Uporabno
1664 ogledov

Prevzem vašega naročila že v 120 minutah po spletni oddaji

Tuš
1/3
Tuš
Nakupovanje iz udobja doma je v zadnjih tednih po sili razmer mnogim kupcem priraslo k srcu. Z varnim in hitrim postopkom se lahko izognete gneči in nadležnemu nošenju zaščitnih mask.

Pred pol leta se je mnogim nakupovanje živil prek spleta zdelo še nenavadno, danes se prosta mesta za dostavo in prevzem nakupa v trgovinah z živili zapolnijo v nekaj urah, celo minutah. "Nakupovanje živil iz udobja lastnega doma ima številne prednosti pred nakupovanjem v fizičnih trgovinah, še posebej se to potrjuje v času spremenjenih razmer, ki smo jim bili priča. Ljudje cenijo prosti čas, radi nakupujejo enostavno in priročno, tam, kjer se počutijo varno," so izkušnje zadnjih tednov strnili pri slovenskemu trgovcu Tuš.

Tuš | Avtor: Tuš Tuš
Večjemu povpraševanju po nakupu živil prek spleta so se prilagodili tudi pri Tušu in tako je kupcem sedaj na voljo že 22 prevzemnih mest po vsej Sloveniji. "Naši kupci lahko svoje nakupe prek spleta opravijo preprosto in pregledno, ne da bi morali v trgovino. Navdušenje in zadovoljstvo uporabnikov sta potrditvi, da se v teh časih zelo spreminjajo naše nakupovalne navade," dodajajo pri Tušu.

Hitro, varno in priročno - nakupovanje v spletni trgovini

Kdor želi prihraniti čas (in živce) lahko svoj nakup hitro in varno opravi na spletni strani hitrinakup.com. Iz domačega udobja lahko kupci na policah spletne trgovine najdejo in naročijo vse izdelke, ki jih lahko kupijo tudi v fizičnih trgovinah Tuš. Člani Tuš kluba lahko tudi povežejo svojo kartico s spletno trgovino in tako hitreje najdejo tiste izdelke, ki jih kupujejo najpogosteje.

Vaš nakup boste lahko prevzeli že 120 minut po oddaji naročila pred najbližjim Tuš supermarketom. Čas prevzema lahko izberete tudi sami (do sedem dni vnaprej), nakupujete pa lahko vse dni v tednu.

Tuš | Avtor: Tuš Tuš
Pri Tušu zagotavljajo, da za spletne nakupe izberejo le najboljše in najbolj sveže izdelke, zato lahko mirno naročatev tudi zelenjavo in sadje. Prevzem vašega naročila vam bo vzel le 2 minuti časa, pri tem pa vam niti ne bo potrebno zapustiti avtomobila, saj bodo Tuševi zaposleni vaše naročilo po želji zložili v vaš prtljažnik. Tako vam bo ostalo več časa, ki ga lahko porabite za vaše najljubše aktivnosti.

V Celju, Mariboru in Ljubljani vam bo Tuš vaš nakup dostavil tudi na dom.

Po podatkih Statističnega urada Slovenije (SURS) je od aprila 2018 do marca 2019 več kot polovica vseh Slovencev blago naročala po spletu. Glavna motiva za spletno nakupovanje sta bila časovni in denarni prihranek. Zadnji tedni so prav gotovo povečali število tistih, ki nakupujejo prek spleta, kot glavni motiv pa lahko vsekakor izpostavimo varnost, ki ga spletni nakup zagotavlja.