Uporabno
3098 ogledov

Prenova vašega doma še nikoli ni bila tako enostavna!

Prenova hiše arhiv Merkur
Prenova je proces, ki zahteva čas, znanje, potrpljenje in prave odločitve ter kakovostno izvedbo. V neskončni ponudbi materialov, izdelkov in mojstrov se hitro lahko izgubimo in tudi napačno odločimo. Rešitev je: vse na enem mestu.

Med tistimi, ki prenavljajo svoje hiše in stanovanja, pogosto velja prepričanje, da vse zmorejo sami, da bo tako tudi precej ceneje. Da znajo izbrati in opraviti delo, brez strokovnih nasvetov, usposobljenih mojstrov. Takšna pot do prenovljene hiše in stanovanja se bo dobro končala le za tiste, ki so strokovnjaki, hkrati pa mojstri, ki v resnici znajo izvesti večino del. In kar je tudi pomembno, dovolj časa morajo imeti.

Prepustite delo mojstrom

Večina pa ni dovolj usposobljena za samostojne posege in izvedbo, hkrati so v časovni stiski, bega jih velika izbira materialov, izdelkov in tudi mojstrov. Ne vedo, kaj izbrati, kje najeti kakovostno in strokovno pomoč ter mojstra, ki mu lahko zaupajo.

prenova | Avtor: arhiv Merkur arhiv Merkur

Za vse obstaja rešitev!

To je MERKURjeva storitev REČENO STORJENO, ki obsega praktično vse, kar potrebujete pri prenovi. Pripravili so celostno storitev, ki graditelja pelje skozi vse faze. Te se začnejo z individualnim svetovanjem, predstavitvijo materialov in izdelkov, ogledom in izmerami na domu, nadaljujejo pa s pomočjo pri izbiri materialov in izdelkov, dostavo in izvedbo del oziroma vgradnjo.

To pomeni, da boste pri MERKURju, ne le dobili vse, kar potrebujete, njihovi strokovni in dobro usposobljeni mojstri, bodo vsa dogovorjena del tudi izvedli. 

MERKURjevi mojstri delo načrtujejo in opravijo

Pripravili so tudi pregledne kataloge s posameznimi izdelki in materiali, poskrbeli pa so tudi za tisti, za marsikoga najtežji del, financiranje. Naložbo lahko odplačate v več obrokih, če se odločite za nakup in izvedbo hkrati, pa obračunajo nižjo 9,5-odstotno stopnjo davka na dodano vrednost.

Ker imajo v svoji ponudbi le kakovostne materiale in izdelke ter izkušene mojstre, v MERKURju jamčijo tako za material kot izvedbo. Zavedajo se, da je še tako kakovosten izdelek ali material vreden le toliko, kolikor je kakovostna njegova vgradnja, to pa lahko jamči le kakovosten mojster.

Pri prenovi je jamstvo še kako pomembno, saj gre običajno za precejšnje naložbe, naročnik materiala, izdelkov in izvedbe pa mora vedeti, na koga se lahko obrne, če gre slučajno kar koli narobe, in predvsem, da se bodo morebitne napake zagotovo rešile.

prenova svetovanje | Avtor: arhiv Merkur arhiv Merkur
Od fasade do prenove kopalnice

Vas zanima, kaj vse lahko v okviru storitve RečenoStorjeno MERKURjevi svetovalci in mojstri izvedejo za vas in namesto vas?

Pripravili so celostne ponudbe materiala, izdelkov in izvedbe za vse, ki načrtujete izdelavo fasade, vgradnjo oken, lokalnega ogrevanja, vgradnjo sanitarne in ogrevalne toplotne črpalke, vgradnjo klimatskih naprav, IR-panelov in prezračevalnih sistemov. V ponudbi pa so tudi prenova kopalnice, polaganje talnih oblog, montaža notranjih vrat, pleskanje in tlakovanje dvorišča. 

Za vsako od storitev se lahko naročite na brezplačni individualni posvet v projektni pisarni pri izkušenemu MERKURjevemu svetovalcu. Po sklenjenem dogovoru o nakupu in izvedbi pa jamčijo, da bodo svoje storitve opravili hitro in kakovostno. Predvsem pa boste že na začetku vedeli, kakšni stroški vas čakajo.

Prenova fasade | Avtor: arhiv Merkur arhiv Merkur
Poglejmo primer, kako od ideje do izvedbe poteka izvedba nove fasade s toplotno izolacijo in kaj vse, v MERKURju zagotovijo graditelju

Stroški: Predvidljivi in fiksni stroški, ugoden nakup izdelkov (po nižji 9,5-odstotni davčni stopnji), nakup na obroke ter dostava na dom, svetovanje o možnostih pridobitve nepovratnih sredstev Eko sklada in pomoč pri izpolnjevanju vloge.

Svetovanje in izvedba: Svetovanje, načrtovanje, izmere na domu, priporočilo najustreznejših materialov, vgradnja celotnega fasadnega sistema, odvoz odpadnega materiala na deponijo, izvedba v dogovorjenem roku.

Jamstvo: Zagotovljena jamstvo na delo in izdelke.

Široka izbira materialov: Širok nabor izbire materialov preverjenih proizvajalcev fasadnih sistemov.

Brezplačna izdelava barvne študije: Individualna obravnava, predhodni pogled končnega videza hiše. Prava barva oziroma barvna kombinacija je eden izmed pomembnih dejavnikov, ki vpliva tako na vaše počutje kot na ustrezno umestitev objekta v okolico, zato je zelo pomembno, da jo izberete premišljeno.

Več informacij o storitvi RečenoStorjeno najdete na MERKURjevi spletni strani, kjer lahko izbirate med različnimi gradbeni deli in posegi oziroma storitvami, za vsako pa je natančno napisano, kaj lahko pričakujete in dobite. Prijavite se na brezplačno svetovanje in se lotite prenove brez stresa.