Uporabno
2614753 ogledov

Povečanje penisa – mit ali resnica?

Excite Excite
Pred kratkim so na enem od znanih erotičnih sejmov pripravili okroglo mizo s strokovnjaki ter končno razkrili odgovor na veliko vprašanje, ali je res možno povečati svoj penis.

Želja mnogih moških v Sloveniji in po svetu je tako končno uslišana, mi pa vam razkrivamo ugotovitve strokovnjakov, ki so na konferenci podali svoje mnenje o tem, ali je dejansko možno povečati moški spolni organ ter katere metode so pri tem najbolj učinkovite.

Na začetku smo slišali nekaj osnovnih podatkov o značilnostih moškega spolnega organa in erekcijah.

Penis je spolni organ, ki ga sestavljajo tri cilindrična telesa erektilnega tkiva (gobasto tkivo, polno drobnih žil) po vsej dolžini organa. Do erekcije pride, ko začne telo v penis preko razširjenih arterij pošiljati večje količine krvi, ki napolni ta tri cilindrična področja. Ko se cilindrična telesa napolnijo, pritisnejo na žile, ki odvajajo kri iz penisa, tako da v penis prihaja več krvi, kot je iz njega izstopi in zato postane trd. S posebnimi vrstami sestavin pa je možno tudi sprožiti povečan pretok krvi v penisu in s tem vplivati na njegovo velikost

Med predavanjem, ki je sledilo, so nam predstavili izkušnje uporabnikov z različnimi načini povečevanja penisa. 

Najprej so predstavili kirurško povečevanje penisa z operacijo. Gre za kompliciran in tvegan postopek, katerega največji minus sta poleg vsega tudi njegova cena in dolgo okrevanje. Tvegan je predvsem zato, ker po operaciji lahko nastopi erektilna disfunkcija in pacient postane začasno ali trajno nezmožen dosegati erekcije. Slike, ki so jih pokazali, so nas hitro odvrnile od razmišljanja o operaciji.

Naslednja metoda so različne tablete. Zaenkrat naj ne bi obstajala nobena znanstvena potrditev, da jemanje tablet za povečanje penisa vpliva na dejansko povečanje, opozarjajo pa tudi, da je pred jemanjem kakršnihkoli tablet obvezno kontaktiranje osebnega zdravnika ter preglejte vse sestavine, ki jih vsebujejo. Večina tablet namreč ni znanstveno testirana na možne stranske učinke in tveganja povezana z vašim zdravjem. Brez posveta z zdravnikom jemanje tablet absolutno odsvetujejo.

Povečanje penisa | Avtor:

Metoda, ki je v letošnjem letu verjetno najbolj popularna med moškimi, ki si želijo povečati svoj penis, ne glede na to, ali imajo majhnega ali velikega, so geli za povečanje. Na konferenci so predstavili učinkovanje popularnega Excite gela za moške, katerega velik plus je ta, da nima nobenih stranskih učinkov ter da učinkuje takoj po nanosu, zato ga večina moških uporablja neposredno pred seksom. Gel s svojim delovanjem učinkuje nemudoma, tako da razširi žile v penisu, kamor »pošlje« večje količine krvi in s tem poskrbi za izjemno trde erekcije ter večji penis med seksom.

Številni zadovoljni uporabniki so dokaz, da je gel učinkovit, čeprav je zaradi anonimnosti, ki jo uporabniki (razumljivo) zahtevajo, skoraj nemogoče najti človeka, ki bi javno predstavil rezultate in s fotografijami potrdil, da gre za trajno povečanje. Zagotovo pa je za tiste, ki si želijo še trše erekcije in večji penis med seksom, gel Excite več kot odlična izbira.

Vsem dobro znana metoda so tudi različne vakuumske črpalke. Gre za izdelek valjaste oblike, v katerega moški vstavi svoj penis in s pomočjo vakuuma vanj načrpa dodatno kri, ki jo nato z obročkom »ujame v penis«, zato je ta kratkočasno videti bolj pokončen in večji. Slabost te metode je ta, da je učinkovita le toliko časa, dokler ima moški na penisu obroček, katerega pa ne sme nositi dlje kot 20-30 minut. Moškim ni všeč tudi dejstvo, da ga morajo nositi med seksom ter da ga vidijo njihove partnerke.

Povečanje penisa | Avtor:

Ena najnovejših metod na področju povečanja penisa pa je zagotovo povečevanje s pomočjo obližev. Verjetno daleč najbolj znani obliži v tem segmentu so ameriški X-core obliži, zato so na konferenci predstavili ravno to znamko. Gre za enak princip delovanja kot pri nikotinskih obližih proti kajenju – moški nalepi obliž na svojo kožo, in sicer na roko ali prsa, da začne njegovo telo absorbirati sestavine, ki se nahajajo v lepilu obliža ter vplivajo na razširitev žil ter dovajanje večje količine krvi v penis. Ker gre za mesečni ali več-mesečni proces (v eni škatli je 30 obližev za mesec dni uporabe), naj bi bila končna učinka trajno boljše/trše erekcije in povečanje penisa. Prvi odzivi uporabnikov glede rezultatov so zelo navdušujoči, potrjeno pa je tudi, da obliži nimajo nobenih stranskih učinkov in so tako primerni tudi za starejše.

Znanstveniki so enotnega mnenja, da sestavine, ki jih obliži vsebujejo (kot so: L-Arginine, Maca, Muira Puama, Sarsparilla) dejansko veljajo za naravne afrodiziake, ter lahko vplivajo na pospeševanje testosterona, spodbujanje hormonov in izboljšanje prekrvavitve v penisu, to pa vpliva na erekcije in povečanje uda. Ker nimajo nobenih stranskih učinkov, X-core obliže priporočajo kot eno redkih varnih možnosti za povečanje penisa.

Povečanje penisa | Avtor:

Ob zaključku konference so predstavili še nekaj izkušenj posameznikov z različnimi metodami povečanja penisa ter njihove zgodbe. Pri smo opazili, da lahko moške razdelimo na dve skupini:

1. Mlajše – nekateri so bili z velikostjo svojega penisa zadovoljni, drugi ne, vendar pa so imeli oboji veliko željo, da bi imeli še večjega, kar je konec koncev želja večine moških. V to skupino je spadala večina moških, ki so se predstavili na konferenci in vsi so potrdili,  da so za povečanje zapravili že ogromne vsote denarja, a rezultatov niso dosegli, dokler niso do povečanja prišli z eno od najbolj enostavnih in poceni metod – obliži Xcore, pri katerih so dosegali trajne rezultate.

2. Starejše, ki jim je bolj kot do povečanja penisa, predvsem do tega, da bi lahko lažje dosegali erekcije in nemoteno seksali. Ti so najbolj pohvalili učinke Excite gela, ki naj bi vrnil veselje med njihove rjuhe, saj ga lahko neopazno nanesejo pred seksom in nato praktično takoj doživijo erekcijo, ki tudi traja veliko dlje kot sicer.

Povečanje penisa | Avtor:

Sama konferenca se je za razliko od začetka, ko je vladala tišina in je bilo večini udeležencem na videz kar malce neprijetno, zaključila v zelo sproščenem duhu, z izmenjevanjem izkušenj in z novimi življenjskimi odločitvami. 

Za lažjo orientacijo prilagamo tudi nekaj povezav, o katerih je bilo govora in na katerih lahko opravite naročilo ter povečate svoj penis:

Več o izdelkih lahko izveste na telefonski številki 07 600 3005, preko katere lahko izdelke tudi naročite