Uporabno
2621 ogledov

Priprave za bleščeče praznične noči se lahko začnejo

Deichmann Deichmann
Imamo izbrane favorite čevljev in torbic!

Trgovine so že prepolne čudovitih oblek, kril in bleščečih zgornjih majic s krajšimi in daljšimi rokavi ter top-ov za vse vrste prazničnih zabav, ki nas čakajo na začetku zime, mi pa smo našli idealne čevlje in modne dodatke, ki se bodo odlično skladali z vašim prazničnim stajlingom – v Deichmannu!

Paščki, verige, kristalčki, bleščeči saten in dodatki zlata in srebra so obvezni na vseh zabavah, ki se jih bomo udeleževale v prazničnem obdobju. Ti bleščeči dodatki zlasti lepo dopolnijo videz čevljev in torbic, obožujemo pa jih prav iz tega razloga – s takšnim izborom lahko tudi najbolj enostavni stajling v nekaj sekundah postane svečan, razkošen in glamurozen. Prav takšne modne dodatke smo našli v Deichmannu – prepričajte se in preverite naš izbor!

Za bleščečo noč!


V Deichmannu boste našle vse, kar potrebujete za popolno in nepozabno praznično noč. Če ste se prav ta hip v trgovskih centrih zaljubile v sijajno svetlečo obleko, dopolnite svoj stajling s klasičnimi črnimi salonarji, ki imajo na vrhu dodano romantično mašnico s kristalčki. Da pa bo cela kombinacija pridobila še dodatno mero glamurja, priporočamo mini torbico s priponko v vpadljivih srebrnih odtenkih!

Takšni modni dodatki bodo enako sijajno izgledali v kombinaciji z enostavnim stajlingom, kot je miniaturna črna oprijeta obleka, priljubljeno krilo, sako ali v kombinaciji s premišljeno krojenimi hlačami.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Toplo in udobno!

Če prav vsak svoj stajling ob prihodu zime nadgradite s škornji, izberite za praznični stil gležnjarje s peto, ki jih v Deichmannovi novi kolekciji lahko najdemo v klasičnem stilu, ta pa zagotovo pristoji čisto vsem! Nizki gležnjarji s petko bodo vašemu „party stajlingu“ pridali ščepec glamurja, če pa vas skrbi, da bi vse skupaj izgledalo preveč enostavno, zraven izberite najbolj vpadljivo mini obleko ali krilo, ki ga imate v garderobi! Zlato ali srebrno obleko lahko zares čudovito dopolnimo s tem sijajnim parom gležnjarjev in trendno črno torbico z zlatim paščkom!

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Rdeče je vedno dobra ideja!

Nedavno smo lahko na družabnih omrežjih zaznali tako imenovano „teorijo rdečega laka“, ki pravi, da je rdeča barva najbolj privlačna za naše oko, zaradi česar dodatek rdečega laka neubranljivo privabi vaše sogovornike, da vas bolj opazijo in da ste jim tudi bolj všeč. En pogled na rdeče salonarje ali gležnjarje in torbo, ki smo jih našli v Deichmannu je bil dovolj, da smo se tudi sami prepričali v resničnost te teorije. Če želite letošnje praznične dni ukrasti čisto vse poglede, se odločite za dodatek rdeče barve in zagotovo boste v centru pozornosti vsakega prazničnega druženja!

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Čudovite čevlje in modne dodatke, s katerimi se bo vsaka praznična zabava prelevila v takšno, vredno filmskih zabav v Hollywoodu, poiščite v najbližji trgovini Deichmann. Artikli jesensko / zimske kolekcije vas bodo osvojili na prvi pogled in prinesli motivacijo, da boste letos načrtovali najbolj razburljive praznične zabave.

Preverite celotno kolekcijo na spletni strani Deichmann!

Predstavitev jesensko-zimskih trendov Deichmann si lahko ogledate tudi v video spodaj: