, kakšen televizor si izberemo. In če naše potrebe narekujejo filmi, ki so bili posneti za veliko platno, ali naravoslovne oddaje, potem ni nobenega dvoma, da televizor, ki ga bomo imeli, mora nuditi izjemno kakovostno sliko in zvok.

S Samsung QLED televizorji, kjer je užitek v gledanju vsebin postal nepremagljiv, je to mogoče. Samsung QLED televizorji se od drugih razlikujejo v tem, da za prikazovanje slike uporabljajo QLED-tehnologijo, ki temelji na kvantnih pikah in omogoča izjemno kakovost slike. Pomembna prednost teh televizorjev in njihove inovativne tehnologije pa je tudi večja svetilnost, zaradi katere je kontrastno razmerje slike veliko boljše in prijetnejše za oko. Poleg tega ne gre pa pozabiti na brezkompromisni HDR-format, ki okrepi razpon svetlobe televizorja in prinaša prepričljivejšo sliko širokih spektrov barv in vizualne podrobnosti ne glede na to, kako svetla ali temna je vsebina, ki jo gledate.

Samsung QLED televizorji so na voljo v 4K- in 8K-ločljivosti. Televizorji Samsung QLED 4K so opremljeni s kvantnim procesorjem 4K, ki prinaša vsestransko zmogljivost s pametno optimizacijo slike in zvoka, s tem pa resnično osupljivo izkušnjo gledanja.

Samsung QLED 8K televizorji, ki prinašajo sliko v 8K-ločjivosti, pomenijo novo dimenzijo resničnosti in ločljivost, ki je štirikrat višja od 4K-ločljivosti. Dopolnjuje jih zmogljiv in inteligentni Samsung procesor z neverjetno 8K AI Upscaling tehnologijo, ki s pomočjo strojnega učenja nadgradi različne vrste virov in ločljivosti na 8K-ločljivost ter ustvari brezhibne teksture, zmanjša pa tudi hrup za neverjetno realistično sliko.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Odlična slika in zvok s katerekoli pozicije

Prilagodljiva slika televizorja tako pri QLED 4K kot pri QLED 8K samodejno nastavi svetlost in se aktivno prilagodi okolju gledanja, tako da zagotavlja najboljšo izkušnjo gledanja ne glede na čas ali vsebino gledanja, barve pa zasijejo iz katerekoli perspektive. Širok kot gledanja namreč omogoča, da uporabnik vidi sijajno barvo iz več kotov in manjšim popačenjem barv, tako da boste, tudi ko boste televizor gledali od strani, vsakič imeli polno sliko.

Enako popoln je tudi zvok, ki je samodejno optimiziran tako, da se prilega vašemu prostoru. Active Voice Amplifier ojača zvoke vsakega prizora, da boste vse pogovore slišali razločno, Object Tracking Sound+, ki je na voljo pri Samsung QLED 8K, pa omogoča, da zvok sledi gibanju vsakega prizora in skrbi za živahen realističen zvok.

Filmi, serije, dokumentarni filmi in naravoslovne oddaje, kot je Planet Zemlja, bodo pri Samsung QLED televizorjih skratka zaživeli v vsem svojem bogastvu barv in zvokov. Zaradi svoje velikosti in širokega kota gledanja, ki ga omogočajo, pa lahko z njimi priredite prave kinematografske večere s prijatelji ali družino. Samo še pokovko si naredite in pritisnite na izbrano vsebino!

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Posebno darilo ob nakupu televizorja

Do priljubljenih filmov in oddaj boste prišli hitro zaradi enostavne uporabe daljinskih upravljalnikov, na voljo pa so tudi bližnjice do različnih pretočnih platform, od Netflixa do YouTuba. Zaradi posebne ponudbe, ki velja omejen čas, pa lahko dodate še eno bližnjico. Izberite enega od Samsung Smart televizorjev in lahko boste 3 mesece brezplačno uporabljali storitev Spotify Premium. Promocija traja do 31. marca 2022 in velja za vse modele Samsung Smart televizorjev iz leta 2020 in 2021. Podroben seznam naprav, vključenih v promocijo, lahko najdete tukaj, več o promociji pa lahko preberete na povezavi: https://www.samsung.com/si/offer/spotify-premium-promo-2021/.

Podrobne informacije o Samsung QLED televizorjih pa najdete na spletni strani: https://www.samsung.com/si/tvs/?qled.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung