Uporabno
2182 ogledov

Ponovoletne gostije po nasvetih Ane Roš

Tuš Tuš
Obdobje po novem leta je čas, ko se hiter življenjski tempo za vse nas vendarle malce umiri. Je čas, ko se ozremo nazaj na vse naše dosežke, opravljeno delo, dogodke, ki so zaznamovali to iztekajoče se leto. Morda še najpomembnejše, obdobje okoli novega leta je čas druženja z najbližjimi. Je čas polnih miz in širokih nasmehov. Da bodo druženja ob obloženih mizah resnično zavidanja vredna, nam je z nasveti za vrhunsko pojedino postregla naša najboljša kuharska mojstrica Ana Roš.

Ana Roš je v sodelovanju s Tušem na police slovenskega trgovca postavila že več kot 50 različnih vrhunskih izdelkov iz najkakovostnejših lokalnih sestavin. Asortima znamke Ana Roš & Tuš je že tako bogat, da predstavlja izjemno osnovo za vrhunsko decembrsko kulinarično doživetje kar v zavetju lastne kuhinje.

Tuš | Avtor: Tuš Tuš

In kaj za obdobje po novem letu priporoča vrhunska chefinja Ana Roš? Sestavila je priporočila za vse glavne obroke v dnevu. Gre za visokokakovostne in uravnotežene jedi, ki jih boste želeli pripravljati znova in znova ter jih brez slabe vesti tudi boste. Vse jedi so pripravljene iz izdelkov linije Ana Roš & Tuš.

Za zajtrk

French toast s kruhom z drožmi in borovničevo marmelado s kandiranimi limonami

  • Zmešajte jajce, mleko in sladkor. V to zmes namočite rezine kruha z drožmi, lahko tudi rezine starega kruha.
  • Namočene rezine popecite v ponvi do rjavkaste barve.
  • Postrezite z Borovničevim namazom, namazom Dulce de leche, Toffee, namazom Slovenska jabolka ali Slovenske hruške.

Piškoti

  • Medenjaki ali Spekulas piškoti.
  • Za doma pečene piškote poiščite preprost recept za maslene piškote in sestavinam dodajte eno od granol Ana Roš & Tuš.

Tuš | Avtor: Tuš Tuš

Za kosilo

Meso ali zelenjava z granolo

  • Zmešajte granolo z beljakom v homogeno zmes. Z zmesjo premažite meso ali zelenjavo. Pecite v pečici po običajnih smernicah peke mesa in zelenjave na nižji temperaturi.

Testenine s kandiranim paradižnikom

  • Spoznajte slastne mojstrovine slovenske kulinarike, ki jih odlikujejo vrhunske lokalne sestavine in edinstvena tekstura. Premamile vas bodo z bogatimi aromami lovorovega lista, brinovih jagod in koromača.

Tuš | Avtor: Tuš Tuš

Za večerjo

Hrenovke s kandiranimi paradižniki

  • Otroci jih obožujejo, ampak tudi odrasli se jim ne moremo upreti. Blago dimljene hrenovke s slovenskim maslom, skuto in korenjem bodo v nekaj minutah pričarale vrhunski obrok za vsakega člana družine.

Mariniran svinjski vrat s solato z granolo

  • Predstavljamo slastno slovensko svinjino, začinjeno s tremi temnimi omakami, česnom, ingverjem, koriandrovimi semeni in melaso. Postrezite jo kot pečenko, v sendviču, Cezarjevi solati, ali pa hladno, z gorčico ali hrenom. Odlično se prileže tudi Aninim širokim rezancem.

Tuš | Avtor: Tuš Tuš

Kombiniranje vrhunskih izdelkov Ana Roš & Tuš je brezmejno

Od sočnega in bogato začinjenega Mariniranega vratu iz kakovostne slovenske svinjine s prilogo iz Korenčkovih njokov v slastni omaki iz staranega sira in smetane, do čudovitih, ročno izdelanih Kobariških štrukljev s kepico edinstvenega Sladoleda z medom in žajbljem. Ali pa ročno izdelani Ravioli s skuto, pripravljeni po italijanskem postopku in preliti z oljčnim oljem ter posuti s svežimi kaprami ter sočna Potica Kraljica z bogatim nadevom iz sadja in oreščkov, z aromo klinčkov in svežino limone. To so le nekatere jedi z Aninega menija. Pokusite prav vsako jed, praznični meni pa najdete tukaj.

Tuš | Avtor: Tuš Tuš

Vstopite v novo leto na najvišjem kulinaričnem nivoju z jedmi iz preverjenih domačih sestavin. Vstopite v novo leto z izdelki Ana Roš & Tuš. Vsi izdelki so na voljo v vseh trgovinah Tuš in v spletnem supermarketu hitrinakup.com.