Uporabno
793 ogledov

Pričarajte si zabavo za noč čarovnic kljub koroni

BAL bal.si
Oranžne svetleče buče, pajkove mreže, strašljivi netopirji in čarovniški uroki – še malo in noč čarovnic (oziroma Halloween) bo tu, še prej kot črna mačka zamahne z repom!

V današnjem času, ko smo se nekako navadili nositi drugačne maske, se nam bliža praznik, ki smo ga tudi v Sloveniji že vzeli za svojega. Predvsem otroci, vedno bolj pa tudi odrasli, z vznemirjenjem in trepetom pričakujejo noč, ki ima čarovno moč. Vznemirljive priprave, sproščen smeh in prijetno druženje v družinskem krogu nam bo letos še posebej dobro delo. Zakaj ne bi sebi in svoji družini ali ožjemu krogu prijateljev pričarali posebno, zanimivo in kreativno, a še vedno varno čarovniško druženje? Vse, kar potrebujete, je ščepec dobre energije in čarovniški zamah s palico, ki bo priklical prave kostume in rekvizite.

Male prikazni, velik vtis

Spletna trgovina BAL | Avtor: bal.si bal.si
Otroška domišljija nima meja. V njihovih sanjah in fantazijah srečamo vsa možna bitja. Zakaj jim za en dan v letu ne bi omogočili, da se prelevijo v enega od njih? Strašljive spake s koso, srhljivi okostnjaki, simpatični in manj simpatični duhci, vampirji, hudički in hudičevke, grozljivi klovni – otroci se s pomočjo dobrega kostuma in malce domišljije v trenutku spremenijo v te male pošasti. Da bo vtis popoln, pa ne smejo manjkati tudi vsi nepogrešljivi dodatki – vile, pajčevine, lasulje, klobuki, čarovniške metle in palice... Piko na i strašljivemu izgledu pa naredite z barvami za obraz ali telo, šminko v najbolj norih barvah in – o, groza – s krvavimi madeži ali brazgotinami, ki izgledajo kot prave!

Tudi za velike otroke

Otroci niso edini, ki uživajo v maskiranju in strašljivem vzdušju. Kar poskusite- nadenite si kostum ali masko ter se za en dan prepustite otroku v vas. Le kaj je lepšega kot čarovniško družinsko praznovanje, ki si ga boste vsi zapomnili po fantastičnih kostumih, iskanju okostnjakov v omarah, obmetavanju z gumijastimi pajki in nažiranju s 'krvavimi' kolački?

Tudi za odrasle imajo v spletni trgovini bal.si ogromno izbiro. Naj gre za manjšo prijatejsko zabavo ali družinsko čarovniško rajanje, izbira oblek in kostumov je zelo pisana in raznovrstna. Zapeljiva hudičevka ali stara grbasta čarovnica, strašljivi skeleton ali eleganten vampir s cilindrom, karkoli že – vaše skrite želje so uresničljive z zamahom palice oz. klikom na miško. V njihovi spletni trgovini boste našli vse za popoln kostum od glave do pete; od nogavic do pokrival, kozmetike, lasulj, vampirskih zob in divjih barv za lase in telo.

Noč čarovnic v začaranem gradu

Spletna trgovina BAL | Avtor: bal.si bal.si

Tudi vaš dom se lahko za noč čarovnic spremeni v pravljično prebivališče – grad grofa Drakule, strašljivo prašno pribežališče prikazni ali začaran dvorec. Že na vrtu lahko usvarite primerno vzdušje s pravimi izdolbenimi bučami, v katere namestite klasične sveče, na vrata in okna pa lahk obesite buče – lanterne, ki bodo vznemirljivo osvetljevale večer. Pajkove mreže naj visijo z vhodnih vrat, iz omar pa lahko čisto slučajno pade kak velik okostnjak. Dodajte še domiselno pobarvane velike pajke in okrvavljene zavese, pa bo vtis za čarovniško noč popoln!

Tako pripravljeni se samo še dogovorite, ali boste po igri skrivalnic pogledali kakšen grozljiv film ob krvavi pokovki ali ob kaminu pekli kolačke in si pripovedovali strašljive zgodbice. Ustvarite si popoln čarobni večer, ki se ga bodo otroci še dolgo spominjali. Res so posebni časi, zato se potrudimo in jih naredimo še bolj posebne v dobrem pomenu besede. In vse to le z enim zamahom s čarobno palico – oz. z nekaj kliki z miško. V kateri čarovniški deželi? V spletni trgovini bal.si.