Uporabno
2442 ogledov

Prihodnost je tu!

Telemach Telemach
Tehnologija je eden najpomembnejših gradnikov razvoja, prihodnost tu pa brez dvoma – 5G. In prihodnost je že tu, prvi, ki je v Sloveniji predstavil gigabitno omrežje s pravo 5G izkušnjo, pa je bil Telemach.

Tehnologija 5G prinaša neskončne možnosti, telekomunikacijskim podjetjem pa bo omogočila, da bodo še naprej opravljala eno od svojih najpomembnejših poslanstev – digitalizacijo družbe. Hitrosti bodo z novo tehnologijo občutno višje, več bo pasovne širine, delovanje bo boljše, do prave revolucije pa bo prišlo v povezljivosti strojev, kar bo pripomoglo k razvoju pametne industrije, kmetijstva in skupnosti kot celote.

Po tem, ko je Telemach junija predstavil gigabitno omrežje s pravo 5G izkušnjo, nadaljuje vzpostavitev omrežja pete generacije in ta čas poleg Ljubljane, kjer je najprej začel postavljati bazne postaje, omrežje 5G zdaj ponuja tudi v Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Murski Soboti, Novi Gorici, Slovenj Gradcu, Novemu mestu, Velenju in na Ptuju. S kombinacijo obstoječih LTE spektrov z novimi 3.500 in 700 Mhz, ki jih je pridobil na zadnji dražbi, tako zagotavlja največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi pri nas. S tem podjetje znova postavlja tehnološke temelje, ustvarja prednost pred konkurenco ter odgovarja na zahteve po vedno večjih hitrostih in kapacitetah omrežja.

Telemach | Avtor: Telemach Telemach

Nadgradnja paketov VEČ

Tehnologija 5G je omogočila tudi vnovično nadgradnjo Telemachovih najbolj prodajanih mobilnih paketov VEČ. Poslej namreč vsi – VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ – vključujejo neomejeno količino klicev in SMS sporočil, uporabnikom pa brez doplačila prinašajo tudi gigabitne hitrosti 5G. Na ta način postajajo še bolj transparentni in enostavni. Za dostop do omrežja 5G potrebujejo uporabniki seveda ustrezen 5G mobilni aparat in kartico SIM (USIM ali e-SIM), medtem ko se aktivacija dostopa izvede samodejno. Povečuje se tudi količina prenosa podatkov, v paketu VEČ je je na voljo 5 GB, v paketu ŠE VEČ pa kar 80 GB.

Z nenehnimi nadgradnjami paketov in zagotavljanjem visoko tehnoloških, kakovostnih in stabilnih storitev Telemach ostaja najhitreje rastoči mobilni ponudnik z jasno vizijo po zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje, kar potrjuje tudi več kot 620.000 zadovoljnih uporabnikov.

"Svoje storitve dopolnjujemo v skladu s pričakovanji uporabnikov ter tehnologijo prihodnosti. Za brezhibno delovanje le-te sta ključna količina ter hitrost prenosa podatkov in to z nadgrajenimi paketi nedvomno nudimo. S to spremembo ponovno dokazujemo svojo inovativnost, usmerjenost na uporabniško izkušnjo in, tako kot že mnogo let, da na tržišču nenehno zastavljamo nove trende," pravi predsednik poslovodstva družbe Adrian Ježina.

Telemach | Avtor: Telemach Telemach