Uporabno
939 ogledov

Pravi čas je, da se odpravite po svoj novi par čevljev

Deichmann Deichmann
Zlasti če jih lahko dobite po znižani ceni!
Škornji, loaferke ali mogoče superge – nova kolekcija in posebna znižanja v Deichmannu so nas postavila pred pravo dilemo, kateri model bo pravi za letošnjo jesensko obdobje in nekaj zagotovo drži – vse troje bomo lahko kombinirali še kar nekaj časa, zlasti če nas čaka prijetno vreme!

Ste že začeli nositi škornje in gležnjarje?

Vpadljivi modeli retro škornjev in gležnjarjev so že konec poletja preplavili družabne mreže, modne portale in revije. Številne vplivnice jih kombinirajo z mini krili in oblekami, poleg tega pa so tu tudi očarljive in zares zapeljive kombinacije z lahkotnimi daljšimi krili in ostalimi bolj poletnimi kosi, ki se za trenutek popolnoma prilagodijo prehodni sezoni z dodatkom pletene jopice ali puloverja. Dolga obleka s cvetličnimi vzorci, krajši pulover do pasu in škornji kot pravi modni dodatek bo vedno za nas najbolj romantični stajling za jesen.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Za vse, ki upajo na toplo jesen!

Vseeno se nismo čisto vse že pripravljene sprijazniti z dejstvom, da je poletje že daleč za nami. Če se še vedno močno upiraš, da bi nosila škornje ali gležnjarje, lahko svojo jesensko kombinacijo prav tako popolno sestaviš s čudovitimi modeli modnih superg v novi kolekciji Deichmanna, številne izmed njih pa prav sedaj lahko dobiš po znižani ceni. Udobne, trendi in enostavne za kombiniranje – no, kot da ti sploh je potreben še kakšen dodatni razlog za novi par modnih superg, kajne? V kolikor nas bodo toplejši jesenski dnevi še dolgo razveseljevali, bomo modne superge na ulicah videvali še kar nekaj časa.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Za zlato sredino – loaferke!

Če te jesen spominja na začetek šole in si želiš v svoj stajling vnesti malce šolarskega pridiha, pa tudi pomladiti svoj videz, nujno izberi kakšnega od modelov, ki so pravi hit sezone – loaferke!

Romantične, zapeljive in raznovrstne – ko loaferke enkrat preizkusiš, jih ne boš mogla več zamenjati z drugim tipom čevljev. Predstavljaj si kombinacijo jeansa, srajce in trendi jopice, ali pa mini krilo in srajco s simpatičnimi nogavičkami, morda celo pleteno obleko srednje dolžine ali karkoli drugega – ne glede na jesensko kombinacijo, ki ti je všeč, se bodo loaferke enkratno vklopile v tvoj stil!

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

V Deichmannu lahko poiščeš rešitev za vse svoje modne jesenske dileme! Razišči sijajno ponudbo jesenske obutve na medsezonskem popustu v Deichmannu, kjer te čaka več kot 150 modelov, ki so znižani vse do 50%!

Preveri več na njihovi spletni strani, vabljena pa tudi v vse trgovine Deichmann po celi Sloveniji.