Uporabno
1315 ogledov

Pripravili smo vodič za najbolj pomembne kose vsakega jesenskega stajlinga!

Deichmann, čevlji, jesen, ženska, model Deichmann
Črni, rjavi, usnjeni, motoristični, „combat“ ali vseeno bolj elegantni in ženstveni – gležnjarji in nizki škornji so temelj naše jesenske garderobe in pravo obdobje je, da preverimo ponudbo v trgovskih centrih.

To jesen smo najlepše modele po sprejemljivih cenah našli v Deichmannu in komaj čakamo, da bomo lahko preverili vse možnosti kombiniranja.

Combat stil, ki se mu ne moremo upreti

Jeans, karirasta srajca in pulover ali pa obleka v cvetnem vzorcu, ki ste jo že oboževale poleti, tokrat z dodatkom daljše jope ali suknjiča za pridih topline. Obe varianti bosta izgledali popolno, če jih skombinirate s trendnim modelom nizkih škornjev z vezalkami. To jesen so zelo v trendu prav modeli navidezno „grunge“ stila z debelejšimi podplati, škornji do polovice meč in modeli iz črnega usnja. 

Deichmann, čevlji, jesen, škornji | Avtor: Deichmann Deichmann

Jesen, polna romantike v chelsea stilu

Chelsea stil nas vedno spominja na prefinjene stajlinge, ki jih navdihuje akademski stil.

Enakovredno jih obožujejo tako ženske kot moški in so preverjena izbira za vse tiste, ki želijo malo več resnosti v svojih jesenskih kombinacijah in spominjati na vintage, klasični stil. V Deichmannu smo našli popolne nizke škornje in gležnjarje prav v tem stilu, prav tako je na voljo veliko modelov v črni, bež ali rjavi barvi. Izberite svoje najljubše glede na vašo preostalo garderobo in možnosti kombiniranja z vašimi modnimi dodatki.

Deichmann, čevlji, škornji, jesen | Avtor: Deichmann Deichmann

Idealna petka

Če ste pripravljene v jesen zakorakati v elegantnem stilu, potem je morda čas, da svojo kolekcijo dopolnite z novim modelom gležnjarjev s peto. Jeseni čas teče veliko hitreje in zdi se nam, da nenehno nekam hitimo, zato je najbolje kupiti model srednje ali blok petke, izbirate pa lahko tudi med številnimi modeli škornjev z elegantno petko, ki se vračajo v modo. Pri vseh modelih, ki smo jih našli v Deichmannu, sta udobje in stil zagotovljena!

Deichmann, čevlji, škornji, moda, jesen, trend | Avtor: Deichmann Deichmann

Deichmann je tudi to jesen popolna destinacija za nakup najbolj iskanih sezonskih modelov obutve. Na police so ravnokar prišli tudi modeli iz nove kolekcije, zato je pravi čas, da se odpravite v bližnji Deichmann in poiščete idealni par kvalitetnih, toplih in neskončno trendi škornjev in gležnjarjev!

Vabljeni, da ponudbo raziščete na www.deichmann.com ter se oglasite v eni izmed številnih poslovalnic po celi Sloveniji.