Uporabno
2896 ogledov

Primož in Lora Roglič ostajata z Novo KBM na poti novih skupnih uspehov

Nova KBM Nova KBM
Olimpijski zmagovalec Primož Roglič in njegova žena Lora nadaljujeta uspešno sodelovanje z Novo KBM. Tudi v prihodnje ostajata ambasadorja banke in njenih storitev, predvsem pa promotorja zdravega načina življenja tako med zaposlenimi Nove KBM kot širše, sodelovala pa bosta tudi pri dobrodelnih aktivnostih banke. Novo KBM z njima povezujejo iste lastnosti in vrednote: profesionalnost, ambicioznost biti najboljši in zaupanje.

Primož Roglič je športnik, ki ne navdihuje le Slovencev, ampak ves svet. Ne le zaradi športnih uspehov, temveč tudi zaradi načina komunikacije, odnosa do ekipe, navijačev, konkurentov in športa nasploh. Navdihuje nas s kariero, v kateri se je iz odličnega skakalca prek padcev razvil v enega najboljših kolesarjev, ki ga občuduje ves svet. Lora je uspešna pisateljica in poslovna ženska, hkrati pa ob sinu Levu Primoževa najmočnejša opora. Sta vzor mnogim mladim, pa tudi institucijam, kot je naša banka. 

Nova KBM | Avtor: Nova KBM Nova KBM

"V Novi KBM gradimo na strateških partnerstvih in se zavedamo družbene odgovornosti, ki jo kot ena največjih bančnih institucij v državi nosimo pri razvoju lokalnega okolja. Gre za obdobje, ki bo med banko, Primožem in Loro utrdilo vezi in poglobilo sodelovanje. Partnerstvo je naša skupna priložnost ustvarjanja novih zgodb, ki niso pomembne zgolj za razvoj športa ampak tudi za utrjevanje zavedanja o pomenu zdravega načina življenja, posebno mesto v našem sodelovanju pa ima tudi skrb za najranljivejše skupine v družbi, ki sta jim z dobrodelno fundacijo Primoža Rogliča predana tudi Primož in Lora. Verjamem, da smo združeni še močnejši," je ob obisku Primoža in Lore povedal predsednik uprave Nove KBM John Denhof.

Nova KBM | Avtor: Nova KBM Nova KBM

V Novi KBM z dolgoletno tradicijo in vpetostjo v širše okolje, v katerem delujemo, aktivno uresničujemo strategijo družbene odgovornosti, s čimer prispevamo k višji kakovosti življenja ter k razvoju športa, kulture in prostovoljstva. S Primožem in Loro smo našli skupne cilje, ki temeljijo na zaupanju in medsebojni podpori ob premagovanju številnih izzivov.