Uporabno
3603 ogledov

Pravi stil ne gre nikoli iz mode

Honda Civic, Honda, avto Honda
Že 50 let je minilo od prvega lansiranja Honde Civic in vse kaže, da je davnega leta 1972 ustanovitelj Honde Soichiro-San odkril zmagovito formulo.

Živite polno življenje 

Novi Civic 11-te generacije je samopolnilni hibrid z najnovejšo hibridno tehnologijo, ki omogoča odzivnost in učinkovitost.  Ima popolnoma nov dvolitrski bencinski motor z izboljšanim e-CVT menjalnikom. Hondini inženirji so opravili ogromno dela za izboljšanje počutja med vožnjo z nižjo stopnjo hrupa ter tresljajev. Vožnja je tekoča, prav nič sramežljiva kar se tiče odzivnosti in izjemno prijetna.

Oblikovan za vožnjo

Odlika Honde, da vsa vozila razvija z mislijo na to, da so vozila prilagojena vozniku in ne obratno, je glavno vodilo tudi pri novem Civicu. Nasledil je vse varnostne sisteme predhodnika, aktivni tempomat ter sistem sledenja voznega pasu sta nadgrajena, novost pa so prilagodljivi žarometi ter pomočnik v prometnih zastojih. 

Honda Civic, Honda, avto | Avtor: Honda Honda

Varnost

Honda svojo zavezo, da bo v skrbi za naš planet imela vso svojo prodajno paleto elektrificirano jemlje zelo resno. Izjemen poudarek je na zmanjšanju emisij in učinkovitosti porabe. Tako premireno v novem Civicu predstavljamo Hondinega ECO asisenta, ki deluje tako, da v navigacijo vnesete destinacijo ter aktivirate ECO asistenta. ECO asistent nato s pomočjo navigacije predvidi vzpone in spuste na vaši poti ter na podlagi teh podatkov prilagodi način vožnje, kjer kar najbolje izkoristi električno energijo, ki je na voljo ter izkoristi lastnosti terena za maksimalno regeneracijo energije in polnjenje baterije. Na tak način varčujete z gorivom in pripomorete k manjšim izpustom. 

Civic je zagotovo pojem dinamičnosti in športnosti kar je dediščina Civica skozi vsa leta, ki pa se z vsako generacijo nadgrajuje. Ustvarjen je za voznika in še bolj vodljiv ter udoben.  

Honda Civic, Honda, avto | Avtor: Honda Honda

Še več inovacij 

Vrhunski, 9-palčni multifunkcijski zaslon z visoko ločljivostjo omogoča nadzor na dosegu roke. Omogoča brezhibno povezljivost z Android Auto, Apple CarPlay in satelitsko navigacijo. Uživajte v izkušnji sinhronizirane tehnologije Civic e:HEV. Vse našteto je del Hondine filozofije – tehnologija v sinergiji s človekom.

Prilagojen vašemu življenju

Športna zasnova, ki je kombinirana z izjemno karoserijo in obliko, zagotovo privlači poglede in pozornost. Tehnologija e:HEV pa pomeni, da lahko uživamo v vseh prednostih elektrificiranega vozila – takojšna moč in linearni pospešek vas pripeljeta kamor želite. S samo-polnilnim pogonskim sklopom, ki sam proizvaja elektriko, pa se ni potrebno nikoli priključiti na električno omrežje – to je torej največ energije ter najmanj skrbi. Enostavno povedano – maksimum energije z minimalnim trudom. Novi Civic je resnično »voznikov hibrid«. 

Zagotovo je napočil čas, da vse to preizkusite tudi sami, kajne? Na testno vožnjo se prijavite TUKAJ.

Honda Civic, Honda, avto | Avtor: Honda Honda